Dnevni horoskop za četrtek 10. februarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za četrtek 10. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 10. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 10. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če bo karkoli zahtevalo dodaten napor ne boste niti poskusili s tem, saj boste strmeli k ležernim rešitvam.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo razveseljevalo.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 10. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Mark Spitz, ameriški plavalec
  • Cliff Burton, ameriški basist Metallice
  • Randy Velischek, kanadski hokejist slovenskega rodu
  • Peter Popovic, švedski hokejist
  • Emma Roberts, ameriška filmska igralka

Na današnji dan je bil v Parizu podpis mirovne pogodbe z Italijo, Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo in Finsko. Letalski pionir in izumitelj Franc Wels je razvil brezmotorno brezrepno letalo. Rodila se je Louise Arbour, kanadska pravnica, političarka in Bill Tilden, ameriški tenisač. Umrl je Tomaž Pengov, slovenski glasbenik kantavtor in Edvard Kardelj, slovenski politik. Umrla je tudi igralka Milena Muhič, dolgoletna članica mariborske Drame.

Kako se boste danes odzivali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste nestrpni, površni in raztreseni.

Katera znamenja zodiaka si boste danes upala prestopiti meje običajnega?

Meje običajnega si boste upali prestopiti rojeni v zračnih znamenjih.

Vselej se trudite izboljšati se in izboljšal se bo tudi svet okoli vas. Že danes sprejmite izziv življenja!

Colin Turner

Preberite tudi: HVALEŽNOST, NAŠA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kolikor boste budni in optimistično naravnani pričakujte zanimive ljudi in nove smernice. Ne iščite pa lažjih poti v ljubezni, kajti obrestoval se bo edino iskren in hkrati direkten pogovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Doživeli boste nekaj novega, kar vas bo razveselilo. Lahko ste prepričani, da se vam bo ponudila možnost, ki je na področju čustev, kjer ste malce otopeli nikakor ne smete zamuditi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delovali boste v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo vse drugače, saj se boste znali celo prilagoditi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija lune v dvojčkih vam bo pomagala razumeti drugačnost in vam podarila pojem svobode. Do neke mere boste samozavestni in drzni, še vedno pa bo aktualna rakova hoja, korak naprej, dva nazaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Po daljšem razmisleku se boste odločili za novo priložnost, ki bo stopila na pot in vas razveselila. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energije lune v dvojčkih ki prihajajo prebujajo v vas negotovost, stalno hitenje vas bo vznemirilo. Prepustite se času, ki bo največji zaveznik. Bolj kot ljubezen boste iskali podporo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovno področje bo od vas zahtevalo umirjene energije, kar vas bo vznemirilo, saj boste z energijo lune v dvojčkih neprestano v pogonu. Največ boste naredili s prijaznostjo, toleranco in ustrežljivostjo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub energični luni v dvojčkih boste bolj utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Napet položaj bo povzročil prepir. Nekdo vam bo neprestano očital, da se preveč posvečate samo sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu se bo žal potrebno bolj prilagajati. Morda vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje sodelavcev in da morate spoštovati njihovo delo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar preveč ne hitite. Prav kmalu se bo izkazalo, da je energija lune v dvojčkih za vas prehitra. Svoje mnenje lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa vsekakor razmislite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je prijeten dan, lahkotni boste, prijateljski in družabni. Delo vas kliče, da se izrazite na dober način. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in se pogumno podajte v nove zmage.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju boste uspešni, soočili se boste z vsemi nalogami. Vsekakor pa bo to za zdaj zadostovalo, saj ste trenutno odlično motivirani ter pripravljeni trdo delati.

Vas zanima: KAKO LUNINE MENE VPLIVAJO NA VAŠ SPOLNI NAGON?