Horoskop tehtnica 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Tehtnice, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Postanite uspešni v procesu ponovne vzpostavitve zaupanja v svoje ustvarjalne in umetniške sposobnosti in obvladovanja novih notranjih strahov ali težav.

[Horoskop tehtnica 2020] : Vas zanima napoved, osebna rast in zdravje?

Tehtnice, vaše zdravje bo v začetku leta 2020 dobilo odlično podobo.

Zopet boste polni energije in vse kar ste se odločili v preteklem letu tudi spremenili. Sedaj boste lažje shujšali, se odrekli slabim razvadam in se večkrat odpravili na kolo. V pomladnih mesecih se lahko pojavijo prebavne težave, glavobol ali težave s krvnim tlakom.

Horoskop tehtnica 2020 prinaša vitalnost

Takrat ne bi smeli imeti malomarnega odnosa do svojega zdravja, saj se lahko vse skupaj zaplete. Če obstaja bolezen, ki močno vpliva na vaše počutje, boste do odgovorov in morda celo rešitev v letu pred vami prišli lažje. Zadnji meseci leta prinašajo dvig vitalnosti. Če bo zbolel ali se bo slabo počutil kdo od bližnjih, boste takoj priskočili na pomoč.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Saturn vam bo občasno grenil življenje. Prisilil vas bo, da se boste ukvarjali s svojimi šibkostmi in napredovali. Veliko počivajte in s telovadbo ne pretiravajte.

Horoskop tehtnica 2020

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

vretenca, vid, žolč, ledvice

Priporočljiva hrana:

  • Kivi (je dvakrat bogatejši z vitaminom C kot pomaranče), paprika, korenje, morska hrana, zelena zelenjava, grozdje, kvas…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…april
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…september

NAUČITE SE

Leto 2020 vam obljublja priznanje, zato pričakujte obilo pohval in pozornosti, vendar vas to naj ne ponese preveč v višave. Poskušajte zagotoviti umirjene pogoje v svojem razmerju ali domu.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP TEHTNICA 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020