Dnevni horoskop za četrtek 10. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 10. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 10. marca 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 10. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, štirideset mučenikov. S Prvim krajcem postajate bolj odločni, razbremenjeni in pripravljeni na kakšen nov podvig. Intenzivno se boste usmerjali naprej, v realizacijo svojih načrtov in ciljev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ugodno se bodo odvijale investicije, načrti, organizacije in vse, kar je povezano z napredkom ter realizacijo v kasnejšem obdobju.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok. Sedaj je pravi čas za druženje, dobrodelnost in odlično komunikacijo. Radovednost, velikodušnost, toplina in vestnost bodo v teh dneh vaše stalne spremljevalke.

Danes ob 11:45 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Chuck Norris

Danes praznuje Chuck Norris: Astro profil

Chuck Norris ima v osebnem horoskopu Sonce v znamenju Rib, kar pomeni, da je nekoliko labilna oseba in da okolje močno vpliva nanj. Luno ima v prvi dekadi Ovna, kar pomeni da je pogumen, iskren in da hitro sprejema nove ideje. Hitro menja svoje počutje in je zelo nestrpne narave. Središče neba v njegovem horoskopu se nahaja v prvi dekadi Tehtnice, zato je prijeten, blag, vljuden in za ženske pravi kavalir. Ima naraven dar za estetiko in umetniške sposobnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ferdinand Seidl, slovenski naravoslovec
  • Jos Zalokar, slovenski TV voditelj, igralec
  • Sharon Stone, ameriška filmska igralka
  • Olivia Wilde, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
  • Emily Osment, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka

Na današnji dan je Fran Levstik na Dunaju začel izdajati zabavljivo šaljiv list Pavliha. Astronomi odkrijejo Uranove prstane. Planeti našega osončja se poravnajo v vodoravno vrsto na eni strani Sonca. Rodila se je Marianne Rosenberg, nemška pevka, skladateljica in ameriški glasbenik Robin Thicke. Umrl je Tvrtko I. Kotromanić, prvi bosanski kralj in slovenski slikar in grafik Vladimir Lamut.

S pozornostjo v vsakem trenutku vsakdanjega življenja negujemo svoj mir.

Thich Nhat Hanh
Kateri planetarni premik se bo zgodil v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da Merkur preide v znamenje rib.

Katerih znamenj se bo energija Prvega krajca najbolj dotaknila?

Energija Prvega krajca se bo najbolj dotaknila rojenih v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARCA 2022 ali KAKO BO NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE VPLIVALA VENERA V VODNARJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počutje vas naj ne skrbi, spremlja vas tudi Prvi krajec. Nekaj vas močno navdušuje, čeprav bi si morali priznati, da imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, ki vas ovirajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite kljub luni v dvojčkih mirni, saj imate podporo ter možnost da se v določeni situaciji premaknete naprej. Razmišljali boste tudi o nečem, kar vas čaka v naslednjih dneh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S Prvim krajcem boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so očitne. Prihaja veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj vam že dlje časa ne da miru. Morda je to občutek, da lahko še enkrat poskusite zadevo, v kateri pred kratkim niste bili uspešni. Uredite lahko tudi finančno področje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priznati si morate, da niste dovolj potrpežljivi. Kriva je tudi energija lune v dvojčkih, ki povzroča notranji nemir. Vsa opravila boste sicer opravili, vendar brez pridiha natančnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujete lahko obilico lepih trenutkov in vse, kar se je zakompliciralo boste reševali lažje kot običajno. Še posebej tiste stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in so neizogibne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Namig vam bo pomagal, da se boste domislili briljantne ideje. Morali se boste le še odločiti, komu bi zaupali, saj bo to najpomembnejši korak, ki vas vodi k realizaciji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne izčrpajte se preveč zaradi težav, s katerimi vas obremenjuje drugi. Preveč se prepuščate razvadam, kar vas kljub temu da vas spodbuja Prvi krajec drago stalo, zlasti v odločilnih trenutkih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobre novice lahko obrnejo vaše načrte na glavo, vendar v pozitivni smeri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami in ustvarili bolj optimistično naravnano vzdušje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni se vam nakazuje nekaj manjših zapletov, ker planeti ne bodo preveč velikodušni. Ravno, ko boste mislili, da je končno vse tako kot mora biti, se bo zopet zapletlo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse se vrti in spreminja, saj vas spremlja luna v dvojčkih. Zato naj vas ne preseneti, če boste zmedeni in bolj površinski. Odzvali se boste povsem drugače, kot ste načrtovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zavedati se boste začeli, da niče drug ne more narediti določenih stvari namesto vas. To se nanaša tudi na določene čustvene priložnosti, ki lahko, če jih ne boste zgrabili odhitijo mimo vas.

Vas zanima: TAMARA JE OBUPANA, SAJ SE SOSEDJE PREVEČ VTIKAJO V NJENO DRUŽINO ali TUDI MOŠKIM PRIPADA NJIHOV PRAZNIK DAN MUČENIKOV