Preverite, kateri dve ženski zodiaka sta kraljici decembra!

V decembru bosta najbolj žareli strelka in kozoroginja. Strelka ima svoj najboljši čas v prvi polovici decembra, kozoroginja pa stopi v ospredje z 22. decembrom, ko se Sonce zavihti v njeno znamenje in se pojavi začetek zime. Torej, kraljici decembra ženski, ki zaupata vase!

Kraljici decembra sta zelo različni

Strelka je iskrena, duhovita in zabavna, ob sebi potrebuje ljudi, ki izražajo ljubezen, zvestobo in spontanost. Išče navdušenje in pustolovščine in dolgčasa ne prenese. Je optimistična in spontana, duhovna in filozofska, kar je v čistem nasprotju s hladno, zadržano in delovno kozoroginjo.

Kraljici decembra

V ljubezni in v življenju strelka potrebuje izziv. Če se ji zdi, da se dolgočasi ali se predolgo nahaja v rutini, bo zbežala vstran in poiskala nove priložnosti.

Za razliko od nje, mora biti življenje kozoroginje skrbno načrtovano, premišljeno in seveda materialno stabilno. Ko bo strelka našla ljubezen, bo predana ljubimka in prijateljica, saj je tako polna strasti in tako rada deli vse s tistimi, ki ji veliko pomenijo. Kozoroginja se težje spušča v resna razmerja, saj ima občutek, da mora biti pri partnerju vse na svojem mestu.

Kraljici decembra imata različno predstavo o ljubezni

Večkrat predolgo išče popolnega partnerja, ki bo njenemu življenju dal smisel. Medtem se strelka radostno in samozavestno podaja v razmerja in raziskuje. Saj je neustrašna in polna življenja. Z velikim nasmehom na obrazu in sijajem v očeh, svobodomiselna, drzna in seksi je vedno na preži za naslednjo dogodivščino, ki ji bo prižgala ogenj. Kozoroginja ne verjame v čudeže. Ne zna slediti spontanim odločitvam, zato večkrat v življenju zamudi kakšno priložnost in si potem kasneje očita.

Če si strelka, si brezskrbna duša, ki je blagoslovljena z veseljem do življenja in z veseljem, da deli nasmeh na vsakem koraku.

Prijazna, nerazsodna, nikoli ne odkloniš pomoči in lahko govoriš o vseh tematikah. Ti si je odlična pripovedovalka, ki jo zanimajo tudi zgodbe drugih. Si naravno radovedna in se nenehno učiš, ter vpijaš informacije, kamor koli greš. Potreba po pustolovščini te vodi k temu, da nikoli ne odkloniš nove dogodivščine ali potovanja. Rada obiskuješ bolj oddaljene in eksotične kraje in spoznavaš nove ljudi. Rada preživljaš čas na spletu in raziskuješ ljudi in kraje z namenom, da bi razumela svet, v katerem živiš.

Kraljici decembra

Če si kozoroginja, si bolj odgovorna in organizirana, na osebnem področju pa previdna in večkrat zadržana.

Ko se zaljubiš, najprej razmisliš, vse preveriš, preden začneš uživati v odnosu. Tvoj občutek odgovornosti je prednost, saj si zaradi njega ne dovoliš tvegati. Za spolne izkušnje si kljub zunanji zadržanosti zelo odprta. Si sama svoj gospodar, ko gre za razumevanje lastnih nagonov. Občasno odrekanje in bežanje pred spontanostjo je posledica preveč razumnih odločitev in nezavednih strahov pred čustveno bolečino. Si resna in stroga, a tvoja ljubezen sega zelo globoko. Ti nikoli nimaš razloga za laganje, razen če strah preplavi tvoj zdrav razum. Tisti, ki želijo biti v tvoji bližini, te morajo spoštovati. Si zanesljiva in močna, pripravljena deliti in prevzeti odgovornost, hkrati pa osredotočena na svoje cilje, odločna in sposobna zdržati tudi najtežje situacije.

Kraljici decembra si želita uspešno življenje

Kozoroginja ima visoko zastavljene cilje, je iznajdljiva in se je pripravljena odrekati v smeri uspeha. Strelka pa je optimistična, samozavestna ženska, ki je prepričana, da ji v življenju pripada le najboljše. Tipična kozoroginja želi uspešno kariero, srečno družino in zvestega partnerja, nagajiva strelka pa si želi, da bi bilo njeno življenje čim bolj barvita pustolovščina.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020