Vaše življenje je velika skušnjava, če ste rojeni v naslednjih astroloških znamenjih

Vodi te strast, vedno in povsod, ne samo ko si zaljubljena. Tvoje želje so pestre, vedno želiš osvojiti vse, na posledice se ne oziraš. Torej, si mojstrica v tem, da živiš razigrano življenje, tudi če kdaj koga prizadeneš in nikoli ne gledaš nazaj, le naprej!

DVOJČICA

Dvojčice ste zelo nagnjene k spogledovanju in to vam pomaga v življenju, saj lahko s tem načinom dosežete več, no, vsaj tako ste prepričane. Vedno je na prvem mestu tvoje zadovoljstvo in tudi drugim znaš pokazati, kako spoštovati sebe. Tvoja moč ti omogoča, da izbereš svojo pot in delaš tisto, kar je tebi všeč. V tvojih odgovorih in odzivih se skrivata tvoja rast in svoboda.

Prepričana si, da tisti, ki so zaradi tega, ker se morajo nečemu odpovedati, nesrečni, skoraj zagotovo ne bodo uspeli.

Vaše življenje je velika skušnjava, če ste rojeni v naslednjih astroloških znamenjih

Zelo pomemben je tvoj pogled na situacijo, ki je običajno pozitiven, ne glede na morebitne posledice. Seveda ti ni všeč, ko ti nekaj spodleti, ampak ti si tega ne očitaš. Saj dobro veš, da če boš boljše volje in bolj pozitivno naravnana, je možnost, da ti spodleti veliko manjša, kot če bi bila negativno razpoloženi. Obožuješ presenečenja in nenavadne situacije, v katerih ne razmišljaš ali delaš prav ali narobe.

OVNICA

Ti si najbolj ranljiva ko govorimo o omejitvah, saj zate preprosto ne obstajajo. Tvoja ekspresivna energija te zlahka popelje v prijetno skušnjavo. Vendar zate to ni problem, ker verjameš, da lahko delaš karkoli želiš. Ne glede na občutke in komentarje drugih. Večkrat te premamijo skušnjave, ampak jih znaš izkoristiti za to, da z njimi popestriš svoje življenje. Samonadzor je sicer tvoja veščina. Vendar ne takrat, ko je na sporedu nekaj vznemirljivega, avanturističnega.

Kadar ti lepo uspeva slediti želeni poti, se znaš za svoj trud tudi nagraditi.

Vaše življenje je velika skušnjava, če ste rojeni v naslednjih astroloških znamenjih

Značilno zate je, da čutiš silovito potrebo, da, dokler imaš možnost, narediš čim prej vse, o čemer si sanjarila že kot otrok. Rada storiš nekaj takega, po čemer si te bodo ljudje, predvsem pa tisti, ki jih imaš najraje, zapomnili. Ko tečeš k novim dogodivščinam naproti, te ne zanima, katere ovire ti pretijo. In koga boš morda prizadela, zanima te le to, da ti uživaš in da si svobodna v svojih odločitvah.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ DISCIPLINIRANE ŽENSKE?

ŠKORPIJONKA

Si zelo direktna, kar lahko pogosto užali ali prizidane ljudi v tvoji bližini. Vendar to ni tvoja težava, ti le poveš to kar misliš in delaš tisto, kar te osrečuje. Težko se upreš prijetni skušnjavi in še težje obvladuješ samodisciplino. Nikoli ne razmišljaš o tem, kako se moraš imeti pod popolnim nadzorom. Ker veš, da bo to imelo zate le še slabši učinek. Ne skrbi te, kaj vse moraš opraviti jutri ali pojutrišnjem ker se raje osredotočaš na ta trenutek.

Ljubezen je zate privlačna, vendar le takrat, ko se lahko popolnoma prepustiš in si privoščiš tudi kaj prepovedanega, kar te pozitivno vznemirja.

Vaše življenje je velika skušnjava, če ste rojeni v naslednjih astroloških znamenjih

Na čustva drugih se ne oziraš preveč, saj si prepričana da vsak bije svojo bitko. Če prijateljice ne znajo poskrbeti zase in za svoje zadovoljstvo, njihovega jamranja ne boš dolgo poslušala. Saj je tvoje življenje strastna avantura, v kateri ni prostora za dvome in razne nepotrebne občutke krivde.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ ZADRŽANE IN UMIRJENE ŽENSKE?