Tehtnica: Letni horoskop 2020

Tehtnica: Letni horoskop 2020 napoveduje, da lahko v letu pred vami pričakujte učenje in potovanja ter načrte, ki bodo drugačni od običajnega. Ne bodite presenečeni, če se boste brez razmisleka odločili za nove tečaje in izobraževanja, s pomočjo katerih boste dosegli boljši položaj in uspeh, o katerem ste sanjali. Seveda bo potrebno slediti svojemu srcu.

Letošnji lunini mrki vam prinašajo intuitivne, čustvene dotike na različna področja vašega življenja. Prihajajo novi načini za izražanje in poglobitve z družino ter intimnimi prijatelji. Leto bo za vas priložnost, da ujamete veliko informacij in se postavite zase. Ljubezenske zadeve in stabilna resna razmerja bodo v tem letu zahtevali od vas več pozornosti kot običajno. Nekateri izmed vas se lahko srečate z nepričakovanimi novicami družinskih članov, prijateljev ali sodelavcev.

Tehtnica: Letni horoskop 2020 napoveduje, da bo do konca aprila  vse kar vas obdaja delovalo v vašo korist.

Samske tehtnice lahko doživite vrnitev preteklega ljubimca ali partnerja, vendar dobro razmislite, če je vrnitev v stare energije za vas dobra izbira. Zahvaljujoč planetarnim položajem si boste znali v tem letu zagotoviti varno in zadovoljno življenje. V vse, kar počnete, boste morali vložiti svoje srce in dušo. Če boste dovolj disciplinirani, bodo zadeve tekle gladko. Poskrbite, da potujete samo, kadar je to resnično potrebno. Izogibajte se nepotrebnih stvari in razprav, ki vas lahko spravijo v slabo voljo.

Morate se osredotočiti nase in razumeti svoje skrite želje.

Izzivi vas bodo obkrožali med letom, sredi leta pa morate razviti način, kako nadzorovati svojo jezo ali pa se bodo vaše odločitve izkazale za napačne. Potrpežljivost in samokontrola sta vrlini, ki ju morate pridobiti. Na delovnem mestu vam bo vendarle uspelo brez večjega boja. Po mesecu septembru boste izboljšali svoje poslovanje in dobili boste tudi priložnost za obisk tuje dežele.

Poslovno finančno področje

Tehtnice, letos boste delali več kot običajno, vendar ne skrbite, saj bo vaš trud tekom leta nagrajen. Precej boste zaposleni, vendar vas to ne bo motilo. Prav tako se ne bi smeli počutiti krivo, če boste zaradi dela zamudili kakšno zabavo. Sodelovanje z drugimi vam lahko pomaga narediti več stvari v krajšem času. Na področju financ se v prvih mesecih leta ne boste spopadali s pomanjkanjem denarja, ampak boste morali bolj paziti na svoje stroške.

V sredini leta bodite na področju vlaganja kar se da previdni, saj bi lahko nekdo izkoristil vaše zaupanje in naivnost.

Če imate željo po nakupu lastne hiše, so možnosti za pridobitev posojila povečane v sredini leta. Proti koncu leta boste v primeru nepazljivega delovanja okusili, da bližnjice nikoli ne privedejo do pravih ciljev, ampak le trdo delo.

Znamenje tehtnice

Ste oseba, ki jo venomer spremlja obilo sanj in pričakovanj. Da so sanje in ambicije tako velike, kot so vaše, morajo biti tudi prizadevanja čim večja. V tem letu se boste morda soočili z razočaranjem, vendar ne obupajte, ampak izpolnite svoja pričakovanja bolj pogumno in samozavestno. Naučite se obvladovati vsako kočljivo situacijo in izločite nepotrebne elemente, ki vas samo vznemirjajo. Skušajte pravilno razumeti vrednost časa in težave se bodo umaknile.

Zdravje in počutje

Tehtnice, v letu pred vami morate bolj paziti na svojo prehrano, še posebej na potovanjih. Varujte se bolezni, povezanih z želodcem ali jetri. Izogibajte se hrane, zaradi katere čutite napihnjenost. V sredini leta boste začutili, da se morate še bolj osredotočiti na svoje zdravje. Čeprav je vaše znamenje običajno bolj ležerno, se skušajte presenetiti z aktivno vadbo in razbijte večen stereotip. Če vas spremljajo dolgotrajne zdravstvene težave, morate biti še posebej previdni. Proti koncu leta se bo vaša vitalnost povečala, zato se boste raznim prehladom in virozam z lahkoto izognili.

Tehtnica: Letni horoskop 2020 napoveduje zaključke

Izobraževanje

Za tehtnice bo to več kot odlično leto za študij, vendar se boste soočili tudi z nekaterimi ovirami. Nekatera vprašanja in izpiti lahko povzročijo motnje na poti do uspeha, vendar morate biti bolj odločni, da boste vse to premostili. Morda boste zaradi študija pod stresom, vendar ga boste znali uspešno obvladati in z veseljem boste sledili svoji strasti. Poskrbite, da ne boste delali večjih sprememb na področju izobraževanja, ne da bi se posvetovali s svojimi učitelji in mentorji. Zelo naklonjeno bo leto 2020 vsem tistim tehtnicam, ki boste želele zaključiti diplomo ali tečaj, ki ste ga v preteklosti postavili na stran.

Družinsko življenje

Za tehtnice se bo leto 2020 začelo z burnimi prepiri glede premoženja. Sredi leta se bodo zaradi nekaterih družinskih vprašanj znajdete v konfliktih z brati ali sestrami. Ponudite jim diplomatske odgovore in tople besede. V jesenskem obdobju se bodo razburkane družinske energije končno umirile in prehajate v umirjen in harmoničen čas. Sledili boste svojemu občutku in če vas kdo izmed družinskih članov ne bo spoštoval, se boste brez razpravljanja preprosto umaknili.

Znamenje tehtnice

Ljubezensko področje in odnosi

Tehtnice, prihaja umirjena ljubezen. Prisotnost Venere v 4. hiši, ki je povezana s srečo, vam prinaša več možnosti za nežnosti. Vendar nikar ne mislite, da bo v odnosu vladala le romantika. Potrebno se bo tudi več pogovarjati, kar pomeni, da se morate naučiti nadzorovati svojo jezo ko je v igri vaše osebno življenje. Saturn v 5. hiši bo vsem vezanim tehtnicam omogočil, da lahko načrtujete širitev družine ali skupno selitev.

Tehtnica: Letni horoskop 2020 napoveduje, da vam konec marca Jupiter in Saturn prinašata ugodne vibracije.

Pozorni in bolj previdni boste morali biti v mesecu maju. V tem času boste razmišljali bolj o sebi. Težko se boste prilagajali, še težje boste z ljubljeno osebo delili globoke občutke. V drugi polovici leta se bo odnos s partnerjem okrepil. Da bi dosegli najboljše rezultate, se morate potruditi v smeri, da nudite več pozornosti. Daljše potovanje vaju bi zagotovo lahko še bolj osrečilo. Tisti, ki ste samski, boste letos našli nekoga, in sicer vas bodo mikali posebni in drzno naravnani posamezniki, ki bodo obogatili vaše ljubezensko življenje.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju raka, leva in device. Napetosti prihajajo s strelci, kozorogi in škorpijoni. Privlačila vas bo energija dvojčkov in bikov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020