Dnevni horoskop za četrtek 13. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. julija 2023
Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 13. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaša potrpežljivost bo danes na preizkušnji do skrajnih meja, odnosi z domačimi in s sodelavci bodo bolj napeti, kar vas bo vznemirjalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Krizni trenutki bodo tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčkov

Danes ob 09:26 uri Luna preide v znamenje Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Vitalnost in lepota so darovi narave za tiste, ki živijo v skladu z njenimi zakoni.

Leonardo da Vinci

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI?

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Hinko Smrekar, slovenski karikaturist, ilustrator
  • Harrison Ford, ameriški filmski igralec
  • Ernő Rubik, madžarski kipar, arhitekt
  • Cameron Crowe, ameriški filmski režiser
  • Milan Golob, slovenski gledališki režiser

Na današnji dan v Sloveniji potekajo predčasne državnozborske volitve. V Londonu, Philadelphiji in drugih mestih poteka dobrodelni koncert Live Aid. Odigrana prva tekma na svetovnih prvenstvih v nogometu. Ženske prvič nastopijo na olimpijskih igrah, četrte olimpijske igre. Rodil se je George Lewis, ameriški jazzovski klarinetist in Alberto Ascari, italijanski avtomobilski dirkač. Rodil se je tudi Marko Baloh, slovenski kolesar. Umrl je Ivan Goran Kovačić, hrvaški pesnik in Peter Parler, nemški arhitekt.

Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč radovedna?

V današnjem dnevu boste najbolj radovedni rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: HOROSKOP: ŽENSKE, KI CENIJO VSE KAR VSTOPI V NJIHOVO ŽIVLJENJE ali SPANJE JE KLJUČNEGA POMENA ZA KAKOVOSTNO ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker luna prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte nekaj težavic in napetosti na čustvenem področju. Skušajte se malce brzdati in počakajte na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Za uspešne odnose se bo potrebno bolj potruditi, saj bodo prisotne nemirne energije, ki jih prebuja luna v znamenju dvojčkov. Če boste preveč popuščali zahtevam boste nezadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uživali boste v spontani energiji lune v vašem znamenju, nekateri posamezniki pa vam bodo šli na živce, saj vas bo jezila njihova umirjenost in počasnost. V pomembnem krogu pokažite, da veste kaj si želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spoznali boste, da nimate česa izgubiti, če začnete delovati z bolj direktnim pristopom. Zadeve se popravljajo, kljub temu, da boste primorani izpostaviti nekaj pomembnega, kar bo vplivalo na razplet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker stopa na plano nekaj situacij, povezanih s preteklostjo, boste obremenjeni in bolj zaprti vase. Priznali si boste, da potrebujete več časa in motivacije, ki pa vam je trenutno primanjkuje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prebudil se bo občutek, da ste sedaj pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali nečemu odreči. Tokrat lahko od drugih pričakujete več, zato nikar ne oklevajte z vprašanji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan z energijo lune v dvojčkih vas bo vabil k sproščenosti. Počnite stvari v katerih resnično uživate, nič zato, če se zaradi tega nekoliko umaknete iz središča dogajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezenski odnos počasi pridobiva na zaupanju, kar vas bo razveselilo, saj se zadnje čase nahajate v kopici dvomov. Besede prijatelja vas bodo navdušile, ker bodo izrečene iz srca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokažite odprto svoja čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z dobro voljo. Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja in to lahko nekoga od sodelavcev zmoti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na ljubezenskem področju se odpira vznemirljiva pot, ki prinaša svobodno izražanje, postavljanje lastnih ciljev in zaradi lune v znamenju dvojčkov tudi več spontanosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vitalnost se bo z energijo lune v dvojčkih povečala, energije bo dovolj tudi za šport. Skoraj nič vas na področju čustev ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse ovire, celo ljubosumje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nemirno energijo lune v znamenju dvojčkov se boste ves čas vrteli v krogu. Čas je, da tam kjer je potrebno, pokažete bolj resen obraz in zahtevate tisto, kar smatrate, da vam pripada.

Vas zanima: KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU LEVA?