Dnevni horoskop za četrtek 8. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 8. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 8. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 8. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je svetovni dan oceanov in dan Primoža Trubarja. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes praznuje Marijana Brecelj: Astro profil

S svojim inteligentnim pristopom, ki ga Marijani podarja Sonce v znamenju dvojčkov točno ve, kaj si želi. Je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Tolerantna, optimistična in ljubezniva ima vse pogoje za uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke. Strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Ima močno osebnost in mnogo prijateljev. S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom, ki ju omogoča Luna v znamenju tehtnice je sposobna biti dober mediator. Je umirjena in diplomatska govornica ali bralka.

Odlično se zna tudi izražati na področju umetnosti. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj ji ni do prepiranja. Ker je nežna, poštena in umirjena, pričakuje to tudi od drugih, zato velikokrat pristane v razočaranju in nemočna. Označujejo jo sreča, priljubljenost in velikodušnost. Odlično se znajde s kuhalnico in ceni svoje udobje.

Branje je popotovanje skozi čas.

Carl Sagan

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nace Simončič, slovenski gledališki igralec
  • Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent in skladatelj
  • Bonnie Tyler, valižanska rockerska pevka, kitaristka
  • Ivo Sanader, hrvaški politik
  • Lindsay Davenport, ameriška teniška igralka

Že od leta 2010 je 8. junij, dan Primoža Trubarja. Spominski dan avtorja prve knjige v slovenskem jeziku in pobudnika oblikovanja zavesti o enotnosti slovenskega kulturnega, jezikovnega prostora. Na današnji dan v Sloveniji poteka Referendum o zakonu o varovanju arhivskega gradiva. Prehod Venere prek Sončeve ploskve. Rodil se je Danilo Bučar, slovenski skladatelj, dirigent in Aleš Bebler, slovenski diplomat. Rodila se je tudi ameriška pevka Bonnie Tyler in bobnar skupine Van Halen, Alex Van Halen. Umrl je Anton Melik, slovenski geograf in Miško Kranjec, slovenski pisatelj.

Ali lahko danes pričakujete zbranost na področju kariere in izobraževanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da ne pričakujte zbranosti na področju kariere in izobraževanja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu dvojčki in vodnarji. 

Preberite tudi: ŽENSKE ZODIAKA, KI ZNAJO OPAZOVATI SEBE IN DRUGE ali Mesečni horoskop JUNIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nujno potrebujete več gibanja na svežem zraku, zato se podajte v tek ali hitro hojo, nikar pa se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam ne bodo izgovor stvari, ki jih lahko rešite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav vam je na področju kariere poskus, da bi nekaj dosegli pred kratkim spodletel, se boste odločili vse skupaj začeti znova. Morda je morala ideja le dozoreti v vaših mislih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne bodite pesimistični v zvezi z zadevo, ki se ni rešila kot ste predvidevali. Prehitro sprejeta in nepremišljena reakcija vas lahko potisne daleč nazaj, zato raje potrpežljivo počakajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub prijetni vibraciji lune v vodnarju boste polni nemirne energije in silovitih impulzivnih reakcij, zato boste zelo težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi. Napetost se bo dotaknila tudi področja čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v vodnarju vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi na kariernem področju boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ukvarjate se z vprašanji, ki vas v bistvu samo oddaljujejo od pravega bistva. Niste pripravljeni na težke teme zato povejte, da se o določenih tematikah trenutno niste pripravljeni pogovarjati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju čustev se počasi prebuja nezadovoljstvo, saj vam nekaj očitno ne ustreza več. Če boste marljivi, pa vam lahko na področju kariere uspe pridobiti določeno prednost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z vso spretnostjo prepričevanja, vam bo uspelo prepričati posameznike, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti. Povečal se bo tudi ugled, kar vas bo razveselilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri delu skušajte biti kljub energiji lune v vodnarju bolj zbrani, saj bo od tega odvisno, kakšne načrte bodo pripravili za vas v prihodnosti. Ne pozabite vprašati kar vas zanima.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker ste sposobni biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno vas lahko nekdo, ki je vaše nasprotje s površnostjo močno vznemiri. Morali se boste navaditi, da smo si različni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite presenečeni, če boste kljub temu da se luna nahaja v vašem znamenju do rezultatov prišli počasi in po številnih ovinkih. Spregledali boste nekaj, kar običajno vedno opazite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bi bilo slabo, če bi se bolj zbrano ozrli okoli sebe. Nekateri posamezniki, ki se vam sladko nasmihajo, bodo v resnici želeli hinavsko prekrižati vaše velike in ambiciozne načrte.

Vas zanima: ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAGNJENE K PRIDOBIVANJU ODVEČNE TEŽE ali KAKO ZMAGATI V BOJU S STRAHOVI?