Dnevni horoskop za četrtek 25. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 25. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 25. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odvrzite negativen pristop, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti, namesto tega raje vprašajte, dobili boste odgovor.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri.

Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.
Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno.

Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti. Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se tokrat odpovejte. Čas je ugoden za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja.

SONČNI VZHOD PREBUJA NARAVO, BRANJE KNJIG RAZSVETLJUJE GLAVO.

Mongolski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ella Fitzgerald, ameriška jazzovska pevka
  • Alfredo James »Al« Pacino, ameriški filmski igralec
  • Miran Tepeš, slovenski smučarski skakalec
  • Renée Zellweger, ameriška igralka
  • Anja Pärson, švedska alpska smučarka

Na današnji dan je Avstrija dobila svojo prvo ustavo. Začetek gradnje Sueškega prekopa. V San Franciscu zasedala ustanovna konferenca Organizacije združenih narodov. Rodil se je Guglielmo Marconi, italijanski elektroinženir, izumitelj in Gérard Henri de Vaucouleurs, francosko-ameriški astronom. Rodil se je tudi košarkar Tim Duncan in oče modernega baleta Mihail Mihajlovič Fokin. Umrl je Elvis Bešlagič, hokejist in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka.

Kateri planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se Merkur začne gibati v direktni smeri.

Na katerem področju se danes nakazujejo težave?

Dnevni horoskop napoveduje, da se težave nakazujejo pri dojemanju težje snovi, saj se boste težko skoncentrirali.

Preberite tudi: IDEALNI PARTNER IN ČUDEŽNA MOČ ODLOČITVE ali KO SE SREČATA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU BIKA…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko si boste priznali, da ste naredili napako, boste začeli na celotno situacijo gledati popolnoma drugače, bolj optimistično. Na ljubezenskem področju boste zelo strastni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijetne energije lune v znamenju škorpijona bodo omogočile na čustvenem področju premike, ter ustrezne dogovore. Imate vse razloge za dobro voljo, zato se nikar ne zapirajte vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kar je navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo zaradi lune v škorpijonu najboljše in najbolj privlačno. Na področju čustev se vam bo nepričakovano posrečilo nekaj, kar si že dolgo želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kondicija se bo izboljšala, zato si privoščite kakšno športno dejavnost. Ugajalo vam bo predvsem to, da se zadeve potekajo mirno in da ni pritiskov, ki ste jih bili vajeni v preteklem obdobju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stavite na doslednost in stabilnost in naredite prave korake v tisti smeri, ki se ji običajno raje izognete. Najbolj bo na področju kariere in denarja trpel vaš ego, ki se ne bo želel spustiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na osebnem področju se boste zaradi lune v škorpijonu nekoliko težje prilagodili določenim ljudem, ki razmišljajo drugače. Poskusite se usmeriti v bolj optimističen pogled na življenje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V odnosu z osebo, ki se je znašla v težavah bodite bolj sočutni. Pomembni načrti se bodo zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona spreminjali iz minute v minuto, zato ujemite tempo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste, da so spontani dogodki vedno najboljša rešitev, ki vas spravi v dobro voljo. Tokrat boste med najbolj navdušenimi, tudi glede stvari, ki so manj dostopne in težje izvedljive.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne pustite se prepričati o nečem, kar nikakor ni v vaši domeni. Pred vami so zaradi intenzivne energije, ki jo prebuja luna v znamenju škorpijona zoprni trenutki na zasebnem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne boste prepričani, česa si želite, težave boste imeli predvsem tisti, ki se nahajate v razmerju, saj boste razmišljali o bistvu vsega kar se v zadnjem času dogaja. Nikar pa ne sklepajte prehitro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskrbite za boljšo organizacijo ter bolj dosledne korake in kmalu si boste lahko oddahnili, ter se posvetili sebi. Previdni bodite le ob zadevah, ki so tesno povezane s tveganjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zgodilo se bo nekaj nepremišljenih dejanj, za katere utegnete plačati visoko ceno, če ne boste vsake zadeve prej temeljito pretehtali. Potegnite z energijo škorpijona na plano strast.

Vas zanima: STE SPOSOBNI JESTI Z MOŽGANI IN DOJEMATI Z ŽELODCEM? ali IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI