Dnevni horoskop za četrtek 13. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 13. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 13. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes prihaja upanje, da bi bilo vse skupaj bolj jasno in razumljivo, tudi uganke, ki so vas obremenjevale.

Horoskop nasvet za današnji dan: Morda je potrebno vse skupaj še preveriti in popraviti kakšno napako.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

ZAKLAD JE POT PO KATERI HODIŠ IN NE KRAJ KAMOR SI NAMENJEN.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Étienne Gilson, francoski filozof
  • Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar
  • Klaus W. Iohannis, romunski predsednik
  • Kenenisa Bekele, etiopski atlet
  • Mary-Kate in Ashley Olsen, ameriški filmski igralki

Na današnji dan Slovenija prvič sodeluje na volitvah v Evropski parlament. Združeno kraljestvo se umakne s Sueškega prekopa in ga prepusti Egiptu. Slovenska nogometna reprezentanca na Svetovnem prvenstvu v Južni Afriki z 1 : 0 doseže zgodovinsko zmago proti Alžiriji. Rodil se je William Butler Yeats, irski pesnik, dramatik in Sarah Connor, nemška pevka. Rodil se je tudi Malcom McDowell, britanski igralec in ameriški igralec, komik Tim Allen. Umrl je Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik in Lúcio Costa, brazilski arhitekt.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: ŽENSKE, KI POTREBUJEJO POZITIVEN STRES in NAJ BO SMEH VAŠ STALEN SOPOTNIK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub energiji lune v devici ne bi smeli postati preračunljivi in nervozni, saj se bo kmalu vse rešilo v ugodni smeri. Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskrenost bo najboljša taktika, da vam v določeni zadevi ponovno ne spodleti. Nikakor ni pametno, da se spuščate v prepire, saj se lahko na pano dvigne nekaj, kar bi najraje pozabili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno se boste umirili, ker se vam z energijo lune v devici delo ne bo več zdelo tako stresno. Marsikdo ne bo razumel kaj doživljate, saj vas spremlja veliko stvari, povezanih s preteklostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Približuje se zadeva, ki lahko označi nekaj povsem novega, prehod v obdobje, v katerem se boste lažje soočali z vsakodnevnimi zadevami. Posvetite se tudi področju ljubezni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Znašli se boste na mestu, kjer žal ni poti nazaj, zato se skušajte čim boljše pripraviti. Vse skupaj se bo razpletlo dobro, saj boste pripravljeni storiti pravi korak ter razložiti dejstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z nekom se nikakor ne moreta sporazumeti, ali poiskati stičnih točk, saj nihče noče popustiti. Pazite da si ne boste zaradi nesmiselnih napetosti nakopali še večjih težav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič hudega, če boste nekaj naredili čisto po svoje. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč časa za stvari, ki jih nikakor ne morete spremeniti. Najbolj sproščeni boste zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V slabo voljo vas lahko spravijo stvari, ki ste jih že pred kratkim želeli rešiti, vendar neuspešno. Poskusite namesto da se vznemirjate počasi poiskati prave odgovore na svoja vprašanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

O nečem ste prepričani, da imate prav, zato boste trmasto vztrajali, dokler ne boste nekoga prepričali, da vam začne slediti. Na ljubezenskem področju se bo počasi potrebno pogovoriti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Usmerite se tja, kjer so somišljeniki, ki komaj čakajo na zanimivo debato z vami. Ni razlogov, da bi iskali napake, raje se optimistično ozrite na vse skupaj in prebudite spontanost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker se predobro spominjate nedavnih izkušenj, v situaciji, ki prihaja nepričakovano zaradi lune v devici ne boste zaletavi. Sledite svojemu občutku, tudi če je drugačen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik zaradi vpliva lune v devici notranje vznemiril. Mučil vas bo tudi občutek, da bi morali na področju kariere marsikaj spremeniti.

Vas zanima: POMANJKANJE LJUBEZNI DO SEBE in NAJ VAS OSREČUJEJO DROBNE STVARI, NE LE BOGASTVO