MARS IN VENERA V KOZOROGU OMOGOČATA NA PODROČJU LJUBEZNI RESNE ODLOČITVE

Do Valentinovega se boste na področju čustev povezovali z energijo kozoroga
Do Valentinovega se boste na področju čustev povezovali z energijo kozoroga

Do Valentinovega se boste na področju čustev povezovali z energijo kozoroga

Predviden čas branja 4 minute

Energija kozoroga, ki jo boste skozi Venero in Mars zaznavali na področju ljubezni do 13. februarja, ko se Mars seli v vodnarja bo resna in umirjena. Nato 16. februarja tudi Venera zapušča kozoroga. Potrebno bo razumeti bistvo ter ljubezen izražati na resnične, otipljive načine, s popravljanjem stvari, ter skupnim reševanjem težav. Dejanja bodo tokrat vredna veliko več kot besede. Pohvalili se boste z vzdržljivostjo in zanesljivostjo, ter cenili dejstvo, da je pomembno v razmerju postaviti trdne temelje. Želeli boste stabilne in zanesljive odnose, zato se boste vsem nedorečenim zgodbam umaknili.

Potrebe po ljubezni in seksu bodo zelo enostavne, zaradi česar boste zadovoljni, tudi če ne bo prisotne dovolj akcije ter strasti. V razmerjih boste disciplinirani, naravno privlačni in predani. Obvladovanje strahu, zlasti pred zavrnitvijo ali pomanjkanjem nadzora, lahko reši marsikatero razmerje, ki je tik pred tem da se zruši. Odgovorni boste zase, osredotočeni na to, da vse kar je potrebno urediti ali doreči popeljete v bolj stabilno obliko.

Do Valentinovega se boste na področju čustev povezovali z energijo kozoroga

Delovali in odločali se boste počasi, vendar brez dvoma vase, ter z zaupanjem v svojo sposobnost izboljšanja odnosov. Prebuja se priložnost, da okrepite svoje namene in vizije na področju čustev, saj jih lahko dopolnite in uresničite. Ne bodite presenečeni, če boste bolj realistični in pragmatični.

Čas je, da zavihate rokave in se lotite razčlenjevanja odnosa v katerem se nahajate v povezavi z razumom. Morda boste spoznali, da je vse tako kot mora biti, v tem primeru se boste udobno zleknili nazaj in uživali v stabilnih energijah. V kolikor boste spoznali, da niste tam kjer želite biti, se boste znali odločati in pogumno poskrbeti zase in za svoje zadovoljstvo na področju ljubezni.

Do Valentinovega se boste na področju čustev povezovali z energijo kozoroga

Pomembno bo, da ste prijazni, ter da se izogibate ustvarjanju konfliktov, kljub želji po prevzemu odgovornosti in nadzoru. Če se počutite, kot da bi na področju ljubezni stagnirali, je to pravi čas, da razmislite o tem, kako se želite razvijati v prihodnosti.  Tokrat boste pripravljeni reči ne stvarem, za katere čutite, da jih morate zavrniti. Želeli boste sprejemati lastne odločitve, zato vas nasveti in opazke drugih tokrat ne bodo prepričali.

Tudi če bodo stvari še tako težke in zakomplicirane, vam energija kozoroga ne bo dovolila obupati. Želeli boste vedeti, kaj lahko od nekoga pričakujete, prav tako vas bo zanimalo, koliko nekomu pomenite. Obdani z močnim občutkom odgovornosti in utemeljenim pristopom do ljubezni in odnosov, se boste samski v tem obdobju počutili zadovoljno ter stabilno. Čas je ugoden, da se poglobite v to, kakšno osebo si ob sebi v prihodnosti želite ter tudi na to, kakšne osebe vas spravljajo v slabo voljo, z namenom, da se jim izognete. Skratka, odnos do ljubezni bo resen, zato vas bo vse, kar diši po lahkomiselnosti in kratkih avanturah odbijalo.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL? in SPADATE MED ŽENSKE, KI LAHKO V 2024 IZBOLJŠAJO FINANČNO STANJE?