Tedenski Lunin horoskop od 17. do 23. julija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. julija 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. julija 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. julija 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju raka, nastopi tudi Mlaj. Zanimalo vas bo predvsem področje ljubezni, na katerem se boste podali v globoke analize. Krivde ne boste priznali, tudi če je na vaši strani, druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Previdnost vas bo popolnoma prevzela, težko se boste popolnoma sprostili. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni, potrebovali pa boste veliko več časa, da se omehčate. Čas bo primeren za obiske, vendar nikar ne ostajajte predolgo, saj se lahko zapletete v kakšen nesporazum.

V torek ob 6.39 uri preide luna v znamenje leva.

Energija ki se bo prepletala bo topla in ustvarjalna, zato boste želeli napredovati na vseh področjih. Ker znamenje leva dviguje ego, morate upoštevati, da je pohvala najboljši instrument v smeri dobrih odnosov.  Nekateri izmed vas se boste počutili tako lahke in srečne, da bi lahko hodili po oblakih. Skratka pričakujte več živahnosti, s katero se lahko lotite vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da boste utrujeni, ker si zaradi želje po neprestani akciji ne boste vzeli dovolj časa za počitek.

V sredo se bo luna nahajala v znamenju leva.

Um bo zelo jasen, hiter in bister, zato boste z lahkoto počeli več stvari hkrati. Opogumili se boste in naredili tisto, kar si do sedaj niste upali, še posebej na področju posla, kjer se boste izkazali v najboljši možni luči. Ponosni boste na svoje ideje, hrepeneli boste po tem da vas opazijo. V medsebojnih odnosih bo čutiti optimistično obarvano energijo, mikale vas bodo tudi nenavadne dogodivščine. Lažje se boste zbrali in osredotočali, tudi na zoprne malenkosti.

V četrtek skozi dan bo luna v levu, ob 19.12 uri preide v devico. Spoznali boste, da lahko s trdim delom pridete do boljšega zaslužka ter dobrega občutka. Nikar si na področju odnosov ne jemljite k srcu opazk, ki morda ne bodo mišljene negativno. Če se bo kdo pritoževal ga boste znali prepričati, da se lahko v vsem slabem najde nekaj dobrega. Proti večeru boste zaznavali močnejšo željo po urejanju na vseh področjih. To je odličen čas za delo na kakršnih koli projektih, saj prihaja neverjetna sposobnost analiziranja kritičnih podrobnosti, ki bi jih običajno spregledali.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. julija 2023

V petek se bo luna nahajala v devici.

Tudi če se zadeve, ki vas obkrožajo ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni vklopiti vztrajnost ter se na kariernem področju pomakniti naprej. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se okusa neuspeha in prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Pomembno za vas bo tokrat tudi finančno stanje. Z veseljem boste priskočili na pomoč, zato boste, ko vas bo prijatelj prosil za uslugo odreagirali nesebično.

V soboto vas bo luna v znamenju device prebudila na mentalnem področju ter vas usmerila k fizičnim korakom.

Postali boste bolj samokritični, kar vas lahko ob neupoštevanju lastnih meja vodi v notranji nemir. Izkoristite dan v smeri, da se sistematično lotite vsega s čimer ste do sedaj odlašali.  Dobro počutje bo povezano s čustveno stabilnostjo. Fizična energija bo hrepenela po športnih dejavnostih, vendar ne boste dovolj borbeni, da bi se znašli na vrhu lestvice.

V nedeljo ob 7.45 uri luna prehaja v tehtnico in prebuja ljubeče energije, s katerimi se boste v družbi dobro počutili.

Zamikali vas bodo tudi razni podvigi, ki bodo potekali v harmoniji in slogi. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svojim občutkom. Zaupajte bližnjim kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali, nikar pa ne pretiravajte, saj vas lahko vpliv naredi nestrpne. Če čakate na kakšen odgovor, bo skoraj sigurno pozitiven. Prihajata izostren občutek za samozavedanje in želja po kakovosti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: ZNAMENJA, KI ZNAJO PRIZNATI SVOJE SLABOSTI in DUŠEVNA MREŽA IN SKLADIŠČE ZAVESTI O SAMEM SEBI