SAMI SE ODLOČIMO KAKO SREČNI ŽELIMO BITI

Samo od vas je odvisno, ali okusite srečo ali ne
Samo od vas je odvisno, ali okusite srečo ali ne

Samo od vas je odvisno, ali okusite srečo ali ne

Predviden čas branja 4 minute

Po naravi smo ljudje srečni, radostni in se veselimo življenja. Ko se zjutraj prebudimo, komaj čakamo, da začnemo dan. Dobro mnenje imamo o sebi in o medsebojnih odnosih. Uživamo v delu in v tem, da smo koristni. Poskrbeti moramo, da se tako počutimo ves čas. Kot samostojen in zrel  odrasel človek morate vsak dan početi tisto, kar vodi v udejanjanje vaših zmogljivosti. Hvaležni morate biti za vse blagoslove.

In to morate popraviti. Udejanjanje zmogljivosti se začne s spoznanjem, da se globoko v vas že skriva princ ali princesa. Ne glede na to, kje ste danes ali kaj ste počeli v preteklosti, se morate zavedati resnic, ki veljajo za vsakogar od nas. Ste resnično dober in čudovit človek, koristni in neprecenljivi ste. Nihče ni boljši ali bolj nadarjen od vas. Ko dvomite v svojo osnovno dobroto in pomembnost, dvomite vase. Srž nezadovoljstva je nesposobnost zavedanja, da ste dober človek.

Samo od vas je odvisno, ali okusite srečo ali ne

V prvi vrsti ste pomembni zase. Vaš svet se vrti okoli vas. Vsemu, kar slišite in vidite, dajete pomen. V vašem svetu je vredno samo tisto, čemur vi pripišete vrednost. Pomembni ste za svoje starše. Vaše rojstvo je bilo zanje prelomen dogodek. Ko ste odraščali, je bilo zanje pomembno vsako vaše dejanje. Pomembni ste za svojo družino, za partnerja, otroke in druge bližnje. Vaše besede in dejanja močno zaznamujejo  njihova življenja. Kakovost vašega življenja je tesno povezana z občutkom pomembnosti.

Imate brezmejno zmogljivost, da ustvarite življenje in svet, ki si ga želite. Vse zmogljivosti ne bi mogli izkoristiti niti v sto življenjih. Vse, kar ste dosegli doslej, je le trohica tega, česar ste sposobni. Več kot razvijete talentov in sposobnosti v sedanjosti, več sposobnosti boste razvili v prihodnosti. Zaupanje v skoraj brezmejno zmogljivost je ključ do tega, da postanete vse, kar ste sposobni postati.

Zaupanje ustvarja resničnost. Prepričanj o sebi ste se priučili v zgodnjem otroštvu. Večina negativnih in samo omejevalnih prepričanj ter dvomov, ki vam preprečujejo, da bi bili srečni in uspešni, nima nobene zveze z resničnostjo. Ko podvomite v samo omejevalna prepričanja in se prepričate, da ste osupljiv človek, se vam življenje v hipu spremeni.

Samo od vas je odvisno, ali okusite srečo ali ne

Notranje življenje in razmišljanje je edino, kar lahko popolnoma nadzorujete. Za srečne, uresničujoče, izboljšujoče misli, ki vodijo v lepa dejanja in rezultate, se odločite sami. Prav tako se odločite za negativne in samo omejevalne misli, ki vas bremenijo in vas zaustavljajo. Um je kot vrt; ne če gojimo cvetja, se bo v njem sam od sebe razrasel plevel. Če ne poskrbimo za pozitivno razmišljanje, bomo razmišljali negativno.

Na svet ste prišli s pomembno nalogo, z življenjem morate narediti nekaj pomembnega. V sebi nosite edinstveno mešanico nadarjenosti, sposobnosti, zamisli, uvodov in izkušenj. Zaradi tega ste drugačni od vseh, ki so kadarkoli živeli. Ustvarjeni ste za uspeh in namenjena vam je veličina. Vaša odprtost ali zaprtost za to pomembno vpliva na velikost ciljev, ki si jih zastavite, vztrajnost kljub težavam, velikost uspehov in celotno usmerjenost v življenju.

Preberite tudi HOROSKOP IN ČUSTVA: ŽENSKI, KI IZSTOPATA in DOVOLIM SI ČUTITI, DOPUŠČAM SI ČUSTVA