Dnevni horoskop za četrtek 1. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 1. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 1. februarja 2024

Predviden čas branja 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 1. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nekaj, na kar ste skoraj pozabili, se bo zopet ponavljalo in vas vznemirilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na finančnem področju bodite pozorni na razne namige, morda preveč samozavestno zaupate v ugodne rešitve.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Skozi dan še pod vplivom Lune v Tehtnici, prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

Kaj pravi horoskop za četrtek 1. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zlatko Zahovič, slovenski nogometaš
  • Tatjana Doma, slovenska dramaturginja
  • Gabriel Batistuta, argentinski nogometaš
  • Aleksander Šeliga, slovenski nogometaš
  • Harry Styles, član skupine One direction

Na današnji dan Slovenija ratificira evropsko ustavno pogodbo. Rodil se je Darren Fletcher, škotski nogometaš in Boris Nikolajevič Jelcin, ruski predsednik. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec Clark Gable in monaška princesa Stephanie. Umrl je Blaž Arnič, slovenski skladatelj in Piet Mondrian, nizozemski slikar. Umrla je tudi gledališka igralka Mina Jeraj, članica Slovenskega mladinskega gledališča.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

SEBASTIAN KNEIPP
Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila sama s sabo?

Danes se boste najboljše počutili sami s sabo rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek, da je vaše izražanje blokirano?

V današnjem dnevu boste imeli občutek, da je izražanje blokirano rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKŠEN VPLIV IMA ZUNANJE OKOLJE NA ZDRAVJE IN POČUTJE? ali MARS IN VENERA V KOZOROGU OMOGOČATA NA PODROČJU LJUBEZNI RESNE ODLOČITVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skozi dan bo z luno v tehtnici vse skupaj preveč mirno in zasanjano, zato se boste pozno zvečer, ko luna preide v škorpijona trudili popestriti vse skupaj s kakšnim žgečkljivim predlogom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmišljali boste o odnosih ter o temu, kdo je tisti, ki vam vedno skuša stati ob strani in vas spodbuja pri vsem, za kar se odločite. Sprostite se ob prijetnih ugotovitvah in marsikaj bo lažje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zašepetajte tisto, kar se vam odvija v mislih, saj bo z iskreno ljubezensko povezavo dan v trenutku lepši. Samski dvojčki in dvojčice boste imeli v spletnih klepetalnicah neverjetno srečo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bojazni, da vam nekaj, kar si že dolgo močno želite ne bo uspelo se čim prej znebite, saj je to razlog, ki vas ustavlja in vam jemlje energijo, ki bi jo lahko uporabili v veliko bolj koristni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tudi če se pojavijo nepričakovane težave, se skušajte skozi dan z luno v tehtnici stabilizirati in jih zatreti. Na področju čustev bo marsikaj nejasno, pazite še posebej s tistimi, ki vam niso podobni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S sproščenimi mislimi si lahko obetate navihan dan, brez nepotrebnih stvari, ki bi vas motile ali obremenjevale. Pozitivni dogodki povezani s financami, bodo pomemben razlog za dobro voljo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delovno ozračje bo turobno, če boste v službo prišli s cmokom v grlu. Situacija bo nepredvidljiva, vendar lahko vse skupaj spremenite, če boste prebudili nekaj več optimizma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav ste se že pripravili na boj, boste na koncu vse skupaj rešili diplomatsko, brez povzdigovanja glasu. Ne dovolite, da bi vas nekaj, kar ni niti malo odvisno od vas potrlo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje, zato se vsaj zvečer udobno zleknite in podajte misli na pašo. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali kmalu reševati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri določeni zadevi niste tako uspešni kot nekoč. Priznajte si, da ste se nekje na sredi poti zmedli in morda porabili preveč časa ter energije za nepomembne dejavnike, ki bi se lahko rešili spontano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S svojim zanimivim mnenjem se boste intenzivno vključevali v dogajanje. Sposobni boste narediti konec zoprnim stvarem, ki so vas nekaj časa čustveno in psihično utrujale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločitev, ki jo boste sprejeli v jezi, boste kmalu obžalovali, zato se čim prej otresite vseh zoprnih misli in zaznav, ki vas spremljajo v zvezi s poslovno situacijo. Poiščite drugačne rešitve.

Vas zanima: OBARVAJTE SVOJE ŽIVLJENJE V ŽIVAHNE ODTENKE ali SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI OBOŽUJEJO MRAZ?