Dnevni horoskop za četrtek 16. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 16. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 16. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 16. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Iz svojega življenja danes, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Neptunom zbrišite jezo, potem izvajanje samokontrole postane lažje. Jeza je izgovor za krivdo, je lastnost žrtve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Integriteta, odkritost in zrelost so osnovne karakteristike, vam lahko danes pomagajo pri pravilnem komuniciranju in izražanju čustev.

horoskop
Današnji vpliv

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bernardo Bertolucci, italijanski filmski režiser
  • Lauren Graham, ameriška filmska igralka
  • Leena Peisa, finska glasbenica
  • Theo Walcott, angleški nogometaš

Na današnji dan Švica na referendumu zavrne včlanitev v OZN. Krim razglasi neodvisnost od Ukrajine. Začetek marčne revolucije v Ljubljani. Ustanovljena je bila ameriška vojaška akademija West Point. Rodil se je James Madison, ameriški predsednik in Vladimir Mihajlovič Komarov, ruski kozmonavt. Umrla je Berta Bojetu-Boeta, slovenska pisateljica, pesnica, gledališka igralka in Žiga Laykauf, slovenski pesnik.

KDOR SI NE DRZNE PRESTOPITI MEJA RESNIČNOSTI, SE NE BO NIKOLI DOKOPAL DO RESNICE.

Friedrich G. Schiller
Kakšno bo danes vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste vso energijo usmerili v poslovne ter finančne zadeve.

Katera znamenja zodiaka se boste na področju čustev odzivala bolj hladno in zadržano?

Bolj hladno in zadržano se boste na področju čustev odzivali biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI VEDNO NOSIJO S SABO KJUČ DO USPEHA ali NENEHNO ISKANJE NEKOGA ALI NEČESA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spraševali se boste, če je potrebno določene stvari povezane z delom nekoliko pospešiti. Drobnih malenkosti preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo da ste ves čas v časovni stiski.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po eni strani vam ni preveč všeč to, da se nenehno ukvarjate z enimi in istimi zadevami, po drugi pa se zavedate, da vas priganja čas ter da morate nekaj pomembnega popeljati do konca.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Presenečeni boste nad simpatijo, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za umirjenim vedenjem. Želeli boste izgubiti se v dvoje v pravi harmoniji in pristnih nežnostih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tik pred ciljem boste zaradi hladne energije, ki jo na področje čustev prinaša luna v kozorogu oklevali. Nasprotno stran lahko zmoti, če bo vaše razpoloženje preveč spremenljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne morete se odločiti, zato je mogoče, da boste s tehtanjem in analiziranjem izgubljali čas. Prihaja občutek, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč ste se v določenem krogu, ki bo danes od vas zahteval dejstva sprostili in razvadili. Tokrat boste pod vplivom drugih, kar vas nikakor ne navdušuje preveč, saj želite delovati individualno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trenutno imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v partnerskem razmerju. Ne motite se, zato poiščite sogovornike. Kdo je pravi prijatelj, se namreč pokaže v takšnih situacijah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker se boste znašli v kočljivi situaciji, se boste bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite čim bolj jasno in razumljivo in ne komplicirajte po nepotrebnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kočljiva situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo začela s pomočjo nekoga, ki mu ni vseeno za vas počasi reševati. Tokrat žal zaradi številnih dvomov ne boste najbolj sigurni vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čustveni odzivi bodo sicer zelo logični, zato jim dovolite prosto pot. Če boste raziskali svoje globine podzavesti boste ugotovili marsikaj zanimivega. Pravzaprav vas bo rešilo tudi zanimivo naključje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zanimalo vas bo predvsem vse o zadevah nekaterih drugih ljudi, namesto da bi se posvetili stvarem ki se tičejo vas samih. Pred vami je zanimiva dilema, zato nikar ne mencajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zapomnite si, vsaka zadeva ima dve plati. Zato storite več, da premaknete dogajanje tako, kot vam najbolj ugaja. Spet razmišljate o tistih stvareh, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj.

Vas zanima: ČUSTVENA MANIPULACIJA RUŠI OSEBNO INTEGRITETO ali PREVZEMITE ODGOVORNOST ZA USTVARJANJE SVOJEGA ŽIVLJENJA