Dnevni horoskop za nedeljo 12. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 12. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 12. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 12. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Morali boste biti osredotočeni, da vam kakšna priložnost slučajno ne spolzi iz rok, notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z nenadnimi, dramatičnimi spremembami, ki bodo nujno potrebne se boste danes neprestano borili v svoji notranjosti.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Mustafa Kemal Atatürk, turški državnik
  • Vaclav Fomič Nižinski, ruski baletnik
  • Dorrit Hoffleit, ameriška astronomka
  • Liza Minnelli, ameriška filmska igralka, pevka
  • Majda Koren, slovenska mladinska pisateljica

Na današnji dan v Ljubljani ustanovljena Akademija združenih, znana tudi pod imenom Dizmova bratovščina. V Beogradu je bil umorjen Zoran Đinđić. Rodil se je Jean-Gabriel de Tarde, francoski sociolog in Gregor Maček, slovenski arhitekt, stavbar. Rodil se je tudi angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Steve Harris in slovenski plavalec Matjaž Koželj. Umrla je Annelies Marie Anne Frank, pisateljica dnevnika in Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar.

TISTI, KI NE VERJAMEJO V ČAROVNIJO, JE NE BODO NIKOLI NAŠLI.

Roald Dahl
Kako boste danes delovali v domačem okolju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste v domačem okolju nekoliko zadržani in skrivnostni.

Katera znamenja zodiaka se boste danes z mislimi vračala v preteklost?

V mislih se boste danes vračali v preteklost raki, kozorogi in ribice.

Preberite tudi: MOŠKI: HOROSKOP, KI ODGOVARJA ZAKAJ GA JE DOBRO IMETI OB SEBI ali POGLOBLJENA POLARNOST IN POVEZANOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dinamika vas vodi v zadovoljstvo. Z veseljem boste spoznavali zanimive obraze. Samski ovni se boste znašli v zanimivi igro z besedami z osebo, ki si očitno želi nekaj več.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na vsakem koraku vas lahko reši objektivno sklepanje, zato se doma poženite v opravke, ki vas zato ker niso dokončani neprestano vznemirjajo. Prebudite tudi vztrajnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z mlajšimi boste hitro našli skupni jezik, saj boste v njihovi družbi lahko delovali popolnoma sproščeno. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bojte se, da bi trud, ki ga vlagate v hišna opravila ostal slabo poplačan. Temeljito premislite, preden se boste z močno energijo lune v škorpijonu spustili v besedni protinapad.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obrnite se na krog prijateljev, kjer že nestrpno čakajo na vašo družbo. Nekaj, za kar ste mislili, da je bilo bodisi preslišano ali pa prikrito bo tokrat naletelo na radovedna ušesa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tokrat boste želeli ustreči, ne boste znali reči ne, tudi če imate obveznosti vrh glave. Nikogar ne boste sposobni zavrniti, saj ne najdete pravih besed, vendar se le tako zapletate v težave.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezenske zvezde vas bodo povezale z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate. Modro bo, da se boste pogovorili in izpostavili svoje želje, o katerih sanjate že nekaj časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Popaziti boste morali na svoje zdravje. Izogibati se bo potrebno slabih navad in razvad. Pozitivno učinke bosta prinašata daljši počitek in prosti čas, preživet v prijetni družbi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste v družinskem okolju deležni le blage kritike, boste z energijo lune v škorpijonu burno odreagirali. V ljubezenskih odnosih bo prav tako prisotna večja napetost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vibracije lune v škorpijonu, ki stopajo v ospredje, bodo ugodne za ljubezenske sestanke, saj prebujaj strast. Skušajte se držati znanega načela o tem, da je preprosto najboljše.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste samski, je pred vami ugoden čas za nova poznanstva, medtem ko se bo vezanim zahotelo globokih pogovorov. Občutek čustvene varnosti vas bo zelo pomiril.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite, da se ne boste brezglavo zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v družinskem okolju.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAREC 2023 ali KAKO OSVOJITI ROMANTIČNO DUŠO?