Dnevni horoskop za četrtek 4. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 4. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Marsikaj bo izgledalo lažje kot v preteklih dneh, zato zagrabite obveznosti, ki so pred vrati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nežne misli, povezane s čustvi in vsem kar se vam je v zadnjem času zgodilo bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Za vas bo zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes ob 04:30 uri nastopi Lunin Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Josip Vošnjak, slovenski politik, pisatelj, zdravnik
  • Matija Jama, slovenski slikar
  • Moša Pijade, srbski slikar, novinar, politik
  • Gianni Vattimo, italijanski filozof in politik
  • Oto Pestner, slovenski pevec

Na današnji dan začnejo izhajati Lublanske novice, prvi slovenski časopis. Albert Einstein objavi svojo znamenito enačbo. Rodil se je Jacob Ludwig Karl Grimm, nemški pisatelj, filolog in sir Isaac Newton, angleški fizik, matematik, astronom, filozof, alkimist. Umrl je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj, politik in Albert Camus, francoski pisatelj, filozof, nobelovec.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja.

Dostojevski
Katero področje bo danes najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj izpostavljeno področje čustev.

Katerih znamenj se bo energija Zadnjega krajca najbolj dotaknila?

Energija Zadnjega krajca se bo najbolj dotaknila rojenih v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2024 ali RAK: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub Zadnjemu krajcu se boste počutili tako nemirni in osamljeni kot bi bili ledena gora, kar bo še poglobil komentar nekoga od bližnjih. Če bo zadeva preveč napeta, se raje umaknite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počasi lahko pričakujete priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je blizu. Čustveno boste v določeno situacijo danes bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujte v kolikor ste v razmerju več sprostitve in razvajanja s strani ljubljene osebe. Samski, razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim in vam je zelo naklonjena.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse stvari boste gledali iz zabavnega zornega kota, zato se niti ne boste zavedali resnosti položaja, v katerem ste se znašli. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj počakajo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Večjih problemov z zdravjem in počutjem, ne boste imeli, izogibajte pa se stresnih situacij. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi. Za samske bo dan čudovit.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo Zadnjega krajca boste lažje delovali, saj boste zaznali, da je ob vas nekdo, ki vas ima rad in vas spoštuje. V nepredvidljivih okoliščinah se boste kljub vsemu dobro znašli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo kljub temu ugoden, čeprav boste potem utrujeni in malce naveličani vsega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko drago stane. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini in vas spoštujejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Vse, o čemer ste še pred kratkim dvomili, se bo dobro izteklo in v sebi boste občutili iskreno harmonijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v tehtnici se bo prebudila želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, kar pa trenutno morda ne bo izvedljivo. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih začnite reševati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Tudi v ljubezni boste kljub luni v znamenju tehtnice nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste precej raztreseni, ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. S poglobljenim razmišljanjem boste hitro dojeli, kako stvari stojijo in katere odločitve so prave.

Vas zanima: MENTALNA HIGIENA JE ORODJE, KI NAM POMAGA RAZUMETI SEBE ali MOŠKI, KAKO OSVOJITI KOZOROGINJO?