Tedenski Lunin horoskop za obdobje 21.3.-27.3.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. marc
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. marc

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. marca 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju škorpijona. Obrnili se boste v svojo notranjost in se usmerili k utrjevanju domačega okolja in družine. Imeli boste večjo potrebo po varnosti. Ne boste se počutili preveč samozavestno in zadovoljno. Pogum bo sicer viden navzven, vendar boste v svoji notranjosti čutili, da vas skrbi, da ste prestrašeni. Seveda pa to zdaleč ni samo negativna energija, čeprav vedno prinaša obveznosti. Energiji tega vpliva nič ne uide, zato boste tudi v torek čez dan, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu težko obdržali kakšno skrivnost samo zase. Izjemno pa boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi.

V torek ob 19.59 uri luna preide v strelca.

Spontano boste v sredo in četrtek iskali boljše možnosti, zmožni se boste tudi prilagoditi, v še tako težki situaciji. Resno delo vas ne bo najbolj zanimalo, bolj boste nagnjeni k zabavnim podvigom in simpatični izmenjavi mnenj. Nakazujejo se možnosti dodatnega zaslužka, ki jih boste z veseljem sprejemali, saj si ne boste mogli predstavljati prave varnosti brez dobrega finančnega temelja.

Iskali boste povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo pri poslovnih projektih.

Čeprav imate običajno radi določeno stabilnost in udobje, si boste tokrat želeli predvsem sprememb. K sreči vam bo pamet dobro služila, zato uporabite svoje možgane, da poiščejo prave poti.  Čas je za igro, šport, zabavo in mnoge aktivnosti, ki zahtevajo moč, preden se lahko pokažete v najboljši luči. Velikodušnost in pretiravanje vas bosta potegnila v svoj svet, vendar se boste s posledicami obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni.

V četrtek ob 22.54 uri preide luna v znamenje kozoroga, kjer se bo zadržala do nedelje.

Zaradi vpliva Zadnjega krajca bo petek izredno ugoden čas, namenjen predvsem reševanju poslovnih zapletov in finančnih zadev, katere boste končno dojemali bolj resno. Če vam bo nekaj uspelo, vas bo spremljal dober občutek v notranjosti. V dobro voljo vas bo spravil osebni napredek, po katerem boste strastno hrepeneli. Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo na hitro, potrebna bo vztrajnost. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebej z živalmi.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju vodnarja. Na prvo mesto bo stopil vaš ego, ki ga bo težko nadzirati. Ljudem, ki se bodo vmešavali boste tokrat znali reči ne in se postaviti zase. Mikale vas bodo športne dejavnosti ter družabne igre, kjer boste napolnili svojo dušo. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, saj lahko rešite tudi zapleteno situacijo.

Pripravljeno za Sensa.si