Dnevni horoskop za četrtek 6. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 6. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 6. aprila 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 6. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spustite breme celotnega družinskega drevesa in spoznanje, da so karmični dolgovi ostali v sferi čustvene in občutljive notranjosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Najprej morate prepoznati svojo pravo vrednost in se razviti z njo, šele nato vas bodo spoštovali tudi drugi.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Danes se formira resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

KAKO USTVARITI ENAKOPRAVEN ODNOS IN GA PRESEČI

Danes ob 06:34 uri nastopi Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023

Danes praznuje Pia Zemljič: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. Hiši, kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delovna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo, ter v vsaki situaciji poskrbeti zase.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja v 8. Hiši, kar nakazuje, da jo odlikuje strast. Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko svoje energije usmerja v denar in materialne zadeve. V odnosih je prilagodljiva, vendar samo če ima občutek, da ji nasprotna stran ljubezen in bližino vrača v pravi meri. Če ima občutek, da nekdo do nje ni iskren, se je sposobna popolnoma umakniti, vendar o tem ne bo pretirano razglabljala.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Aleksander Ivanovič Gercen, ruski socialistični revolucionar
  • Anton Herman Gerard – Anthony Fokker, nizozemski letalski konstruktor
  • Robert Kovač, hrvaški nogometaš
  • Zack Braff, ameriški filmski igralec in režiser
  • Tanja Poutiainen, finska alpska smučarka

Na današnji dan so nemški vojaki brez vojne napovedi napadli Beograd in ga silovito bombardirali. Začela se je okupacija Jugoslavije. Film Šelestenje je zmagal na 5. festivalu slovenskega filma. Na pobudo Marka Natlačna ustanovljen Narodni svet za Slovenijo. Potres v osrednjem delu Italije terjal več kot 150 življenj. Rodil se je Aasmund Olavsson Vinje, norveški pesnik in William Hallowes Miller, britanski mineralog, kristalograf. Umrl je Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist in Matija Jama, slovenski slikar.

Na katerem področju vas bo Polna luna najbolj obremenila?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo Polna luna najbolj obremenila na področju odnosov.

Katerih znamenj zodiaka se bo Polna luna najbolj dotaknila.

Polna luna bo najbolj vplivala na tehtnice in vodnarje.

Preberite tudi: NOTRANJI KONFLIKT IN SAMOGOVOR ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 4.4. – 10.4.23

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub vplivu Polne lune ne popuščajte preveč, kljub temu lahko z nekom, ki vam je pri srcu še vedno najdeta stične točke. Morda sta bila v zadnjem času oba le preveč trmasta.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Namesto da se sprehajate po dvomih, se posvetujete z nekom, ki vam lahko ponudi pravi nasvet. Zadeve sicer niso tako zapletene, toda preprosto se niste sposobni poglabljati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želite si prijateljsko podporo in razumevanje, saj bi zadeve, ki so za vas pomembne in jih sami morda niste sposobni razvozlali radi čim prej zavrteli v čim bolj pozitivno smer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat zaradi Polne lune nič ne bo spontano in razigrano. Z nekom se bosta srečala ravno takrat, ko boste nerazpoloženi, zato se lahko vse skupaj, če ne boste popuščali zavihti v velik nesporazum.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vas bo obiskal prav takrat, ko si boste zaželeli mir. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite in premagate negativno vibracijo, ki jo prebuja Polna luna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazljivi bodite predvsem na psihični osnovi. Naenkrat se zaradi Polne lune niste sposobni sestaviti. Če vas je nekdo iztiril, poiščite pravi vir boljšega počutja v naravi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zgodba, ki jo boste slišali bo na vas delovala pozitivno, končno boste lahko izpostavili kar vam je pomembno. Zanimivo bo predvsem vsem, ki ste dolgo čakali na ponovno prižiganje strasti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsak pomemben korak, po katerem boste hrepeneli, bo direktno povezan le z vašo pobudo, zato ne čakajte na druge. Nekoga bi radi obdržali ob sebi, toda to bo možno le, če boste popustili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub vplivu Polne lune se boste na kariernem področju razveselili dobrih iztočnic in napredka. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave, kar vam bo pisano na kožo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo omogočila, da bo veliko storjenega. Zaradi Polne lune boste preveč nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri izpostavljanju težkih argumentov boste neprekosljivi, tudi če gre za nekaj povsem enostavnega. Počasi se vračate v pravo smer in na svojo stran pridobili boste še nekoga.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubljena oseba bo od vas pričakovala, da se poglobite vase, začutite močno energijo in se z njo povežete nekoliko globlje. Vse skupaj bo za vaš okus preveč zahtevno.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V RAKU? ali KAJ VAM PRINŠA OBDOBJE PLUTONA V VODNARJU?