KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU LEVA?

Merkur prehaja v leva, zato boste pridobivali na moči in pogumu
Merkur prehaja v leva, zato boste pridobivali na moči in pogumu

Merkur prehaja v leva, zato boste pridobivali na moči in pogumu

Predviden čas branja 4 minute

V torek 11. julija vstopa Merkur v znamenje leva, kjer se bo nahajal do 28. julija. Čeprav je pred nami vrh dopustov, prinaša vpliv odlično priložnost da na področju kariere naredite tisti pogumen korak in napredujete tako ali drugače. Merkur v levu prinaša čarobno spremembo saj se vas bo dotaknila duhovita, močna, avtoritativna, velikodušna, ter egocentrična energija. Blagoslovljeni boste z vodstvenimi lastnostmi, modrostjo, samozavestjo in ponosom. To je obdobje, ko lahko stvari obrnete sebi v prid in dosežete želene rezultate. Vpliv bo poudaril šarm, slavo in komunikacijske sposobnosti.

Na osebnem področju boste zvesti, predani in predvsem bolj odločni, saj boste psihično močnejši in trdni.

Kombinacija izrazitega uma in privlačne osebnosti vam bo omogočila, da boste opaženi in pohvaljeni na pravem mestu ob pravem času. Bolj kot v preteklem obdobju boste zabavni, zato boste večkrat zbijali šale, da bi motivirali sebe in  nasmejali druge. Znali boste sijati in izgledati drugače od množice. Ustvarjalnost z dobro mero pridiha in dramatike bo odlično sredstvo, s katerim lahko napredujete in se pokažete. Ego lahko zelo močno pride do izraza, ko gre za intelektualno analizo. Ker sta intelekt in ego tako tesno povezana, bo sposobnost ločevanja dejstev od fikcije malce oslabljena.

Merkur prehaja v leva, zato boste pridobivali na moči in pogumu

Z Merkurjem v levu boste hrepeneli po čim bolj živem in drznem izražanju.

Počutili se boste bolj vzneseno in razposajeno. Duševna samozavest se bo povečala, izražali se boste bolj teatralno, prepričljivo in strastno. Javnost bo z novicami pritegnila veliko pozornosti v dobrem ali slabem smislu. Dokazi in dejstva niti ne bodo pomembni faktorji, saj bodo imele večjo moč besede ter razni vizualni elementi.

Iskali boste edinstvene in uporniške načine, da pokažete kdo in kaj ste. Bodite pozorni na prepire, ki se lahko zgodijo tako v živo kot tudi na spletu. Odstranite brezkompromisno tiste, ki bodo morda šli predaleč in nikar ne podlegajte skušnjavi, da bi odblokirali bivše ljubimce. Postali boste bolj topli in skrbni ter izjemno radodarni. Sposobni boste prepričati druge, da zaznajo stvari z drugega zornega kota in jih prepričati, da vam pogumno sledijo.

Merkur prehaja v leva, zato boste pridobivali na moči in pogumu

V tem času, ko boste bolj močni in samozavestni lahko preskusite delovanje drugačnih poti, načinov morda tudi spremembe vrstnega reda dnevne rutine.

Če boste sledili svojim željam, se bodo na široko odprle vaše oči, zaznali boste tudi razne prednosti, ki jih lahko izkoristite v svoj prid. Merkur v ognjenem levu bo izboljšal tudi vaše sposobnosti za poslušanje in govorjenje, s čimer boste postali bolj spreten sogovornik. Uporabite visoko intelektualno energijo za načrtovanje strategij na vseh področjih svojega življenja. Prisluhnite svojim instinktom, slutnjam in sanjam.

Merkur v levu vam bo prinesel navdih ter vam pomagal da se izrazite. Zdaj je pravi čas, da ocenite svoje naložbe, sredstva in analizirate finance. V kolikor ste do sedaj imeli težave je to čas, ko boste končno imeli priložnost, da spregovorite o njih in se z njimi soočite. Vendar bodite previdni, saj je Merkur hiter, lev pa je ekspresiven, zato vam besede lahko hitro uidejo iz ust. Med tem tranzitom lahko pričakujete veliko smeha, ponosno držo in duhovitost.