ASTRO PROFIL ZNANIH: KLEMEN PREPELIČ

Astro profil znanih: Klemen Prepelič, odličen košarkaš
Prirejeno po euroleague.net

Astro profil znanih: Klemen Prepelič, odličen košarkaš

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce ima v znamenju tehtnice, zato že na prvi pogled deluje umirjen in uglajen. Zanj ni pomembnejšega, kot so prijetni odnosi, mir in razumevanje. Za ljubi mir se pogosto podredi v odnosih, kar ga lahko vodi v nezadovoljstvo. Za dober partnerski odnos bo naredili vse, kar je v njegovi moči, nedorečenosti ne prenese. Zaveda se, da je njegova moč v sodelovanju in povezovanju z drugimi, vendar pogosto pozablja nase in ne zna postaviti meja. Zelo zgodaj v otroštvu in mladosti se že nauči ugajati drugim ljudem, ves čas preži na priložnost, da spozna nekoga, s komer se bo resnično dobro počutil. Želi si žensko, na katero se bo lahko zanesel v vsaki situaciji, potrebuje tudi odločnost. Prezira agresivnost in konflikte, nima potrebe nadvladati ostalih ljudi. Ima zelo visoko in natančno postavljene cilje, saj hrepeni po urejenem življenju, obkroženem z lepoto. Njegova pot do uspeha vodi skozi pogovor in diplomacijo, ki je njegova zvesta spremljevalka.

Previden popotnik

Mars ima v znamenju raka, zato mu lahko pripišemo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Nikoli takoj ne zaupa tujcem, zato ob prvem stiku zavlačuje s svojo predstavitvijo. Ima močno razvito intuicijo, zato od daleč opazuje, ali je stvar, v katero se spušča, zanj varna in smiselna. Je popotnik in ga zanima raziskovanje vseh vrst, predvsem svojega porekla, družinske dediščine in zgodovina narodov. Ima zelo natančen spomin, je zelo dober prijatelj, ki vedno drži besedo in se čuti odgovornega za vse, kar je obljubil.

Obnaša se v skladu z bontonom, torej mirno in uravnovešeno, to pa pričakuje tudi od sogovornikov in prijateljev. Zlahka se prilagodi vsem situacijam, čeprav je sprva do vsake novosti zadržan. Kuhinja je središče njegovega prostega časa. V njej se počuti varno in zaščiteno. V strahu pred revščino skrbno in premišljeno načrtuje svoje življenje. Ves čas prešteva svoje prihranke in si ustvarja zalogo za črne dni.

Astro profil znanih: Klemen Prepelič, odličen košarkaš
Prirejeno po https://sl.wikipedia.org/wiki/Klemen_Prepelic

Uglajen in zabaven

Njegova luna se nahaja v znamenju energičnega leva, zato je zelo temperamenten, vendar tudi dostojanstvenega obnašanja. Vedno želi vzbujati simpatije, biti priljubljen ter žeti pohvale in občudovanje. Brez zadržkov pokaže kaj si želi, nato pa seveda pričakuje aplavz. Če boste njegovo zvesto občinstvo, boste dobili odličnega sogovornika in družabnika. Ni mu možno vladati ali ukazovati, njegov okus je zelo izbran, vendar tudi prestižen. Kljub svoji ognjeni naravi je statičen, spoštuje zakone in je le redko odvisen od naključja.

Energijo vedno usmerja v obvladovanje svoje usode. Njegovo odzivanje se ne kaže navzven, saj dobro skrbi za notranji nadzor, zato nastopi šele takrat, ko je prepričan vase. Pri pridobivanju denarja je sicer stvaren, vendar ob misli na hitro pridobljen denar včasih podleže špekulacijam ali pa se celo odloči za hazardiranje. Ta vpliv nakazuje na notranjo veličino, ponos in igrivost, hkrati pa tudi nečimrnost, izbirčnost in zahtevnost.

Klemen je rojen diplomat

Jupiter ima v znamenju tehtnice, zato je po svoji naravi rojen diplomat, ki zna zelo dobro poskrbeti zase. Vešč je v obračanju besed, kar mu zaradi njegove prikupnosti nihče ne zameri. Zelo dobro se zna prilagajati raznolikim situacijam, spretno uporablja svojo pamet in izkušnje. Sposoben je videti širšo sliko, zato je odličen mediator. S svojim izostrenim čutom za sporazumevanje prinaša srečo in razumevanje tudi v partnerske ter druge odnose in je oseba, ki si jo želi vsaka družba.

V ljubezenskih odnosih zna pomiriti situacijo in poiskati rešitve. Pri poslovnih dogovorih se zna postaviti v kožo nasprotne strani in vedno predlaga ustrezno rešitev. Pred svojo odločitvijo, pretehta vse razloge za in proti, šele nato spregovori. Osrečuje ga širiti meje svojega sveta tako, da vanj povabi še koga, saj sam težko zmaguje.

Pripravljeno za Govori.se