Tehtnice izžarevate posebno simpatičnost

Rojeni od 23. septembra do 22. oktobra, ste obdarjeni s simpatično energijo Venere, zato tudi zelo prijetnega videza. Tehtnice ste edini znak, ki ga ne predstavlja človek ali žival, ampak simbol tehtnice, ki je simbol potrebe po ravnotežju, redu in enakosti.

Tehtnice ste zaradi svoje očarljivosti ljudem enostavno všeč, zato se vam težko uprejo. Ste odlični poslušalci, pričakujete pa tudi, da da vas bodo drugi poslušali, ko boste to potrebovali.

Spremljajo vas odlične sposobnosti opazovanja in zelo dobro dojemanje.

Ker vam vlada Venera, boginja ljubezni, cenite lepoto, pa naj gre za osebo, umetnost ali glasbo. Vaš dom je napolnjen z izvrstnimi in privlačnimi predmeti. Zaradi svoje naklonjenosti lepoti ste lahko odlični oblikovalci, umetniki in glasbeniki.

Tehtnice ste sicer zelo očarljive, a del vašega šarma je hitro užaljen. Ne marate krutosti, neprijetnosti in vulgarnosti, saj ste po naravi nežni in ljubeči. Rojeni diplomati vedno poskušate rešiti konflikte med ljudmi, saj vas vznemirja, če se znajdete v konfliktih.

blank

Občutljivost vam pomaga, da se zavedate ne le svojega položaja, ampak tudi drugih. S spretnostmi poslušanja in pripravljenostjo za kompromise omogočate odlične odnose. Tudi če se borite z napornim soigralcem, vaša karizma in prijaznost vedno zmagata. Tehtnice obožujete lepe stvari v življenju in to vas lahko privede do tega, da ste preveč ekstravagantni in samovšečni.

Tehtnice ne prenesete kritike, zaradi česar se pogosto zdite ljudem negotovi.

Toda ena izmed vaših največjih napak je stalna potreba po občudovanju. Radi se znajdete v središču pozornosti in se hvalite za stvari, ki jih počnete, zato vas nekateri morda vidijo kot sebične. Ker tako zelo cenite lepoto, se lahko včasih preveč osredotočite na zunanjo lepoto in pozabite pogledati globlje v srce.

Znane ste po svojih družabnih spretnostih in zaradi zabavne, komunikativne in lahkotne narave ste na zabavah zelo priljubljene gostje. Prijetne medosebne povezave so za vas zelo pomembne. Imate nenavadno intuicijo, ko gre za motivacijo in potencial drugih, zato lahko vedno računajo na vas, ko ne vedo, katero pot bi izbrali.

Tehtnice ste zaljubljene v idealistično naravo ljubezni.

Verjamete v pravo ljubezen. Spremlja vas neozdravljiv optimizem, ko gre za romantiko, in ste zelo spretni pri urejanju in krpanju okoliščin, ko razmerje začne razpadati. Na prijazen, nežen in topel način razvijate dolgotrajna prijateljstva in vezi z drugimi.

Tehtnice skozi življenje prodirate s prijaznimi prepiri, kreativno noto ter s svojimi idejami, ki vas vodijo do domiselne, poštene in logične rešitve težav. Te sposobnosti vam omogočajo, da vas imajo ljudje zelo radi v svoji bližini. Za vas je pomembno, da večkrat stopite korak nazaj in ocenjujete svoje življenje brez da izgubite občutek, kdo v resnici ste, kaj si v resnici želite in kako se obnašate do drugih.

Strah vas je samote, kljub temu pa se pred vstopom v dolgotrajno razmerje obotavljate in preverjate, da ne bi doživeli razočaranja.

Popoln partner za vaše umirjeno srce je nekdo, ki je srčen, idealističen in malce zasanjan. Ker venomer iščete ljubezen in mir, mora biti popolna ljubezenska zveza polna zvestobe, iskrenosti in zaupanja. Vaša osebnost je, ko govorimo o ljubezni v nenehnem iskanju uravnoteženega in romantičnega odnosa.

Spremlja vas močan občutek za pravičnost in pošteno igro, zato laži in prevar enostavno ne prenašate. Nikoli se ne zatekate k zvitim načinom, da bi dobili tisto, kar si želite.

Članek je bil pripravljen za Sensa.si.

Tehtnice, se želite izogniti stresu?