PRIHAJA PLUTONOV PREHOD V ZNAMENJE VODNARJA

Kaj lahko pričakujemo od Plutonovega prehoda v vodnarja?
Kaj lahko pričakujemo od Plutonovega prehoda v vodnarja?

Kaj lahko pričakujemo od Plutonovega prehoda v vodnarja?

Predviden čas branja 6 minut

Pluton prehaja 21. januarja v znamenje vodnarja, v katerem ostaja do 1. septembra. Do 2. maja se bo gibal v direktni smeri, ter na vsakem koraku prebujal željo po novih prijemih in naprednih odločitvah. Njegov cikel bo prepleten z velikimi znanstvenimi, medicinskimi in tehnološkimi odkritji, ter z raziskovanjem vesolja. Plutonov vpliv je pogosto povezan s feniksom, ki vstane iz pepela. Želeli se boste soočiti z razpadom zastarelih sistemov in struktur, v smeri, da omogočite boljše pogoje ter bolj inovativne pristope.

Na osebni ravni se bo prebujal občutek, da potrebujete novosti, prav tako vas bo Pluton navdihnil, da poiščete bolj kreativne in inovativne načine za napredovanje. Neodvisnost in raziskovanje vam omogočata da premaknete meje in ne dovolite, da bi vas karkoli omejevalo. Skratka, prihajajo spremembe, tako na individualni kot tudi na kolektivni ravni. Preobrazba bo skoraj neizogibna, zato sprejmite možnost za spremembo, tudi če vam na začetku ne bo najbolj všeč.

Ne pozabite, da Pluton ne pomeni ne konca ne začetka, ampak proces. Ničesar, kar je resnično, v njegovem obdobju vodnarja ne bo mogoče pokvariti ali uničiti, saj boste na vsakem koraku obdani s strategijo, pogumom in izjemno spontanostjo. Prednosti in slabosti družbe bodo pod drobnogledom, sprožila se bodo vprašanja o etičnih standardih in praksah. Morda boste ugotovili, kako vam lahko znanost pomaga pri razreševanju težav. Medtem ko bo Plutonovo potovanje prineslo nekaj težkih lekcij, hkrati prebuja na novo odkrit občutek moči.

Kaj lahko pričakujemo od Plutonovega prehoda v vodnarja?
 • Ovni, začeli boste vlagati v izboljšanje sebe ter iskanje načinov, kako se čim bolj diplomatsko ločiti od drugih, ne da bi se morali izolirati. Ko boste s pomočjo Plutona odvrgli zastarelo miselnost, se boste počutili svobodnejše.
 • Biki, pripravite se na velike spremembe ter poudarite avtoriteto in meje. Okrepili in prevzeli boste nadzor nad lastnimi okoliščinami na osnovni ravni. Karmične lekcije se bodo pojavile, ko vas bo vesolje spodbudilo k preobrazbi na področju kariere in denarja. Pozorni bodite na zaupanje.
 • Dvojčki, ne bodite jezni, če se boste morali na področju dela in izobraževanja seznaniti z novimi bolj naprednimi prijemi in programi. Če boste pokazali željo po učenju, boste pridobili naklonjenost pomembnih ljudi.
 • Raki, poudarjene bodo razne pretekle lekcije in vi boste tisti, ki se boste odločili, ali jih pustiti v preteklosti, ali jih poskusiti popravljati. Kopičenje osebnih izkušenj bo prineslo rast vaši sočutni naravi, kar vam bo omogočilo, da sprejmete tudi tisto, čemur bi se običajno izognili.
 • Levi, prihranite si dolgotrajno srčno bolečino tako, da ste iskreni do sebe, prav tako skušajte v obdobju Plutona v vodnarju sneti rožnata očala, saj bi skozi njih lahko vse skupaj zaznavali napačno. Ko se pojavijo novi izzivi, jih skušajte najprej uravnotežiti.
 • Device, intenzivno boste razmišljali o pomenu življenja in smrti in morda začutili močnejšo povezavo s svojimi predniki. Razmislite o raziskovanju novih načinov delovanja, saj se boste počutili bolj navdihnjene kot kdaj koli prej. Zamikal vas bo svet duhovnosti.
 • Tehtnice, misli se bodo zadrževale v smeri ljubezni in druženja, pomembno vam bo, da uredite medsebojne odnose. Gravitirali boste k tistim, katerih vrednote so skladne z vašimi, izogibali pa se boste nesramnim in ciničnim ljudem. Prebudila se bo želja po odgovornem delovanju.
Kaj lahko pričakujemo od Plutonovega prehoda v vodnarja?
 • Škorpijoni, želja po svobodi in neodvisnosti vas bo prepričala, da se boste odmaknili od situacij ali ljudi, ki so preveč obremenilni za vas. Način, s katerim pristopate k ljubezni, se bo spremenil, postali boste bolj dosledni, ter popolnoma prepričani v svoje odločitve.
 • Strelci, želja, da pomagate drugim, bo delovala kot pomembna sila s katero lahko uravnovesite odnose. Bolj kot v preteklem obdobju boste pozorni na napake, napačne korake in negativno vedenje. Nikar pa ne bodite preveč zahtevni do sebe.
 • Kozorogi, želeli boste, da se naporen življenjski slog zaključi, zdravje bo bolj pomembno kot v preteklem obdobju. Lažje se boste dokončno poslovili od slabih navad, neurejenih ciklov spanja in nezdrave prehrane. Povečali se bosta vztrajnost in vzdržljivost.
 • Vodnarji, Plutonov prehod v svoje znamenje boste močno zaznavali kot ponovno rojstvo, ter kot prijetno spremembo. Želeli boste pridobiti status priljubljenosti ter prebuditi občutek moči. Začeli boste razumeti, da se najboljše stvari manifestirajo počasi.
 • Ribice, ne bojte se odmakniti se od starih zadržkov, saj prihaja priložnost, da prebudite svoboden duh in sledite vsem naprednim novostim z navdušenjem. Podarite si več prostora za čustveno rast, le tako boste spoznali situacije ali izkušnje, ki so vas močno zaznamovale.

To je čas, ko se boste želeli povezovati z namenom da bi dosegli boljše rezultate in raziskali več možnosti. Ne pozabite pa zaupati svojemu občutku, ki bo stabilen in pravilno usmerjen. Osredotočite se na rituale, ki vas povezujejo s telesom, več pozornosti namenite pravilnemu dihanju. Raziščite svoje podzavestne strahove, blokade in sence ter se vprašajte, kaj pričakujete glede sprememb, skupinske dinamike in opuščanja škodljivih vzorcev.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SVETLOBA DJOTIŠA V LETU 2024 in KITAJSKA LETNA NAPOVED 2024: POTOVANJE Z ENERGIJO ZELENEGA LESNEGA ZMAJA