Dnevni horoskop za četrtek 22. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 22. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V kolikor niste zadovoljni s sabo boste nestrpni, netolerantni, razdražljivi in vzkipljivi, tako da se konfliktom izognite predčasno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Drugačna življenjska perspektiva bo danes zelo dobro vplivala na poslovno delovanje, ki je v vaših očeh še vedno pravi kaos.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Demetrij Žebre, slovenski dirigent
  • Štefan Steiner, slovenski teolog in pesnik
  • Zijah Sokolović, bošnjaški igralec
  • Jožef Muhovič, slovenski slikar in likovni teoretik
  • Petra Majdič, slovenska smučarska tekačica

Leta 2012 je v državnem zboru prisegel 4. slovenski predsednik republike Borut Pahor. Na današnji dan Bojan Križaj in Rok Petrovič na tekmi slaloma za Svetovni pokal v Kranjski Gori dosežeta prvo in drugo mesto. Rodil se je Metod Mikuž, slovenski zgodovinar in Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar. Umrl je slovenski pisatelj France Kozar in Ivan Lapajne, slovenski pedagog.

Prihodnost nas vznemirja, preteklost zadržuje. Zato torej nam sedanjost uhaja.

Gustave Flaubert
Kakšno bo današnje počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes začeli usmerjati k boljšim priložnostim, dan je ugoden za druženje.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Preberite tudi: KAJ BI MORALI JESTI V HLADNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali TEŽAVE VERBALNE IN NEVERBALNE KOMUNIKACIJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Motivirala vas bo lahkotna energija lune v strelcu zato boste brez prigovarjanja sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne ustrašite se, če nekaj pomembnega ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Slediti boste morali sebi in s pomočjo poguma graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite bolj zrelo pogledati na dogodke, ki se vrstijo na kariernem področju. Srečo boste imeli tokrat predvsem na finančnem področju, kjer se boste končno nekoliko razbremenili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ključ do osebne sreče bo vpogled vase, ki pa z energijo lune v strelcu ne bo najbolj enostaven. Spontano se bodo zgodili določeni premiki, ki vas bodo končno prebudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prijateljskih odnosih z energijo strelca ne boste sposobni držati jezika za zobmi. Raje se zadržite, saj vas bo bolj sprostil nežen pogovor, ki bo poudaril iskreno plat vaše osebnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z navdušenjem boste povedali svoje mnenje, ter pričakovali, da vam bodo želeli slediti. Dotaknite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno nadaljevanje svojih ciljev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogum, ki ga prinaša luna v strelcu lahko izkoristite na področju kariere, kjer vse skupaj močno diši po nedorečenosti. Prihaja tudi rezanje vezi s preteklostjo, ki vas močno obremenjuje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zanimala vas bo zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam bo všeč, saj obožujete skrivnostni pridih. Pridobili boste izredno pomembne informacije, katere vas bodo navdušile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ujeli boste ponujeno priložnost za razmislek. Pomembno bo, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največja težava bo trma, posebno v družinskih odnosih, kjer še vedno niste čisto prepričani, ali je nekdo do vas iskren ali ne. Čeprav ste sumničavi, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Novosti, katerih se boste najprej branili, vam bodo počasi postale všeč. Nekdo vam bo pomagal razumeti vse skupaj in tako se boste osvobodili večjih bremen o tem, kaj bi lahko šlo narobe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izgubljali se boste v raznih informacijah in analiziranju, ki pa zaradi lune v znamenju strelca ki prebuja površnost ne bo najbolj uspešno. Poglobiti se morate v odnos, ki malce škripa.

Vas zanima: KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE? ali KAKO DELOVATI S TISTIMI, KI SO PREPRIČANI DA SE VSE VRTI OKOLI NJIH?