Dnevni horoskop za četrtek 26. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 26. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 26. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 26. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko stvari boste opravili s pomočjo telefona in interneta. Vse boste želeli rešiti takoj in sedaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dobili boste občutek, da bi morali nekomu nekaj lepega podariti, sledite mu. Ustavite se le tam kjer je resnično vredno, ne izmikajte pa se odgovornosti.

astro
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Poglej gor, k zvezdam in ne dol, k svojim stopalom. Poskusi najti smisel v tem, kar vidiš in razmišljaj o tem, kaj omogoča obstoj univerzuma. Bodi radoveden.

Stephen Hawking

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Jalen, slovenski pisatelj
  • John Wayne, ameriški filmski igralec
  • Sally Kristen Ride, ameriška astronavtka
  • Lenny Kravitz, ameriški glasbenik, pevec judovskega rodu
  • Helena Bonham Carter, angleška filmska igralka

Na današnji dan je bil ustanovljen Triglavski narodni park. Evropska unija sprejme zastavo z 12 zvezdicami na modrem ozadju. Josip Perme odkrije Županovo jamo. Rodil se je Albert Sirk, slovenski slikar in Anton Tomšič, slovenski časnikar, urednik. Umrl je Ivo Maček, hrvaški pianist in Josip Lenarčič, slovenski politik in industrialec.

Kaj vam lahko danes pomaga na poti do uspeha?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko reši neverjetna iznajdljivost.

Katera znamenja zodiaka boste danes težko krotila svoj ego?

Svoj ego boste težko krotili levi in vodnarji.

Preberite tudi: MOŠKI, KATERO LASTNOST NJENEGA ZNAMENJA BOSTE MORALI SPREJETI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naporne delovne obveznosti vas bodo kljub energiji, ki jo prinaša luna v vašem znamenju izčrpale in komaj boste čakali, da se vrnete v domače okolje. Večer prinaša sprostitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Delovali boste bolj umirjeno kot v preteklih dneh. Zberite vse svoje moči za pomembno zadevo, ko vam bo uspelo, si boste na glas priznali, da je bilo vse skupaj vredno truda.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne ozirajte se preveč v preteklost, saj se vam v glavi vrti vedno isti film. Vse se lahko reši na miren način in brez prevelikih pritiskov, le prilagoditi in prepustiti se boste morali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmišljali boste o poslovnem področju in o razporeditvi financ, kar vam sicer ni preveč všeč. Izogibajte se ukvarjanju s težjimi domačimi opravili, saj ste preveč zamišljeni in labilni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na delovnem mestu bo zaradi vpliva lune v ovnu prevladovala hitra ter zelo prodorna energija. Nove ideje se bodo porajale same od sebe, čeprav ne bodo smiselno povezane.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pomembno vam bo kako izgledate, zato si boste morda zaželeli osvežiti svojo garderobo. Uživali boste pri iskanju najugodnejše ponudbe in najbolj izvirnih kombinacij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogum ne pomeni, da ne poznate strahu, ampak da ste se sposobni soočiti z njim. Vprašajte se, kaj bi radi dokazali, nato se kljub aktivni energiji lune v ovnu čim prej umirite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priznajte si, da preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč. Dobro zasnovana ideja vas bo ločila od povprečja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S strogim in trdim odnosom ne boste skozi dan uspeli prepričati nikogar, zato poskusite delovati bolj mehko. Sočutna energija vas lahko reši v še tako zelo naporni situaciji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse boste zaradi ognjene energije obvladali lažje kot v preteklih dneh, čeprav bo prisotnih nekaj zavidljivih pogledov, ki vas lahko vznemirijo. V ljubezni je čas za spremembo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Shranite vse pomembne zadeve, saj jih boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Čas je, da se odločite, kaj je v tem trenutku resnično pomembno za vaš napredek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preživite tokrat več časa v dvoje, ne glede na to, da se odpira še veliko novih možnosti. Znali boste prisluhniti ter razumeti, kaj si v resnici želi nasprotna stran na področju čustev.

Vas zanima: ZAVEZANOST K SOČUTJU