Dnevni horoskop za četrtek 20. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 20. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 20. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 20. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Začetek poletja. Stopamo v obdobje raka. Prebujajo se ideje, zamisli, prav tako prihajajo dolgo pričakovani odgovori na konkretna vprašanja. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Tokrat se ne boste borili na prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Zaradi energije Sonca v znamenju raka boste čustveno ranljivi, vendar oboroženi s številnimi argumenti. Dokler ne pride do popolnega zaupanja, se ne boste prepuščali. Rak je vodno znamenje, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva.

Zaljubljeni boste sentimentalni, malce naivni in pripravljeni umakniti se v svoj prostor.

Delovali boste iz sveta občutkov in domišljije, kar vam ne nudi logične razlage. Luna, ki vlada raku, dodaja globoko občutljivo naravo ter vas spodbuja, da prisluhnete svojim občutkom in se nanje odzovete na umirjen način.

Soncem v znamenju Dvojčkov je prijetna, simpatična in svobodnega duha, včasih celo preveč, tako da njenega tempa in odločitev marsikdo ne razume. Luna v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je oseba, ki se z globinami in pretiranimi čustvi ne obremenjuje, ampak samozavestno sledi svojim sanjam, dokler jih ne doseže, kljub temu, da se mora zaradi tega marsičemu odreči.

Venera v Levu ji podarja ego, ki je lahko za mnoge moške uničujoč. Težko se znajde v podrejenih položajih in ko nekaj ni tako, kot si je zamislila, je sposobna narediti dramo, ne glede na posledice.

BOGASTVO, KI GA DOSEŽEM, PRIHAJA IZ NARAVE, IZVIRA MOJEGA NAVDIHA.

Claude Monet

Rojeni v znamenju Dvojčka in Raka, dogodki na današnji dan:

  • Jacques Offenbach, francoski skladatelj
  • Marija Žagar, slovenska učiteljica in knjižničarka
  • Chet Atkins, ameriški country kitarist
  • Lionel Richie, ameriški glasbenik, pevec
  • Darko Miličić, srbski košarkar

Na današnji dan je bila ustanovljena organizacija Wikimedia Foundation Inc. Odkrit asteroid Eureka. Vzpostavljen rdeči telefon med ZDA in Sovjetsko zvezo. S sprejetjem ustanovne listine v kongresu ZDA je bila ustanovljena Cia. Ladja Savannah pripluje v Liverpool in tako postane prvi parnik, ki prepluje Atlantik. Rodil se je Joseph Martin Kraus, nemško-švedski skladatelj in Errol Leslie Thompson Flynn, avstralski filmski igralec. Rodil se je tudi ameriški igralec John Goodman. Umrl je Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog in Marjan Kozina, slovenski skladatelj.

Katere stvari bodo danes najbolj pomembne?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo najbolj pomembni odnosi, ki jih boste negovali.

Katera znamenja zodiaka se boste težko notranje umirila?

Težko se boste notranje umirili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: SE RADI PRIMERJATE Z DRUGIMI? in HRANA IN ASTROLOGIJA: KATERI TIP STE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja tihi, vendar zelo zoprn občutek, da vas nekdo kljub vsemu trudu ne ceni dovolj. Pogovorite se čim prej o tem, saj vam to, da se zapirate vase in gojite razočaranje ne koristi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na dobri poti ste, da dosežete kar ste si zastavili, saj vas spremlja godna energija lune v strelcu, še posebej na poslovnem področju. Postanite všeč sebi in se ne prilagajajte po nepotrebnem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nekaj prilagajanja, vam bo uspelo na področju kariere, kjer ste zadnje čase nasičeni preiti v nov začetek. Delovali boste premišljeno in konstruktivno, kar vas postavlja v ospredje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glede nečesa, kar so vam predstavili niste dovolj zagnani ali prepričani, čeprav si tega ne priznate. Poskušajte se otresti negativnih misli, ter se raje radovedno podajte v iskanje odgovorov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v znamenju strelca boste pripravljeni prisluhniti različnim mnenjem, s čimer boste povečali svoje možnosti, da vas čim boljše sprejmejo. Samski, skušajte malce znižati svoje zahteve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne zapletajte se znova z osebo, ki očitno živi v drugačnem svetu kot vi, saj ne bo čisto nič drugače, le nervozni boste. Stvari se bodo počasi, če se boste odločili začele postavljati na svoje mesto.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ko boste osvojili nekaj pomembnega, si boste na ves glas priznali, da je bil že čas, da se vloženi trud začne obrestovati. Tudi finance vam bodo z energijo lune v strelcu dobro služile.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obremenjeni boste z odnosi na prijateljskem področju, saj nečesa še vedno niste razčistili. Kljub ugodni luni v strelcu, se boste znašli v zoprni situaciji, zmotila vas bo neodločnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Komunikativni boste in z luno v svojem znamenju razigrani. Pri odgovornih ter kompleksnih nalogah vas bo reševala predvsem iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, da vse skupaj zaključite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Neodgovornost sodelavcev vas lahko močno vznemiri, saj se vse skupaj potem zgrne na vas. Pazite, da ne bi tudi sami začeli zavlačevati, še posebej glede zelo pomembne zadeve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite presenečeni, če vam bodo nasprotovali, saj luna v strelcu prebuja iskrena argumentiranja. Nikar ne iščite takšnih možnosti, ki jih preprosto trenutno ni na razpolago.

 
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Popazite, ker boste v fizičnem smislu bolj ranljivi predvsem na občutljivejše dele svojega telesa. Ne pozabite, da ni vse črno ali belo, ter se v trenutkih šibkosti ne ozirajte na govorice.

Vas zanima: HOROSKOP: KAKŠEN OČE STE? in INTUICIJA ALI TRAVMA?