Dnevni horoskop za četrtek 4. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. julija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 4. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Od rok vam bo šlo vse kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaželite si dobro in zgodilo se vam bo nekaj nenavadnega, kar vas bo presenetilo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Skozi dan še pod vplivo Lune v znamenju Dvojčkov, prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Pred vami bo naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev. Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju device. Njen spomin je neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti.

Merkurjem v levu je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Njena diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji.

VSI LJUDJE SO BILI NEKOČ OTROCI, TODA LE NEKATERI SE TEGA SPOMINJAJO.

Antoine de Saint Exupery

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ciril Ličar, slovenski pianist
  • Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist
  • Thomas Nagel, ameriški filozof
  • Sonja, norveška kraljica
  • Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in prevajalec

Na današnji dan na Marsu pristane sonda Pathfinder. S posredovanjem Evropske unije se vzpostavi premirje v vojni za Slovenijo. Lyndon Johnson podpiše zakon o svobodi informacij. Začne izhajati prvi slovenski politični časopis Slovenija. Rodil se je Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik in Nathaniel Hawthorne, ameriški pisatelj. Umrla je Marie Skłodowska-Curie, poljsko-francoska fizičarka, kemičarka, nobelovka in Richard Cosway, angleški slikar.

Katera astro znamenja boste močno nagnjena k pretiravanju?

V današnjem dnevu boste močno nagnjeni k pretiravanju rojeni v ognjenih znamenjih.

Kakšno razpoloženje lahko pričakujete v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo razpoloženje pogosto nihalo iz ene skrajnosti v drugo.

Preberite tudi: POMEMBNE ASTROLOŠKE PRELOMNICE V POLETNIH DNEH in SEDEM TELES NAJ DELUJE V HARMONIJI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čez dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju dvojčkov se boste sposobni spontano približati resničnim dejstvom v zvezi s poslovno situacijo. Delovali boste vztrajno in uspešno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pohvalili vas bodo, da se znajdete bolj kot ostali, vendar boste po tihem še vedno dvomili o svojih sposobnostih. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev boste opazili, da se nikakor ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli, čeprav ste prepričani, da ta oseba dolgoročno nikakor ni prava izbira.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Polni energije, ki jo bo skozi dan prinašala luna v znamenju dvojčkov se boste lotili opravkov. Zavedati se boste začeli, da zmorete več kot ponavadi, kar vas bo notranje pomirilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker sami s sabo ne boste zadovoljni, boste z nemirno energijo lune v dvojčkih pripravljeni na prepir, zaplete se lahko tudi glede malenkosti. Poskrbite, da se besedno ne boste spustili predaleč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v dvojčkih vas bodo navdihnila spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali nenavadne odločitve. Nikar se ozirajte na mnenja drugih, raje bodite samosvoji ter upoštevajte svoj razum.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tako v ljubezni, kot v poslu se vam bo nasmihala sreča, zato bo dan poln prijetnih zaznav, ter dogodkov na katerih boste takšni kot ste v resnici. Zdravje in počutje bo zelo stabilno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v dvojčkih, ki vas bo spremljala čez dan ne boste najbolj zbrani. Prav tako boste prejeli nekaj mešanih ter dvoumnih sporočil, ki prebujajo zmedo in raztresenost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijetna informacija se vas bo dotaknila, prav tako vam bo vlivala smisel in zaupanje. Zanašajte se na svoj razum, le tako se boste znebili neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Priznajte si, da lažjih poti ni in da boste morali čim prej narediti analizo situacije, ki zahteva od vas da se odzovete. Z znancem se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogajanje se bo z luno v dvojčkih hitro stopnjevalo, vse večji pa bo tudi spisek obveznosti povezanih z domačim okoljem ali potovanjem, ki ga z veseljem načrtujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste preobremenjeni z nenehnim razmišljanjem o dopustu vam bodo nekatere zadeve v službi morda ušle z vajeti. Pomembno bo, da se pravočasno dogovorite glede financ.

Vas zanima: RAZMIŠLJAJTE O ŽIVLJENJU, KAKOR DA JE UGLAJENA GOSTJA in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024