Dnevni horoskop za nedeljo 10. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 10. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 10. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopštirideset mučenikov. Raziščite s pomočjo energije Mlaja, ki vas bo prebudila bolj natančno določene stvari, preden razsodite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Sedaj je pravi čas za ukvarjanje z duhovnostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente.

Danes ob 10:00 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje.

Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

BOLJ SE BOSTE SPREJEMALI, VEČJE BO VAŠE SAMOSPOŠTOVANJE

Danes praznuje Chuck Norris: Astro profil

Chuck Norris ima v osebnem horoskopu Sonce v znamenju Rib, kar pomeni, da je nekoliko labilna oseba in da okolje močno vpliva nanj. Luno ima v prvi dekadi Ovna, kar pomeni da je pogumen, iskren in da hitro sprejema nove ideje. Hitro menja svoje počutje in je zelo nestrpne narave. Središče neba v njegovem horoskopu se nahaja v prvi dekadi Tehtnice, zato je prijeten, blag, vljuden in za ženske pravi kavalir. Ima naraven dar za estetiko in umetniške sposobnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ferdinand Seidl, slovenski naravoslovec
  • Jos Zalokar, slovenski TV voditelj, igralec
  • Sharon Stone, ameriška filmska igralka
  • Olivia Wilde, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
  • Emily Osment, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka

Na današnji dan je Fran Levstik na Dunaju začel izdajati zabavljivo šaljiv list Pavliha. Astronomi odkrijejo Uranove prstane. Planeti našega osončja se poravnajo v vodoravno vrsto na eni strani Sonca. Rodila se je Marianne Rosenberg, nemška pevka, skladateljica in ameriški glasbenik Robin Thicke. Umrl je Tvrtko I. Kotromanić, prvi bosanski kralj in slovenski slikar in grafik Vladimir Lamut.

S pozornostjo v vsakem trenutku vsakdanjega življenja negujemo svoj mir.

Thich Nhat Hanh
Kako bo na vas vplivala energija Mlaja?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste zaradi energije Mlaja čustveno prebudili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila vpliv Mlaja?

Vpliv Mlaja boste najbolj občutili rojeni v znamenju raka in vodnarja.

Preberite tudi: ŽENSKE RIBICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE ali ASTRO PROFIL ZNANIH: GAJA FILAČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse vam bo zaradi energije Mlaja lažje, prav tako boste končno sprejeli dejstvo, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z odločitvami na področju ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli to kar si želite. Odleglo vam bo, ko boste prejeli pozitivno informacijo, saj ste že utrujeni od tega, da vam ves čas nekaj obljubljajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odnos, ki vas močno bremeni, si raje, namesto da neprestano tuhtate, oglejte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki so ključnega pomena ter sprejmite lepe komplimente.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj, kar ni dorečeno še vedno ustavlja. Z energijo Mlaja prihajajo številne možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in trmasti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Lahko ste mirni, ker vam bo vse kar je povezano z domačim okoljem ter medsebojnimi odnosi šlo od rok. Z veseljem boste pozabili, da je bil začetek precej nerealen in zelo zahteven.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Napak, ki ste jih pred kratkim že storili nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v to. Ugotovili boste kako nasičeni ste bremen drugih, ter utrujeni od nenehnega analiziranja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V dobro voljo vas bo spravil stik z znancem, ki je direkten in iskren. Na svoje mesto vas bo postavil tudi z dejstvom, da bi bilo dobro da nekaj, kar vas ne osrečuje čim prej pustite za sabo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite previdni, preden se ponovno v domačem okolju zaradi svoje trme spustite v utrudljive konflikte. Previdnost boste potrebovali tudi na ljubezenskem področju, saj boste nemirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar zaradi entuziazma, ki ga prebuja energija Mlaja ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Določene stvari raje najprej razčistite pri sebi, šele nato jih povejte na glas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dovolite si nekaj časa čisto zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo. Pretirana odgovornost v družinskem krogu vam ne bo všeč, zato se ji boste na vsak način izogibali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo Mlaja se boste usmerili k stvarem, ki so povezane z osebnim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se na simpatičen način giba v bližini, vendar vam njeni koraki niso najbolj jasni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ob spoznanju, da je ozadje v domačem okolju popolnoma drugačno od vaše predstave boste za trenutek malce razočarani. Nekaj, v kar vas bodo vztrajno prepričevali, boste zavrnili.

Vas zanima: NE NEKEGA DNE, TEMVEČ SEDAJ ali PRILAGAJANJE IN ODNOS MED STARŠI