Dnevni horoskop za četrtek 25. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 25. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 25. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naglost in impulzivnost, ki ju prebuja Polna luna vas ne vodita nikamor zato se umirite in se na osebnem področju poglobite vase. Na trenutke boste pesimistični, zato ne boste najboljša družba.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, vendar boste z iskrenim pristopom poiskali pravo pot.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.
Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja.

Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Dnevni horoskop
Polna luna

Danes ob 18:54 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Kadar sami sebi pustimo, da zasijemo, podzavestno tudi ostalim ljudem omogočimo, da storijo enako.

Nelson Mandela

Kaj pravi horoskop za četrtek 25. januarja 2024?

  • Witold Lutosławski, poljski skladatelj
  • Eduard Ševardnadze, gruzinski politik, predsednik
  • Vladimir Semjonovič Visocki, ruski pevec, pesnik,
  • Toše Proeski, makedonski pevec
  • Noemi, italijanska pevka

Na današnji dan v Odeillu v Pirenejih začne delovati prva elektrarna na sončno energijo. Ustanovljen je bil Svet za vzajemno gospodarsko pomoč. Leta 2004 je na Marsu pristala sonda Opportunity. Rodil se je Števan Kovatš, madžarski pisatelj in Štefan Pinter, pesnik in sodnik. Rodila se je tudi filipinska predsednica Corazon Aquino. Umrl je Philip Johnson, ameriški arhitekt in Ava Lavinia Gardner, ameriška filmska igralka.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Na katera astro znamenja bo Polna luna najbolj intenzivno vplivala?

Najbolj intenzivno bo Polna luna vplivala na ovne, leve in vodnarje.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2024: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pripombe, ki jih prebuja Polna luna naj vas ne zmotijo, saj vam ne prinašajo nič dobrega. Poskrbite, da bo sreča v vaši bližini, saj jo boste na vseh področjih še kako potrebovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z analitičnim pristopom se boste na področju dela zavihteli v skrajnosti, ki lahko marsikoga naredijo nervoznega. Nikar ne bodite preveč pikolovski, raje prisluhnite mnenju pomembne osebe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi osebne zaznave se boste podali v pravo duhovno popotovanje, ki pa ga lahko zmoti energija Polne lune v znamenju leva, ki ne spodbuja poglobitev ampak le konkretne zaznave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaupajte kljub temu, da se bo z vplivom Polne lune marsikaj podiralo in kompliciralo v svojo simpatičnost. Največ zanimivega lahko pričakujete na področju ljubezni, kjer se bo prebujala strast.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne ustrašite se strogosti, ki jo boste zaradi Polne lune zaznavali predvsem na področju medsebojnih odnosov. Hladen pristop bo nekaj, čemur bi se bilo smotrno elegantno izogniti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav ste dobro pripravljeni in širokega razmišljanja, vas lahko nekaj močno obremeni in spravi v slabo voljo. Prihajajo stvari, ki bi se jim najraje izognili, najboljše je da počakate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne iščite težav kjer jih ni in se raje umirjeno naslonite ter razmislite, ali je vredno komplicirati. Najbolj ugodne bodo zaradi vpliva Polne lune tiste rešitve, ki bodo spontane.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obremenjeni z delom in finančnim področjem boste jezni na tiste, ki so prosti in lahko uživajo. Skušajte si tudi vi počasi načrtovati kakšen prijeten in spontan trenutek za svojo dušo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljali boste o tem, kako lahko malce popestrite ljubezenski ali prijateljski odnos, ki je v zadnjem času že skoraj dolgočasen. Nikar ne dovolite zoprni energiji Polne lune da vas preplavi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nezavednim procesom se skušajte izogniti, saj nosijo s sabo preveč dvomov. Ne pustite da vas zmedejo z besedami. Begale vas bodo predvsem pripombe nekoga od sodelavcev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čas je, da spoznate kaj si nekdo želi od vas, saj vam namigi žal niso dovolj, da bi si ustvarili celotno sliko. Delovali boste s takšno naglico, da vam bo v večernih urah zmanjkalo energije za spalnico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vprašanja, ki ste si jih pred kratkim postavili bodo z energijo Polne lune še toliko bolj pomembna, saj boste preko njih prišli do pravih, iskrenih odgovorov, ki vas bodo razbremenili.

Vas zanima: KAKO POSTATI BOLJŠA OSEBA? ali PRIHAJA PLUTONOV PREHOD V ZNAMENJE VODNARJA