Tedenski Lunin horoskop od 4. do 10. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. decembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v devici, zato bo prisotna zbranost, s katero se boste lahko lotili tudi kompleksnih zadev. Prebujajo se lastnosti, kot so vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Veliko boste razmišljali o financah in poslovnih podvigih, povezanih s prihodnostjo, vsekakor pa bodite pred podpisi pozorni na droben tisk. Čas bo odličen za vlaganja in razne prošnje, ki bodo obrodile sadove. Če se že nekaj časa želite z nekom soočiti, je sedaj pravi čas, da to storite. Uspešni boste tudi pri pogovorih z nadrejenimi.

Prebudi se lahko manjši občutek nemoči, če ne boste opravili vsega dela, ki je na urniku. Vpliv vas bo opozarjal, da morate čim prej narediti resen načrt kako se soočiti z denarnimi vprašanji.  Uživali boste ob pogledu na pospravljeno stanovanje, razpuščenosti si tokrat ne boste dovolili. Zelo boste premišljeni in prepleteni z občutkom, da morate vse kar ste začeli tudi popeljati do konca. Misli ne bodo silile v domišljijski svet, saj bo tukaj in sedaj toliko stvari, ki jih bo smiselno postoriti.

Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih. Ob 17.34 uri luna prehaja v znamenje tehtnice, zato boste vse začeli zaznavati bolj pristno. Ukvarjali se boste s sabo, zelo aktivni boste pri vseh podvigih, ki vas bodo sproščali. Zaželeli si boste globokih pogovorov, ki bodo vodili do pomembnih odgovorov. Misli bodo zbrane, tudi na ljubezen ne boste pozabili.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. decembra

V četrtek pričakujte prijeten dan saj se bo luna nahajala v tehtnici. Najbolj pomembno bo, da imate občutek da ste ljubljeni in cenjeni. Poudarjali boste pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo počasi umaknilo, prav tako se prebuja upanje na lepši jutri. Na osebnem področju boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar lahko kljub temu nekoga s svojo vsebino navdihnejo.

Počutili se boste umirjeno in v sožitju z vsem kar vas obdaja. Prebudila se bo intenzivna želja po medsebojnem razumevanju. Ljubezenski odnosi bodo tkali umirjene povezave, prav tako bodo komplimenti bolj pogosti kot običajno. V negativnem smislu se lahko pojavi močan občutek, da bi morali vsem ugajati, vendar ne bo ravno tako, ugajajte tistim, ki vam veliko pomenijo.

Na plano se boste dvignili jeza in agresija, zato lahko preveč popijete, divjate z avtomobilom, preklinjate, opravljate in jezikate. V pozitivnem smislu boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi ter zelo aktivni na področju intimnih odnosov. Zmoti vas lahko nekaj nejasnosti in zapletov pri vsakodnevnih dogovorih.

Težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite. Veliko strasti, ki prihaja se lahko izraža tako v ljubezenskih odnosih, kot tudi pri kulinaričnih dobrotah. Največ lepega boste doživeli vezani, ki boste z ljubljeno osebo znali prebuditi pravo iskrico. Zdravstveno boste obremenjeni tisti, ki ste bolj nagnjeni k psihološkim težavam. Težko se boste izognili posesivnosti in ljubosumju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KLJUČ ZA SREČO JE ODKLEPANJE INTUITIVNE MODROSTI in SAMI SE ODLOČITE, KAJ ZA VAS POMENI USPEH