Dnevni horoskop za četrtek 11. maja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 11. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 11. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom lahko danes doživite na vseh področjih, še posebej na osebnem nenavadne spremembe in dogodke.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energije današnjega dne ne bodo najbolj nežne, vendar se skušajte kljub temu držati bolj v ozadju.

Dnevni horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 04:05 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Nekega dne bodo tudi uradno priznali, da to kar smo poimenovali realnost je večja iluzija od sanj.

Salvador Dalí

V ODNOSE VSTOPAMO S PRTLJAGO

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Josip Štolcer-Slavenski, hrvaški skladatelj
  • Slava Klavora, slovenska narodna herojka
  • Đorđe Balašević, srbski glasbenik
  • Andrés Iniesta, španski nogometaš
  • Severin Freund, nemški smučarski skakalec

Na današnji je bila ustanovljena Akademija za filmsko umetnost in znanost. Minnesota postane 32. zvezna država ZDA. Siam se preimenuje v Tajsko. Superračunalnik Deep Blue premaga Garija Kasparova. Rodil se je Urban Jarnik, slovenski jezikoslovec in Salvador Domenec Felip Jacint Dalí Domenech, katalonski španski slikar. Umrl je Tone Škarja, slovenski alpinist, gorski reševalec, pisatel in Bob Marley, jamajški pevec reggaeja, glasbenik.

Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo energija sprostila, prihajajo razbremenitve.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko soočala s težjimi obremenitvami?

V današnjem dnevu se boste težje soočali z obremenitvami rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA NEŽNA VENERA V RAKU? ali KAKO POSTAVITI MEJE SVOJEMU OTROKU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v vodnarju se lahko podate v akcijo in končate nekaj zadev, predvsem tiste, s katerimi že dlje časa nenehno odlašate. Izid bo dober predvsem, če boste zaupali vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na srečanjih, takšnih in drugačnih se boste brez razloga odzivali preveč nervozno in nemirno. Čutite, kako vam vse skupaj pospešuje utrip in vas na določen način vznemirja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Občutek, da ste boljši od drugih bo prebujal željo po dominaciji ali pa željo, da bi radi sprejeli nova pravila. Opazili boste, da je prisotnih še nekaj dejavnikov, na katere niste računali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mikali vas bosta dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno. Ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili, se lahko kljub ugodni luni v vodnarju vse skupaj zakomplicira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v vodnarju boste izredno dobro razpoloženi in optimistični. Z veseljem boste prešli od besed k dejanjem, zato bo tudi na čustvenem področju pestro in intenzivno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub zoprnim posameznikom, ki vas bodo izzivali si boste priznali, da prerekanje zagotovo ne vodi nikamor. Skušajte, namesto da se jezite vse skupaj sprejeti z nasmeškom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od sodelavcev bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma prepričani, da mu lahko zaupate. Ugotovili boste, da se še vedno ukvarjate z nepotrebnimi dvomi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi velike količine zahtevnega dela bo nekoliko trpelo osebno področje. Spoznali boste, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se z dobrim razlogom začasno umaknili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izrazili boste željo, da potrebujete namig, da bi pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak, obarvan z vztrajnostjo bo dovolj, da vse skupaj zopet premaknete v učinkovito smer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Priznali si boste, da se že predolgo ukvarjate s podobnimi stvarmi. Potrudite se, da bo zadeva končno napredovala v finančno ugodni smeri. Pokažite tudi vsaj kanček zanimanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v svojem znamenju boste razmišljali na zelo prodoren način. Poslovni korak, ki ga zagovarjate, bo imel bistven vpliv na vašo pozicijo, o kateri že dolgo sanjate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju ljubezni se boste zjasnili o skupnih ciljih, ki vas bremenijo v ozadju. Dobro se organizirajte, bodite bolj prilagodljivi in dobili boste rezultate, ki bodo zavidanja vredni.

Vas zanima: V ODNOSE VSTOPAMO S PRTLJAGO ali KAJ VAM PRINAŠA NEŽNA VENERA V RAKU?