Dnevni horoskop za nedeljo 11. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 11. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 11. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan bolnikov. Energija konjunkcije med Luno in Saturnom bo doprinesla k bolj napetim odnosom, poudarjeno pa bo notranje doživljanje, utrnile se vam bodo nove zamisli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tistega, česar ne boste morali povedati na glas ne izpostavljajte preveč.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave.

V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Sedaj je pravi čas za ukvarjanje z duhovnostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente.

Danes praznuje Jennifer Aniston: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Vodnarja v 5. hiši, kar pomeni, da je neodvisna oseba, ki najbolj ceni osebno svobodo in jo privlačijo novosti ter vse, kar je drugačno od ustaljenega, zato je njen značaj najbrž radikalen in uporniški, kar se izraža v muhavosti in svojeglavosti, raztresenosti in nepredvidljivosti.

Luna se je nahajala v tretji dekadi Strelca v 3. hiši, kar jo opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko vztrajnosti. Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar v osnovi kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Kaj pravi horoskop za nedeljo 11. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Ela Peroci, slovenska pisateljica
  • Janez K. Lapajne, slovenski geofizik
  • Philip Anglim, ameriški igralec
  • Taylor Lautner, ameriški filmski igralec
  • Alenka Dovžan, alpska smučarka

Na današnji dan na Mariborskem Pohorju začne obratovati prva žičnica. Nelson Mandela je bil po 27 letih izpuščen iz zapora. Rodil se je Bratko Kreft, slovenski pisatelj, dramatik in Stanko Bloudek, slovenski inženir, športni delavec. Rodi se je tudi Thomas Alva Edison, ameriški znanstvenik, izumitelj in danski arhitekt Arne Jacobsen. Umrl je Boris Ziherl, slovenski filozof in Whitney Houston, ameriška pevka.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI ali KATERI MOŠKI BEŽIJO PRED RESNIMI RAZMERJI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar preveč ne analizirajte misli, sanj in situacij, saj se lahko z energijo lune v znamenju rib znajdete v temačnih energijah, ki vas nikakor ne bodo hotele izpustiti iz svojega primeža.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni ste lahko veliko bolj optimistični saj boste dobili pravo potrditev, da ste nekomu všeč. Intenzivno boste doživljali čustva, prav tako ničesar ne boste opravili površno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poprijeli boste za obveznosti v domačem okolju, med vsemi opravki se bo našel čas tudi za ljubezen. Previdno delujte le glede vprašanj, ki vas notranje močno vznemirjajo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izvedeli boste vse, kar vam lahko pomaga pri odločanju, zato nikar več ne mencajte, ampak sporočite določeni osebi, kako ste se odločili. Prebudilo vas bo več različnih možnosti.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morda je nastopil pravi čas, da zapustite preverjene poti in si dovolite podati se v stvari, ki prinašajo nova spoznanja. Po nepotrebnem ste zadržani in skrivnostni, zato se čim prej odprite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorni bodite na nekoga, ki bo nesramno zahteval da se prilagodite, vendar ohranite prijazno komunikacijo, saj boste z njo prekosili negativne vibracije in neprestano pritoževanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas bo navdušil s preprostimi zamislimi, o katerih boste razmišljali še v naslednjih dneh. Če ste samski, boste zelo dovzetni za osvajanje in deljenje lepih komplimentov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Misli boste zaposlili z ustvarjalnimi nalogami, ki bodo na dan privabile razigranost. Potrebovali boste občutek, da hodite po umirjenem polju, brez da bi vas kdo ob tem nadziral.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenečenja ki prihajajo, bodo sladka. Pravočasno boste ugotovili kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Dinamični se boste podali novim zmagam naproti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo se nenehno vmešava v odločitve, ki ste jih pred kratki sprejeli, zato vas bo v ozadju spremljal dvom, ki pa mu ne smete dovoliti da vas zajame. Poskrbite za svoje zadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, ki si ga boste nadeli samo zato, da bi vas določeni ljudje, ki neprestano sprašujejo končno pustili pri miru. Trmasto boste vztrajali pri svojih stališčih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Oklevanje vam lahko povzroča nesmiselne nesporazume, zato se mu izognite. Odlično razumevanje, ki ga bo povzročila energija lune v vašem znamenju bo dvignilo razpoloženje.

Vas zanima: ZNATE BITI POVEZANI V ODNOSU IN HKRATI SVOBODNI? ali KAKO DVIGNITI RAVEN ENERGIJE?