SPADATE MED NAJBOLJ DISCIPLINIRANE ŽENSKE?

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj disciplinirane
Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj disciplinirane

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj disciplinirane

Estimated reading time: 4 minute

Disciplina v vašem življenju pomeni predvsem to, da se držite določenih rutinskih in splošnih pravil. To včasih pomeni, da delate nekaj, česar si morda ne želite. Takrat vam zvok discipline šepeta, da je to kar delate prav, saj vas dolgoročno vodi k uspehu. Katere ženske zodiaka pa ste najbolj disciplinirane?

Če devico kdo vpraša, kakšne so njene sanje, zelo težko odgovori, saj se zaveda da so pomembne dnevne navade in način ter pot, kako bo dosegla svoje sanje. Torej, disciplina je njena vrlina in življenjsko vodilo, ki ji omogoča, da ji stvari ne uhajajo iz rok. Kljub discipliniranemu delovanju zna devica delovati napredno in strastno.

Ona dobro ve, da mora včasih zaradi svoje pretirane discipline plačati drago ceno, vendar je dolgoročno to vsekakor vredno. Devica se zelo dobro zaveda, da disciplina večkrat pomeni tudi odrekanje, vendar je to ne moti.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj disciplinirane

Kozoroginja je ženska, ki z vsakodnevnimi navadami razvija svojo odgovornost. Najbolj je disciplinirana na področju dela in denarja. Ne dovoli si, da bi ji ideje ali denar polzeli skozi prste. Ker je rada v vlogi zmagovalke, mora ves čas delovati odgovorno in resno. Čeprav besede lojalnost, predanost in žrtvovanje pri marsikomu ustvarijo mentalne bolečine, so to spremljevalke kozoroginje, ki ji vedno priskočijo na pomoč.

Ona ima skrbno izdelan dnevni in tedenski načrt in niti pomisli ne, da bi od njega odstopala. Kozoroginja se zaveda, da disciplinirani ljudje počnejo stvari, ki jih nedisciplinirani morda niso sposobni.

Rakica je zelo disciplinirana ženska, najbolj dosledna pri sledenju pravilom, tako tistim, ki jih postavijo drugi, kot tudi tistim, ki jih postavi sama. Njen svet je skrbno načrtovan in ona verjame, da je disciplina v življenju še kako pomembna. Rakica v vrstah raje tiho čaka, kot da bi se prerivala in kršila pravila.

Zanjo je bistveno, da ima svoj urnik in da se disciplinirano odzove na vse, kar je nujno potrebno. Njeni kratkoročni in dolgoročni cilji so način, s katerim se disciplinira. Za rakico so sanje kot nekakšen maraton, disciplina pa je njen dolgoročen ključ, ki jo popelje do uspeha.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so najbolj disciplinirane

Tehtnica ima rada disciplino, neizogibna je tudi njena predanost, s katero sledi svojim načrtom, tudi ko se znajde v težjih situacijah. Ko si nekaj zapiše ali pove na glas, je še bolj disciplinirana in odgovorna. Disciplina jo vodi k jasnemu razmišljanju in vsekakor pospešuje uresničevanje njenih sanj.

Njen tihi glas, ki sodeluje z disciplino jo ves čas opozarja, tudi išče redko kdaj, saj ima vse na svojem mestu. Disciplinirana je tudi v ljubezni in vsakodnevni rutini. Tehtnica prepušča dobro zarisanim načrtom, da ji narekujejo dejavnosti, ki jih opravlja.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO? in RAKICA IN NAJSLABŠE KOMBINACIJE ZA LJUBEZENSKO RAZMERJE