Dnevni horoskop za četrtek 30. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 30. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 30. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 30. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati, kaj se dogaja v vaši bližini.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu boste z verižnimi reakcijami iskali notranje bližnjice v smeri, da se znebite določenih obremenitev.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj primerno bo hujšanje s telesno aktivnostjo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

https://horoskop.si/prepoznajte-simptome-nerazresene-travme/

Danes praznuje Eric Clapton: Astro profil

Ob njegovem rojstvu se je Sonce nahajalo v 6. hiši Ovna. Je poln energije, vitalnosti in poguma. Hitro odreagira a se prav tako hitro tudi ohladi. To je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko kontrolira svoja močna čustva in je znan po burnih reakcijah. Zelo je ljubosumen, včasih pa celo maščevalen. Ima močen vpliv na ljudi pa tudi težnjo po nadvladi. Je zelo nagonski, strasten in seksualen.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona, zato je nagnjen k perfekcionizmu. Od sebe in od drugih preprosto zahteva preveč, zato je življenje z njim včasih nemogoče. Z ascendentom v Tehtnici je to oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njegov nastop je vedno umirjen in šarmanten. Vljuden je in uglajenega videza.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Vladimirovič Iljušin, ruski letalski konstruktor
  • Celine Dion, kanadska pevka
  • Norah Jones, ameriška pevka in pianistka
  • Jure Natek, slovenski rokometaš
  • Sergio Ramos, španski nogometaš

Na današnji dan Jožeta Pučnika zaradi kritičnih objav v Reviji 57 obsodijo na devet let zapora. S podpisom pariške mirovne pogodbe se konča krimska vojna. Rodil se je Vincent van Gogh, nizozemski slikar in Francisco de Goya y Lucientes, španski slikar. Rodil se je tudi ameriški rap glasbenik MC Hammer. Umrla je angleška kraljica mati Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon in Karl May, nemški pisatelj.

Sanjate svojo sliko in slikajte svoje sanje.

Vincent van Gogh
Kaj je tisto, kar je danes smotrno narediti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je zaradi nežne energije smotrno prepustiti čustvenim vibracijam.

Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop APRIL 2023 in KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V RAKU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijetna zamisel vam ne da miru, zato se čim prej podajte v akcijo. Vse skupaj boste opazovali na pravi način. Hitra in vznemirljiva energija bo več kot zaželena, še posebej na področju kariere.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če energiji lune v znamenju raka dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne rezultate. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih težav, zato se boste dobro počutili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri reševanju težav in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost. Vezani ljubljeno osebo obremenjujete z nepomembnimi težavami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo ves čas poudarja ponavljanje napak, vendar nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z neprestanim nerganjem. Raje se diplomatsko umaknite, predvsem zato, ker ste utrujeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija in dinamika bo spodbudila, da se bo vse kar vas obdaja vrtelo z neverjetno hitrostjo. Romantični trenutki bodo tisti, ki bodo na področju ljubezni stopili v ospredje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ob pretiranem spogledovanju se lahko vezani zapletete v ljubezenske težave, zato ostanite previdni. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni sami s sabo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ nevšečnosti se vam obeta tokrat na kariernem področju, zato ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali, kar vas lahko vznemiri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Opazili boste, da nimate dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte na bolj ugoden trenutek. Nekomu boste brez slabe vesti odgovorili izredno ostro in zelo hladno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Očitno je, da se z nekom od sodelavcev ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko če bi se v zadevo podali sami lotili povsem drugače. Priznati si morate, da preveč dvomite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi počasne energije lune v raku bo časa dovolj za vse, kar ste si pred kratkim na področju dela zastavili. Končno se lahko dogovorite okoli določenih nakupov ali večjih odločitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite prijetnemu ritmu ljubezni. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju boste v mislih ves čas nekaj analizirali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste utrujeni si boste želeli počitka in miru. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta oba zelo obremenjena. Samski tokrat ne boste sposobni narediti prvega koraka.

Vas zanima: ZAKAJ JE PRIPOROČLJIVO UŽIVATI ČEMAŽ? ali KAJ VAM PRINŠA OBDOBJE PLUTONA V VODNARJU?