ŽENSKE, KI SABOTIRAJO SAME SEBE SO ROJENE V ZNAMENJU…

V katerih astroloških znamenjih so rojene ženske, ki večkrat v življenju sabotirajo in dušijo same sebe?
Spadate med znamenja, ki sabotirajo sebe?

V katerih astroloških znamenjih so rojene ženske, ki večkrat v življenju sabotirajo in dušijo same sebe?

Predviden čas branja: 3 minute

  • Se ti večkrat zgodi, da te objame tesnoba in se izogibaš načrtovanju samo zato, ker imaš v sebi vzorec, da ti ne bo šlo, da ne boš uspela?
  • Imaš težave s tem, da si ne dovoliš biti sproščena?
  • Si večkrat nizaš slabe zgodbe, namesto da bi se odločila, da ti bo uspelo?
  • Se večkrat primerjaš z drugimi?


Če se najdeš v tem, potem sabotiraš in dušiš sama sebe, kar pa ni najboljše, saj tako oškoduješ sebe za nekaj lepega ter se izogneš sproščenemu življenju. Rojene v katerih znamenjih se največkrat sabotirate?

BIKICA

Bikica, ko ti nekaj prekriža pot in ti nisi pripravljena, si tako zelo trmasta in svojeglava, da te je težko prepričati. Nehaj braniti poti, ki v realnosti, kljub temu da so ti všeč ne delujejo in začni spodbujati sebe, da ne ostaneš večno v svoji coni, ki je sicer udobna, vendar je lahko tudi naporna.

Bikica se sabotira vedno, ko se začne spraševati, ali je nekaj naredila prav.

Ko se znajde v situaciji brez materialne varnosti, jo to začne močno dušiti in takrat zagotovo ni sposobna sproščenega življenja. Sabotira jo tudi primerjava sebe z drugimi.

V katerih astroloških znamenjih so rojene ženske, ki večkrat v življenju sabotirajo in dušijo same sebe?

DVOJČICA

Dvojčica se največkrat sabotira s svojo neodločnostjo. Videti obe strani v vsaki situaciji je stanje, ki ga običajno nezavedno spremeni v orožje proti sebi. Dvojčica večkrat ignorira lastno intuicijo, s tem dolgoročno duši sebe.

Dvojčica pogosto namesto svoje strasti ter osebne filozofije, deluje tako kot želijo drugi, kar pomeni, da ne sledi svojim sanjam.

Ona večkrat dovoli, da se njen lastni glas in želja izgubita med vsemi drugimi glasovi v njenih nemirnih mislih. Sabotira se tudi takrat, ko ima občutek, da za določeno stvar ni dovolj dobra ali dovolj pripravljena. Tudi njen nemir je tisti, ki jo sabotira pred tem, da bi imela z drugimi lepše odnose.

RAKICA

Rakica, tvoja čustvena odvisnost te večkrat pripelje do tega, da sabotiraš samo sebe. Zelo si občutljiva, zato težko sprejemaš razne opazke. Namesto da bi se jim nasmehnila, se takoj zapreš vase in se začneš dušiti v svojih negativnih mislih.

Trudiš se, da se čim bolj povežeš.

Vendar drugi tega včasih ne razumejo, zato tudi s prekomernim čustvenim navezovanjem sabotiraš sebe. Ker ljudem preveč zaupaš, si pogosto razočarana, kar te v notranjosti močno duši in omejuje.

V katerih astroloških znamenjih so rojene ženske, ki večkrat v življenju sabotirajo in dušijo same sebe?

DEVICA

Čeprav si perfekcionistka, ti to pravzaprav ne pomaga doseči popolnosti. S tem načinom delovanja večkrat sabotiraš sebe, saj čiste popolnosti običajno ni mogoče ujeti.

Zaradi pomanjkanja stabilne samopodobe je devica večkrat v težavah in sabotira jo notranji občutek, da ni dovolj dobra.

Sabotira te lahko tudi nezaupanje, ki si ga ustvarjaš sama. To se zgodi, ko imaš občutek da niso vsi tako korektni kot ti. Skušaj se naučiti razumeti in prenehaj biti sama sebi ovira na poti do sreče in uspeha.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke pričakujete popolno zaupanje vseh, ki vas obkrožajo, če tega ne zaznate, začnete sabotirati sebe. Ponosne ste, da ste samostojne, vendar vas pretirana usmerjenost k samostojnosti lahko tudi sabotira, saj bi s pomočjo koga drugega lahko hitreje uspele.

Škorpijonka se sabotira tudi v odnosih, saj tako zelo težko odpušča spodrsljaje in pozablja na večje napake.

Le tako še dolgo goji nezadovoljstvo in večkrat kuje maščevanje, ki pa je še dodatna stopnička njene sabotaže.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si