Dnevni horoskop za četrtek 21. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 21. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 21. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan boja proti rasizmu. Težko se bo prilagajati, saj bo poudarjeno individualno delovanje, tudi ego bo nekoliko povišan. Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tokrat ste lahko šaljivi, nihče vam ne bo zameril.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Vstopamo v obdobje Ovna

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Slavoj Žižek, slovenski filozof
  • Sergej Lavrov, ruski politik in diplomat
  • Jair Bolsonaro, brazilski politik in predsednik države
  • Ayrton Senna da Silva, brazilski avtomobilski dirkač Formule 1
  • Ronaldinho, brazilski nogometaš

Na današnji dan je bilo stanovljeno je socialno omrežje Twitter. Indira Gandhi odstopi s položaja indijske predsednice vlade. Perzija se uradno preimenuje v Iran. Rodil se je Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist in Johann Sebastian Bach, nemški skladatelj. Rodil se je tudi hrvaški violinist Zlatko Balokovic in ameriški igralec Matthew Broderick. Umrl je Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj in Nicolas Louis de Lacaille, francoski astronom.

ČE ŽELITE BITI USPEŠNI, MORATE SPOŠTOVATI SAMO ENO PRAVILO, DA NIKDAR NE LAŽETE SEBI.

Paula Coelha
Katera astro znamenja se boste danes težje popolnoma sprostila?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes najtežje popolnoma sprostili ovni, dvojčki in device.

Katera sprememba je na vidiku?

Ponovno boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer dvomite vase.

Preberite tudi: LESTVICA ASTRO ZNAMENJ OD NAJBOLJ DO NAJMANJ ISKRENEGA ali ZASLEPLJENOST VODI V RAZOČARANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Namenite svoj čas starejšim, saj vas zaradi dobrih lastnosti, ki jih imate že nestrpno pričakujejo. Odprite pot novi ljubezni, saj vam le ta lahko počasi pričara nepozabne trenutke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začutili boste moč in energijo lune v znamenju leva, ki jo spretno uporabite na področju kariere. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si že nekaj časa močno želeli storiti ali vprašati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pogum, ki ga prebuja luna v levu vam bo v kočljivi situaciji še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost tistim, ki si vaše družbe iskreno želijo. Tudi doma lahko ustvarite prijetno vzdušje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Usmerili se boste v prijetno udejstvovanje na osebnem področju. Končno boste lahko potrebe nekoga, ki nestrpno čaka na vašo pomoč postavili pred svoje ter rešili nekaj pomembnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne bodite tako hladni in zadržani, raje se priklopite na energijo lune v svojem znamenju in si dovolite zasijati. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti, zato razmislite, kako se odzivate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Napolnite svoje telo z ognjeno energijo, da ne bo dan zaspan in popolnoma neučinkovit. Nikar ne bodite tako zagrenjeni, raje se predajte ljubezni in toplini, po čemer že dlje časa hrepenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste začutili mir in harmonijo, kar vam bo pisano na kožo saj se v skladnem okolju najboljše počutite. Od določenih stvari in napornih dogodkov se boste umaknili ter raje delovali v samoti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v levu boste zadovoljni z dogajanjem, tudi če bo za ostale preveč naporno. Tisti s specifičnimi težavami boste kljub vsemu nasmejani ter veseli, saj vam bo dan res naklonjen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam bo z veseljem pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa, pa čeprav gre morda samo za drobne malenkosti. Zanimala vas bo drugačnost, o kateri boste z veseljem tudi argumentirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Aktivno boste razmišljali o spremembi, ki bi radi, da se čim prej zgodi in vas razbremeni. Želeli se boste usmeriti k sklepanju novih prijateljstev, saj čutite da ste v zadnjem obdobju precej osamljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zdravje in splošno počutje bosta zaradi lune v levu v najboljših energijah, saj boste ves čas spontani in navdušeni. Predajte se dobri volji tudi v službenem okolju, kar bo pravo zdravilo za dušo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdelo se vam bo, da ste utrujeni od neprestanega pregovarjanja z nekom, ki nikakor ne želi popustiti. Ravno zato boste potrebovali čas zase, da se malce notranje umirite in razmislite.

Vas zanima: VAS ZANIMA NEUSTAVLJIVA PRIVLAČNOST, ZAPISANA V ASTROLOŠKI NATALNI KARTI? ali NAVDIH; NAVDUŠENJE JE SKRIVNOST VITALNOSTI