Dnevni horoskop za četrtek 18. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 18. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 18. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 18. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Notranja umirjenost vas vodi k opustitvi nadzora ter k obuditvi zanimivega dejstva, ki bo v prihodnje še kako pomembno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne bodite presenečeni, če boste v svojem razmerju iskali napake in videli popolnoma drugačno sliko. Tudi samski se boste malce težje sproščeno spuščali v direktne pogovore.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Tragedija življenja je v umiranju tega, kar je v človeku, medtem ko živi.

Albert Einstein

SAMI SE ODLOČIMO KAKO SREČNI ŽELIMO BITI

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Fleišman, slovenski skladatelj
  • Igo Gruden, slovenski pesnik
  • Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster
  • Eric Roberts, ameriški filmski igralec
  • America Ferrera, ameriška televizijska igralka

Na današnji dan je bil pričetek protestov na pekinškem Trgu nebeškega miru. Janez Puhar je izumil fotografijo na steklu. Položili so temeljni kamen za gradnjo nove cerkve sv. Petra v Rimu. Rodil se je Max Weber, ameriški slikar, kipar ruskega rodu in Giacomo Carissimi, italijanski skladatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec James Woods in ameriška igralka Melody Thomas Scott. Umrl Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, nobelovec in Ivan Hribar, slovenski politik.

Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zelo uspešni v vseh kreativnih dejavnostih.

Katera astro znamenja boste najbolj neodvisno usmerjena?

Najbolj neodvisno boste usmerjeni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEHNIKA VPOGLEDA V PRIHODNOST ZA VAŠE ZNAMENJE ali DOVOLIM SI ČUTITI, DOPUŠČAM SI ČUSTVA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skušajte združiti prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z energijo. Presenetilo vas bo, da vam bo nekdo končno vrnil uslugo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na trenutke boste malce zmedeni in rahlo neodločni, saj bo v zraku več dvomljivih vprašanj. Krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti, ki se je skušajte čim prej znebiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pogovor, ki se bo odvijal vas bo vznemirjal, saj se vrtite se v neznanem krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase, ter premostili zoprno situacijo za zmeraj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdno se lotite kočljivega vprašanja na področju čustev. Naravnani boste optimistično, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj obveznosti naenkrat.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč časa boste porabili za nekaj, kar lahko reši nekdo drug, zato boste malce razočarani. Postajali boste vedno bolj nepotrpežljivi, tudi do nekoga, ki noče razumeti vaše zgodbe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse, kar je pomembno obrnete tako, kot vam trenutno najbolj ustreza. Zavihtite se v višave in poglejte tudi na tiste, ki se ne znajdejo najbolj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav boste želeli več miru, boste v notranjosti zelo razigrani. Na kariernem področju boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila in navodila, s tem boste prepričali tudi vodstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ boste na področju kariere dosegli s konkretnimi in premišljenimi dejanji. Počasi lahko odpravite tudi težave, ki so povezane s čustvenim področjem in razumevanjem določenega odnosa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmotilo vas bo, da bodo od vas pričakovali, da potrpežljivo sledite navodilom. Vse skupaj bo morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do zadovoljstva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dopoldne, ko bo luna še v levu se pravi čas organizirajte, da vam kaj pomembnega ne zbeži iz obzorja. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas glede denarja muči.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo od sodelavcev vas bo zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Skušajte se odzivati zbrano, čim manj naj bo prerekanja, ter čim manj prenašanja odgovornosti na druge.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadnje čase preprosto ne slišite mnenj, ki bi vam lahko na področju kariere še kako pomagala, v smeri da nekaj razvozlate. Optimizem se lahko za trenutek nekam izgubi.

Vas zanima: IZGUBITI UPANJE POMENI IZGUBITI DEL SEBE ali HOROSKOP IN ČUSTVA: ŽENSKI, KI IZSTOPATA