ASTRO PROFIL ZNANIH: NIK ŠKRLEC

Astro profil znanih: Nik Škrlec, igralec ter TV voditelj, ki ga spremljamo v seriji Ja, Chef
Foto: povzeto po Nikškrlec/fbprofil

Astro profil znanih: Nik Škrlec, igralec ter TV voditelj, ki ga spremljamo v seriji Ja, Chef

Predviden čas branja 5 minut

Nik ima Sonce v ribah, zato je izjemno požrtvovalen. Deluje kot prispodoba notranjega, mračnega sveta, preko katerega dosega najvišje ali najnižje, kar se lahko skriva neodkrito v njem. Zaupa v univerzalno ljubezen in pogosto želi pobegniti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Z lahkoto se zlije s situacijo, ker je prilagodljiv ter nevsiljiv, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo izraziti svoje mnenje. Njegova narava je v osnovi sočutna, ljubeča in nežna, obožuje živali in zna pomagati ljudem v stiski. Spremljajo ga metodičnost, idealizem in bogata domišljija.

Nik obožuje lagodno življenje, saj mu omogoča prepuščanje čutenju in domišljiji.

Na ljubezenskem področju je romantik, vendar na začetku ljubezenske zveze pogosto ne ve, kako se odpreti. Potrebuje svoj prostor, da deluje in se razvija v skladu z lastno notranjo naravo. S konjunkcijo med Soncem in Merkurjem s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Nik je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo.

Luna se v Nikovi natalni astrološki karti nahaja v tehtnici, zato ga spremljata družabnost in popularnost.

S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom je sposoben biti dober mediator. Zna uživati v družbi. Ko potrebuje dogajanje, je sposoben povedati tudi kaj intimnega. Nik je velik hedonist, ki se zelo težko upre izzivu, vendar deluje v očeh drugih, kot da ga to sploh ne zanima. Spretnosti se še povečajo, ko deluje iz ozadja. Življenje zajema s polno žlico. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj mu ni do prepiranja.

Zaradi kvadrata med Luno in Uranom njegovi občutki in reakcije nakazujejo smer življenja.

To je še posebej pomembno za tesne odnose. Vpliv ustvarja čustveno razdaljo, zaradi katere je težko oblikovati tesne vezi z drugimi ljudmi. Poudarjena je močna neodvisna in svobodna narava. V očeh drugih je pogosto preveč ekscentričen in trdoglav. Filtriranje resničnega in pomembnega je njegova glavna naloga.

Nik ima Merkur v ribah, zato ga spremljajo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota. Nagnjen je k prekomerni komunikaciji in razpravljanju brez meja, kar lahko pusti sled tudi na videzu, načinu ali raziskovalnem slogu. Zanj je bolj pomembno, da si ogleda celotno sliko, kot pa da bi se obremenjeval s podrobnosti. Z neresnim pristopom mu večkrat primanjkuje občutka za presojo. Poln samega sebe pri ustvarjanju svojih planov izgublja ostrino, ker precenjuje svoje kvalitete v večji smeri, kot so v resnici.

Venera v vodnarju nakazuje, da je Nik v ljubezni ambiciozen.

Prevečkrat ga neutemeljeno skrbi, da bo ugajal, kar ga lahko pripelje v začaran krog. Nik je idealist, ki se redko naveže na eno osebo, saj ne želi v življenju ničesar zamuditi. Ko se končno, resnično odloči za partnerstvo, je zvest zakonski sopotnik. Družaben in komunikativen izbira zanimive partnerje. Ko se zaljubi, osebo idealizira in jo poveličuje do neba. Zadovoljstvo mu veliko pomeni, zato v odnosu ne zmore podrejenega položaja. Potrebuje partnerko, ki mu bo dala veliko svobode, ter mu omogočila, da postane boljša oseba.

Konjunkcija med Venero in Marsom ima vpliv na odnose, intenzivne strasti, ter vroč temperament.

Močna želja po ljubezni pomeni, da ljubezenski odnosi prevzamejo pomembno vlogo pri razporeditvi časa. Njegov spolni nagon in potreba po intimnih odnosih lahko včasih povzročita trenje znotraj odnosov. Iskanje nove partnerke je zanj enostavno, zaradi visoke stopnje seksualne privlačnosti in šarma. Zna pokazati in dokazati ljubezen, ter to, da življenje diha s polnimi pljuči. Z dobro sposobnostjo videti stvari takšne, kot so, realne in z odgovornostjo je zelo trdna oseba. V ljubezni so čustva iskrena in globoka, saj nikoli ne igra na karto neiskrenosti in je v odnosih zvest tudi kot prijatelj.

Mars v vodnarju nakazuje da je Nik bister, intuitiven, prodoren, iznajdljiv in sposoben za tehnične znanosti.

Vedno v življenju izbere svojo pot in se ne ozira na druge in njihova mnenja. Zaverovan je v svoj prav, domišljav, zahteven in težko ga je voditi, saj se najbolje v življenju znajde sam. Svojo energijo uporablja predvsem v družabnih aktivnostih, v borbi za svobodo, neodvisnost in pustolovščine. Nik je ekipni igralec, ki ga zanimajo nove in nenavadne metode dela, načrtovanje in napredna tehnologija. Izražanje in dobra motivacija vodita tudi k plodnim rešitvam na kariernem področju.

Saturn v vodnarju nakazuje miselno strukturiranost, konkreten pristop in premišljenost v intelektualnih podvigih. Odlikujejo ga resnost, modrost in odločnost. Skozi življenje potuje s stabilnim pristopom, inovativnimi idejami, ter z odločno zastavljenimi cilji. V svojo družbo rad sprejema intelektualce in starejše ljudi, saj ga njihov izkušeni pogled na svet bogati. Napredni način razmišljanja je rešilna bilka in mu omogoča, da zagovarja svojo drugačnost in ekscentričnost.

Pripravljeno za Govori.se