POMEMBNE ASTROLOŠKE PRELOMNICE V POLETNIH DNEH

Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?
Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?

Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?

Estimated reading time: 8 minut

Vas zanima, kdaj in na katerem področju vam v poletnih dneh planeti in njihov vpliv prinašajo srečo? Kdaj nastopijo težavni dnevi, oziroma obdobja, v katerih bi bilo potrebno biti pozorni ter previdni? Preverite poletne astrološke vplive, da boste pripravljeni!

Mars v dvojčkih bo izboljšal komunikacijo ter odstranil tiste dvome, ki vas običajno zadržijo v zadnjem trenutku. Prebudil bo radovednost ter nenasitno žejo po znanju in učenju o različnih temah. Reševala vas bosta aktiven um in sposobnost pretvoriti svoje ideje v dejanja. Usmerite energijo v konstruktivna prizadevanja, da se izognete notranjemu miru, ki ga Mars prebuja.

Prebudil se bo odličen občutek za presojo, podali se boste v uresničevanje briljantnih idej in razmišljali na bolj napreden način. Sedaj se lahko poslovite od dolgčasa, saj boste ves čas navdušeni nad raziskovanjem novih idej. Ker vas bo zanimalo vse, boste težko ostali osredotočeni na eno stvar.

Polna luna v kozorogu sovpada s trenutkom priznanja in dosežka. Njena energija vam ponuja priložnost, da se obrnete vase, analizirate svoje preteklo delovanje ter se vprašate, kako daleč ste prišli. Morda si boste priznali, da potrebujete spremembo glede svoje življenjske poti. Razmišljali boste o svoji karieri ali celo o pričakovanjih, ki jih imajo drugi do vas.

To je čas, da razširite svojo zavest, saj njeni žarki razsvetljujejo srce z ljubeznijo in modrostjo. Prihaja moč, in ta polna luna vas prosi, da naredite notranji globok umik vase in si priznate tudi napake. Kozorogova energija, ki ji vlada Saturn, prinaša tudi določeno mero discipline.

Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?

Pripravite se, prihaja drzna, avtoritativna in samozavestna energija. Lev je ognjeno znamenje, ogenj pa je element delovanja, gibanja ter ustvarjanja. To je obdobje, ki ponuja svobodo, ki jo potrebujete, da se v celoti izrazite, da ste resnično takšni kot ste, da se premikate naprej tako, kot ste si vedno želeli. Prihaja tudi povečana samozavest, ter možnost, da če vam nekaj ne ustreza rečete ne, da se glasno, energično, z vsem srcem uprete vsakomur, ki misli, da ima pravico manipulirati z vami.

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, boste sedaj to spremenili in poudarili svojo lastno potrebo. Ker bodo poudarjeni sijaj, samozavest in energija, je to odlična priložnost, da spregovorite in se pogovorite s tistimi, s katerimi ste se v zadnjem času sprli ali oddaljili. Zaznavali boste močno potrebo po organizaciji in vodenju, zato lahko zadeve in projekte, s katerimi ste do sedaj odlašali lažje popeljete do konca.

Ker je Merkur vladar device, deluje v tem znamenju še bolj intenzivno. Modrost in praktična oblika inteligence se pomikata v ospredje. Zaradi poudarjene natančnosti, skupaj s strahom pred napakami, boste vestni, marljivi in vztrajni. Vaš analitičen um bo ves čas zaznaval možnosti za popravek in izboljšanje stvari, ljudi in situacij.

Med tem tranzitom se boste počutili bolj pripravljene na težke pogovore, poglobljeno boste znali preučiti vsako temo, ki potrebuje več pojasnil, in rešiti težave, ki so se prej zdele nepremostljive. Sedaj ni čas, da sodite in da ste preveč strogi do sebe, ampak je čas, da se osredotočite na svoje fizične in čustvene potrebe ter ugotovite, kako jih zadovoljiti.

Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?

V obdobju Venere v znamenju device boste na področju čustev poskušali izboljšati situacije, v smeri da bi ustvarili bolj trdne odnose. Potrpljenje se bo izkazalo za pomembno vrlino. Pozitivna vibracija se bo izražala v predanosti, ter pripravljenosti, da delate na razmerju v smeri, da bodo odnosi resnično delovali. Ker boste odlični poslušalci, vam bodo zaupali skrivnosti.

Želeli boste, da vas cenijo za vse malenkosti, ki jih počnete. Težava je v tem, da boste vse počeli tako tiho, da vas morda niti ne bodo opazili. Ljubezen boste izražali s praktičnimi sredstvi in kretnjami. Temna stran tega vpliva je da ste lahko preveč kritični do ljubljene osebe, izbirčni ali zaskrbljeni. Analizirali boste svoje ljubljene, njihove reakcije in besede, ter ljubezensko življenje na splošno.

Merkur bo najprej retrograden v znamenju device, nato 15. avgusta nadaljuje svojo retrogradnost, ki se bo zaključila 28. avgusta v znamenju leva. Obdobje je znano po nesporazumih in večjih komunikacijskih kaosih. Lahko se vam zgodi, da pošiljanje napačnega besedila ob napačnem času ali še huje napačni osebi povzroči velik nesporazum. Torej, namesto, da pošljete napačno sporočilo, počakajte, ali raje pokličite. Merkur je tesno povezan s tehnologijo.

Če morate opraviti nakup v tej smeri, bodite bolj previdni, opravite dodatne raziskave. Tudi k mehaniku v tem času raje ne hodite, saj lahko pride do dodatnih napak. Izogibajte se načrtovanja sestankov in dogodkov, ker je večja verjetnost, da bo prišlo do zmede, napak in odpovedi. Retrogradno gibanje Merkurja bo odprlo časovni stroj. Delce sestavljanke boste lahko, če boste zbrani pobrali, jih sestavili in izvedli vse potrebne korake v smeri nove poti.

Kaj vam v poletnih dneh prinašajo posamezna obdobja ter prelomnice?

Polna luna se bo dotaknila sprejemanja odločitev za prihodnost. Priporočljivo bo ozreti se k že začrtanim ciljem in jih popeljati do konca. Poglobite se vase, osredotočite se na rešitve, zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Poslušajte svoj notranji glas, tudi takrat, ko bodo vsi želeli drugače.

Osredotočanje na probleme vas vodi v tem času v nezadovoljstvo, zato se raje odločite in začnite delati konkretne korake. Zmotile vas bodo miselne paradigme in zakoreninjene strukture prepričanj. Če se boste znašli v preobrazbi, se povežite in se prepustite.

To je obdobje, v katerem bo nagrajeno bolj spoštljivo ravnanje s telesom. Previdni boste pri uživanju hrane, veliko lažje se boste večkrat podali v vadbo, ki bo odlično sredstvo za uravnavanje uma. Vpliv združuje naravno afiniteto do fizičnega in praktičnega z ostrim intelektualnim razumom.

Lahko opazite stvari, zaradi katerih se zadeve komplicirajo, in jih znova nastavite na boljšo obliko. To je odličen čas, da počistite in pospravite računalnik, svojo knjižno polico in omaro, ter svoje misli. Energija, ki jo boste zaznavali bo kritična, podrobno usmerjena in mentalno ostra. Smiselno je, da se bolj osredotočite na pomembne zadeve in sledite strogemu urniku.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA OBOŽUJEJO POLETJE, KATERA NE? in ŽENSKE Z VIŠJO ČUSTVENO INTELIGENCO SO ROJENE V ZNAMENJU…