Dnevni horoskop za četrtek 29. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 29. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 29. junija 2023

Predviden čas branja 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 29. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Travmatične izkušnje in negativni komentarji ustvarjajo strupene miselne vzorce, ki pogojujejo vaše vedenje zato se jim izognite.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

ENA IZMED PREDNOSTI POLETJA JE, DA IMAMO VSAK DAN VEČ SVETLOBE ZA BRANJE.

Jeanette Walls

ŽENSKE, POGUM POTREBUJETE, DA SE ZAČNETE SPOŠTOVATI

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Bernard Herrmann, ameriški skladatelj
  • Stokely Carmichael, ameriški aktivist za človekove pravice
  • Don Carlos, jamajški pevec reggaeja
  • Peter Vilfan, slovenski košarkar
  • Tomaž Cerkovnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan se Arbitražno sodišče v Haagu odloči o kopenski in pomorski meji med Slovenijo in Hrvaško. Sejšeli postanejo neodvisna država. Slovenski izseljenci v ZDA sprejmejo čikaško izjavo. Isabela Peron je prisegla kot predsednica Argentine in tako postala prva predsednica v zgodovini držav Zahoda. Podjetje Apple je na trg poslalo svoj prvi telefon, iPhone. Rodil se je George Ellery Hale, ameriški astronom in Giacomo Leopardi, italijanski pesnik. Umrl je Alojzij Šuštar, ljubljanski nadškof, metropolit in Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste težko prilagajala?

Danes se boste težko prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ZAKAJ JE LEPO BITI ŽENSKA? ali HOROSKOP: KATERI BARVI BI SE MORALI IZOGNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni če boste imeli zaradi lune v škorpijonu premalo potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z vsem, kar so vam naložili. Ovira vas preveč ljudi, ki so popolnoma drugačni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nepremišljenost drugih vas bo vznemirjala, saj vam bodo po glavi švigala resna vprašanja. Tudi v ljubezni se nikar ne zapletajte v nedorečene zgodbe, ki bi vas lahko obremenile.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S svojo prijaznostjo boste v središču pozornosti, zato to tudi izkoristite, še posebej tisti, ki že nekaj časa čakate na pravo priložnost. Nikar ne oklevajte s pomembnim vprašanjem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne izgubljajte živcev, če se zaradi lune v škorpijonu dogodki ne bodo odvijali tako, kot ste si zamislili. Ne ustrašite se izzivov, saj boste imeli dovolj moči in energije za spopadanje z njimi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z zagnanostjo, ki jo prebuja energija lune v škorpijonu boste uspešni, tudi če je pred vami velik zalogaj na področju dela. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kar prebuja zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Počutili se boste tako odlično, da boste pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili. Naj vas ne bo strah, saj se boste s svojim premišljenim nastopom zlahka zmagali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V službi bo naporno, saj boste morali dogajanje zaradi nepredvidljivosti, ki jo prebuja energija škorpijona ves čas pozorno spremljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uredite čim prej vse kar je za vas pomembno, nihče vas ne bo čakal. Poskusite poiskati srednjo pot, ne iščite težav tam kjer jih ni in ne dovolite si, da vam kdo pokvari dan.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skušajte umiriti svoja čustva, ki jih bo razburkala luna v škorpijonu, predvsem pa ugotovite, kaj vas muči v ozadju. Želeli boste slišati prijetne obljube, po katerih hrepenite.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse, kar vas je v mislih v preteklih dneh obremenjevalo se bo končalo ljubko in optimistično. Delovanje bo tako pri samskih, kot tudi pri vezanih na področju čustev zelo spontano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S pomočjo iznajdljivosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu, boste spontano našli nenavadno rešitev za nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa. Sproščeni in klepetavi boste.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zmotil vas bo občutek, da morate v določeni zadevi pohiteti. Pazite, komu boste zaupali, saj bi vas lahko nekdo čisto napačno usmeril in razbil vaša sladka pričakovanja.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU RAKA? ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 27.6.-3.7.23