TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. NOVEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 8. novembra do 14. novembra 2021.
Tedenski horoskop za obdobje od 8. novembra do 14. novembra 2021.

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. novembra napoveduje povečano energijo škorpijona

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce v znamenju Škorpijona bo prebudilo hkrati strast in ljubosumje, zato boste čustvene odnose doživljali zelo intenzivno. Zaradi vpliva Merkurja v znamenju škorpijona bo komunikacija direktno usmerjena in celo malce sarkastična, kar bo zmotilo predvsem pripadnike vodnih znamenj, ki ste vajeni delovati bolj umirjeno. Na poseben način se boste tokrat lotili dela in opravil in s svojo iznajdljivostjo in kreativnostjo dosegali odlične rezultate.

Predvsem rutinska opravila, ki se jim po navadi na daleč izognete, vam bodo tokrat odgovarjala.

Tedenski horoskop za obdobje od 8. novembra do 14. novembra 2021.

Je pa res, da boste bolje delovali sami kot v skupini. V službi ne boste ravno uživali, zato se boste bolje počutili doma. Energija, ki vas bo spremljala, bo precej dinamična in prodorna. Soočali se boste s številnimi izzivi, zato bodite čim bolj lahkotni in poskrbite, da vas okolica ne bo obremenjevala. Čas za druženje in komunikacijo, vendar le s tistimi, ki jih sprejemate v celoti. Počasi se vam bodo odpirala obzorja in vam pokazala smer naslednjega koraka.

Če se vaša ogromna zaloga energije v odnosu ne bo izrabila, lahko nastanejo težave. Če se nahajate v stresnem obdobju partnerskega življenja utegnejo priti na dan ljubosumnost, molčečnost in maščevalnost. Poleg tega boste imeli izdelane mehanizme in strategije, kako zavarovati svojo čustveno občutljivost. Venera bo tista, ki bo ublažila celotno dogajanje in dodala nekaj optimizma ter vere v ljubezen.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in škorpijona.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Horoskop za tekoči teden napoveduje, da v četrtek nastopi Prvi krajec v znamenju vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odnosi, ki so se v zadnjih časih skrhali, vas bodo začeli motiti, saj boste imeli občutek, da vam vse skupaj ni več všeč. Poskusite se pogovoriti in razmisliti, kaj bi bilo v tem trenutku najboljše za vas. Nikar pa se ne poslužujte opravljanja, saj bi vas lahko drago stalo, poleg tega bi se lahko nekomu zamerili. Vaše samozavestno obnašanje bo konec tedna marsikoga zmotilo, zato z njim nikar ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste dosegli veliko več. Čustva  bodo umirjena, vendar intenzivna.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naj bo v tem tednu, ko se bodo Sonce, Mars in Merkur nahajali v znamenju škorpijona  nasmeh vaš najboljši prijatelj. Zberite pogum in v določeni situaciji, ki bo za vas pomembna pristopite s samozavestnim načinom. Nervoza, povezana s preveliko količino suhoparnega dela in obveznostmi, ki jim ni videti konca, se vas bo lotila v petek. Prav kmalu si lahko obetate spremembe, ki vam bodo končno dale pravo zadovoljstvo, po katerem hrepenite že nekaj časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se v pomembni situaciji ne odločajte predolgo. Imejte v mislih nekoga, ki se vztrajno trudi. Poskusite se pogovoriti o pomembnih zadevah, saj boste s tem olajšali svoje počutje. Nekaj nejasnosti se vam nakazuje v sredo in četrtek, ko bo luna v vodnarju na poslovno finančnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Naredite korak naprej tudi če boste morali tvegati. V nedeljo bo za vas nastopilo krasno počutje, polno izpolnjenosti. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste v tem tednu vztrajno vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi nekoliko neprijetna. Bistveno v tem tednu bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Čez vikend boste veliko premišljevali o preteklosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V tem tednu boste z energijo škorpijona bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici želite. Na vsak način bi radi ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Pripravljeni boste narediti vse, da bi se stvari odvile tako, kot si želite. Želja po spremembah na delovnem področju vas bo v petek v dejanjih gnala do skrajnosti. Hrepenenje po materialnih dobrinah vam bo zameglilo razumnost. Pomislite pa tudi na tiste, ki si želijo vaše sproščene družbe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne razmišljajte predolgo v zvezi s poslovnim predlogom. S poslovnimi zadevami, ki bodo od vas zahtevale natančnost, se boste ukvarjali v sredini tedna, še posebej v četrtek, ko boste zaradi prvega krajca mnogo bolj zbrani in odločni. Počasi se ustavljate in postajate vedno bolj organizirani. Konec tedna bo namenjen resnim zadevam in reševanju tistega, kar vas bremeni že nekaj časa. Ustavite se tudi tam, kjer se včasih ne bi ustavili. Na čustvenem področju imate možnosti novih začetkov in nadgradnje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozabljanje na detajle bo skrb vzbujajoče zgolj za vas. Le srednjo pot izberite, pa bo ravno prav. V ljubezni boste svobodneje zadihali. V ospredje bo prišla strastna narava, ki bo obljubljala upanja polno prihodnost. A vedite, da se tudi stopnjevanje v neskončnost enkrat konča. Vaša pozornost bo zelo razpršena. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene obveznosti. Tehtali boste, kaj se vam finančno izplača in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša minus na računu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo boste nestrpni, predvsem do tistih, ki na določene situacije ne bodo znali za vaš okus dovolj hitro reagirati. Verjeli pa boste vase in v svoje sposobnosti. Sredi tedna boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo hitro utrudile. Želeli si boste počitka, toda delovanje bo prinašalo nove in nove zaplete, ki jih bo treba izpeljati in rešiti.  Nekaj, kar vam ni všeč, se vam bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo najboljša izbira.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na bistvo. Na področju dela potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo. V enem trenutku vam bo konec tedna nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi. Nekdo pričakuje od vas preveč in to vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Tokrat boste morali pohiteti sami, čeprav ste bili prepričani, da boste deležni pomoči.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti in se povzpeti višje. Veliko pozornosti bo tudi na poslovnem področju. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko čas, ki je pred vami, če boste malo bolj zbrani, zelo učinkovit. Samski boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov. Trud, ki ga boste vlagali v delo, se bo konec tedna povrnil. Opazili boste, da se drugim ne godi enako, zato boste znali to ceniti. Umirjeno ljubezensko vzdušje res ne bo prinašalo velikih, strastnih trenutkov, znalo pa bo brzdati vroče srce.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z mirnimi živci bo nekaj pomembnega še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. Nekdo vas ne bo pustil pri miru. Če se vam bo zdel preveč nadležen, mu to odkrito povejte. Postaviti se bo treba zase. V četrtek boste intenzivno bežali pred odgovornostmi, ki vam jih bodo nalagali drugi. Želeli si boste le miru in užitkov v dobri družbi. Kljub manjšim preprekam boste v nedeljo ohranili optimizem in se znašli po drugi poti, saj vas bodo na ljubezenskem področju spremljale prijetne energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija škorpijona vam prinaša rešitve za vaše težave, na dan lahko pridejo tudi skrivnosti. Ljubezen bo tista, ki bo najbolj strastna, zato se zmenkom ne izogibajte. V sredo se vezani potrudite ujeti trenutek v ljubezenskem razmerju in storiti več, posebno za ljubljeno osebo. Venera bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo, za druge pa tudi to, da lahko zgladijo nekaj domačih sporov. Vse skupaj bo še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja več zadovoljstva.

Preberite tudi Mesečni horoskop NOVEMBER 2021