Tedenski Lunin horoskop za obdobje 24.5.-31.5.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. maja
Kako bo v tem tednu na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. maja

V ponedeljek in torek se bo luna sprehajala v znamenju škorpijona. Ker boste hrepeneli po mitičnih izkušnjah, se boste usmerjali k duhovnosti in iskali razna višja spoznanja. Zdravje vam bo dobro služilo, ženske namenite le malce več pozornosti ginekološkemu področju, ki je v času tega vpliva bolj izpostavljeno. Pazite, da zaradi napačno izrečenih besed ne povzročite kakšnega konflikta v medsebojnih odnosih. V delovnem okolju se boste dobro počutili, posebno tisti, ki vas čakajo bolj zahtevne naloge. Naredili boste veliko več, kot boste na začetku načrtovali, a kljub temu boste imeli občutek, da ste še premalo prizadevni.

Največ pozornosti boste namenjali materialnemu področju in strastnim odločitvam.

V sredo pričakujte malce drugačen dan. Čeprav se bo luna nahajala v strelcu, bo Lunin mrk razpršil ves optimizem. Prihaja nervozna energija, obarvana z željo po tem, da ste opaženi. Težje kot običajno boste spregledali bistvo ali pravo sliko, zbranost se bo ves čas umikala iz obzorja. Tudi na področju čustev se lahko vrstijo nejasnosti, pazite, da ne boste zaradi svojih notranjih dvomov nekoga obtožili po krivici.

V četrtek, ko se težka energija umakne, in prihaja do izraza luna v strelcu lahko z lahkoto sprejemate odločitve vseh vrst, prav tako boste takoj pripravljeni nadaljevati kar ste si zamislili.

Želeli boste izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot. Oddahnili se boste, saj boste končno rešili določene zaplete. V petek prehaja luna v znamenje kozoroga, zato pričakujte več resnosti in povečane previdnosti. Izpostavljeni deli telesa bodo kosti in koža, zato bodite na tem področju bolj previdni. Vaši poslovni ter finančni instinkti bodo povečani, žal tudi apetit. Občutite lahko nerazložljivo nezadovoljstvo, ki mu nikakor tudi v soboto ne dovolite, da vas potegne navzdol. To je dobro obdobje za postavljanje miselnih temeljev, povezanih s poslovnim napredkom.

V nedeljo vas bo prebudila luna v znamenju vodnarja. Odprti, nasmejani in polni novih želja se boste usmerili v prihodnje odločitve. Lažje vam bo, ne boste komplicirali zato se vam bodo zadeve reševale spontano in brez prevelike zahtevnosti. Pazite le, da ne boste v določenih zadevah preveč entuziastično usmerjeni.

Pripravljeno za Sensa.si