ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2022 OSEBNOSTNO NAPREDOVALA

Katera astrološka znamenja bodo v 2022 na področju osebne rasti lažje napredovala?
Katera astrološka znamenja bodo v 2022 na področju osebne rasti lažje napredovala?

Katera astrološka znamenja bodo v 2022 na področju osebne rasti lažje napredovala?

Predviden čas branja: 4 minutes

Osebna rast je tista, ki nas navdihuje, nam pokaže kako bolj umirjeno živeti in nam omogoča skladno ter s harmonijo obarvano življenje. Kako osebnostno napredovati je odvisno od slehernega posameznika. Nekaterim uspe, drugi se trudijo več let, vse skupaj je odvisno tudi od pripravljenosti na spremembe. Katerim astrološkim znamenjem pa bo leto 2022 najbolj naklonjeno na področju osebne rasti?

OVEN

Ovni, leto pred vami bo tisto, ki vam bo ponudilo več umirjenosti. Končno se boste lažje notranje umirili in ustavili svoj neverjeten tempo. Presenečeni boste nad tem, kako lažje bo postalo vse skupaj, ko boste nehali nemirno bezljati sem ter tja ter prehitevati situacije. Zanimati vas bodo začele tehnike meditacije, ki ste se jim do sedaj spretno izogibali. Svoje rituale boste močno poudarili, s čimer se boste približali temu, da znate poskrbeti tudi za svojo dušo in telo.

Katera astrološka znamenja bodo v 2022 na področju osebne rasti lažje napredovala?

RAK

Raki, v 2022 se lahko povzpnete višje in končno dosežete pravi nivo samozavesti, kar bo občutno vplivalo na vašo osebno rast in razvoj. Znali se boste soočiti z vsem kar prihaja, tudi na področju ljubezni. Spoznali boste da vloga žrtve ne pelje nikoli v pozitivno smer. Znebili se boste vseh dvomov in negativnih slutenj ter končno zaživeli manj obremenjeno, tako kot si v resnici želite. Branje literature vam bo vsekakor pomagalo razumeti situacije, ki jih boste deležni, tudi tiste težje.

DEVICA

Device, ki ste vedno tako vpete v svoje vzorce, se boste z Jupitrovo pomočjo v letu 2022 lažje sprostile in si dovolile ne le delati, ampak tudi uživati s polno paro. Usmerili se boste v nove tehnike, ki vas bodo prepričale, da je dobro delati na sebi in širiti svoja obzorja tudi na drugih področjih. Znali se boste povezovati s pozitivnimi ljudmi, deliti svoja mnenja ter se izogniti negativni kritiki in raznim obtožbam nezadovoljnih.

Katera astrološka znamenja bodo v 2022 na področju osebne rasti lažje napredovala?

STRELEC

Čeprav ste strelci zelo družabna bitja, boste v 2022 osebnostno napredovali, če boste večkrat raje ostali sami in se duševno razvijali, kar bo zelo pozitivno vplivalo na vas. Če se boste potrudili, da ostanete v kondiciji in se držite pravil glede zdrave prehrane, si lahko obetate še boljše počutje. V svoj vsakdan vključite vadbo ali jogo, to vas bo tudi notranje umirilo. Tokrat boste zelo vztrajni, kar načeloma ni v vaši domeni, zato se boste vsega kar si boste zastavili tudi držali.

RIBI

Ribice, dovolj vam bo razne drame in občutljivosti, zato boste v 2022 z veseljem sprejele Jupitrovo energijo in se z njeno pomočjo usmerile v stabilizacijo. Vse obremenitve in težave, ki ste jih nosili s sabo vas počasi zapuščajo. Umikajo se tudi razne fizične bolezni, še posebej tiste, ki so bile posledice stresa ali osebnega nezadovoljstva. Vsekakor boste še naprej v pravi meri pomagali drugim, z razliko, da boste v 2022 najprej poskrbeli zase ter za svoje potrebe.

Pripravljeno za Sensa.si