TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. DECEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra napoveduje optimizem
Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra napoveduje optimizem

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra napoveduje optimizem

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce in Merkur v znamenju strelca prinašata dobro energijo in povečan notranji optimizem. Veselili se boste malenkosti, le tako se boste odprli tudi za večje stvari. Lotili se boste postavljanja zadev, nad katerimi ste pred kratkim skoraj obupali. Tudi ljubezenska zgodba, ki vam ni bila všeč, lahko dobi sedaj boljšo podobo, tako da lahko s konkretnimi odločitvami še malce počakate. Merkur bo komunikacijo usmeril na višjo raven.

Neumnosti, obrekovanje in nesmiselne informacije vas tokrat ne bodo zanimale, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije.

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra napoveduje optimizem

Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali. Ljubezen bo zaradi Venere v kozorogu v tednu, ki je pred vami povezala vaše misli z domom in družinskim okoljem. Morda se kdo od vas odloči, da začne tudi skupno življenje s svojim čustvenim partnerjem. Tisti, ki pa ste v daljših razmerjih in zakonih, pa lahko celo razmišljate o naraščaju. Na zdravstvenem področju bodite bolj pozorne predvsem ženske, in sicer na ginekološkem področju.

Čas pred vami bo obarvan s številnimi spremembami. Vzdušje bo razigrano in obarvano z novimi idejami. Obeta se vam obdobje dodatne stabilizacije, ki ne bo enostavna, lahko vam vzame tudi nekaj, kar vam ogromno pomeni, vendar boste kljub vsemu naprej zakorakali bolj zadovoljni. Kakovost medsebojnih odnosov in podpora vam bo omogočila, da bodo vaši koraki čvrsti in boste znali lahkotno preživeti to obdobje.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Horoskop za tekoči teden napoveduje, da bo konec tedna nastopi Prvi krajec.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite v tednu pred vami, ko bo vse skupaj že dišalo po praznikih čim bolj izvirni. Zdaj prihaja prava priložnost, da začnete v odnosih znova in začutite zadovoljstvo. Uporabite komunikacijske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite svojo ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj simpatična. Pričakovati je določene premike. Končno se boste lahko odločili, kaj vas osrečuje in vam pričara notranji mir. Delovali boste predano in odločno, prav nič vas ne bo moglo razjeziti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V tednu pred vami boste z energijo strelca občutili intenzivne pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Privoščite si nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim. V sredini tedna boste odločni in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah bodite čim bolj natančni, saj vas nekdo opazuje. Konec tedna se vam obeta nekaj več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela poglobljeno pogovarjati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste izžarevali pozitivno energijo in samozavest, boste deležni ogromno lepih komplimentov. Privlačni boste tudi za nekoga, ki bo nekoliko starejši od vas. Poskusite nameniti več pozornosti drobnim malenkostim, ki bodo zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam vikend prinaša veliko iskrenosti. Nekdo vam je precej podoben, zato ne skrbite, vaš predlog bo sprejet in ni razlogov, da bi kar koli spreminjali. Na področju prijateljskih odnosov, ste že siti enih in istih obrazov ter pogovorov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zazrite se v prihodnost, osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše delovanje spreminja. Če boste naredili nekaj korakov k spremembam, se vam že za konec tedna obetajo presenetljive reakcije. Morda boste prejeli telefonski klic, na katerega nikakor niste računali. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. Samski pa imate v nedeljo končno priložnost nekoga spoznati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odziv prijatelja ali sodelavca bo dober, kar vam bo dodalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti, seveda brez odvečnih pomislekov. Prihajajo tudi nove zamisli, povezane s prijateljskim odnosom, ki je vedno bolj globok. Na področju dela in denarja prihaja v četrtek sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Konec tedna pričakujte več informacij in vaša naloga bo, da boste skrbno sledili dogajanju. Če se boste uskladili s prijetno, pozitivno energijo in ne boste iskali konfliktov, potem se boste sposobni prebiti v ospredje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ponovno boste vse svoje sile usmerili v zabavo in brezskrbnost. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, katerega ste že skoraj pozabili. Skupaj bosta obujala spomine o preteklosti, tudi delovni podvigi vam bodo šli dobro od rok. Zainteresirani boste za spremembe, ki počasi vendar vztrajno pronicajo v vaše življenje. Najbolj pomembne bodo za vas malenkosti, ki jih boste deležni s strani osebe, ki jo občudujete že nekaj časa. V nedeljo boste imeli več energije in motivacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogosteje boste razmišljali o spremembah na osebnem področju, po katerih hrepenite že nekaj časa. Na poslovnem področju pričakujte da se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno. Priložnost bo potrebno korenito zagrabiti, zato ne oklevajte. Delovne obveznosti vas bodo priganjale iz dneva v dan, zato boste nekoliko napeti in nezainteresirani za zabavo. Vaša čustva bodo v konec tedna nestabilna. Morda bi bilo dobro, da še nekaj časa opazujete situacijo in se nato odločite kako naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste še pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano dežujejo mimo vas. Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete. Več časa boste namenili prijatelju, s katerim že dlje časa nista bila v stikih in ga že močno pogrešate. Všeč vam bo improvizacija, saj boste spretni in hitro boste našli prave odgovore na določena vprašanja. Proti koncu tedna se bo začelo vse skupaj odvijati veliko bolj hitro, veliko bo tudi priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, kar vas bo osvobodilo nakopičene negativnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusite najprej pretehtati situacije, ki se vam bodo dogajale, saj boste v tem primeru sprejeli boljše, bolj v prihodnost usmerjene odločitve. Pazite na prehrano in se morda začnite več gibati, saj gibanje v tem trenutku resnično potrebujete. Na zasebnem področju se vse, kar se dogaja premika po načrtih, na poslovnem pa bo nekaj več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv. Poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite in analizirajte. Še posebej, če ste pred kratkim doživeli razočaranje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu boste morali pri sebi uredili nekaj stvari in si postavili nove dolgoročne cilje. Partner se vam bo z veseljem prepustil, zato z idejami pogumno na dan, saj bodo naletele na plodna tla. Presenečeni boste, še posebej v četrtek. V zadnjih dneh tedna se boste veliko ukvarjali z poglobitvijo odnosa, ki pa naj ne bo preveč bliskovita, saj bi se utegnila nasprotna stran ustrašiti. Počasi se premikate proti svojim ciljem na poslovnem in finančnem področju. Zadeve, ki vas bremenijo boste končno začeli reševati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Deležni boste številnih namigov, s katerimi se boste lažje prebili naprej, še posebej tisti, ki že nekaj časa vlagate trud v svoje delo. Težave na ljubezenskem področju boste znali reševati diplomatsko in premišljeno, kar bodo opazili tudi ljudje v vaši bližini. Na področju čustvenega življenja boste v četrtek storili nekaj, kar bo omogočilo, da se zadeve končno premaknejo naprej. Pridobili boste veliko zanimivih novic, ki vas vodijo do novih, drugačnih spoznanj. Presenečeni boste nad tem, da vam nekdo dejansko želi pomagati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določeni premiki vas bodo pripeljali do veliko boljšega in sproščenega počutja. V sredini tedna boste končno zadovoljni s svojimi poslovnimi situacijami, tudi tisti, ki že nekaj časa iščete napredek. Bodite nekoliko bolj previdni glede določenih načrtov  za  prihodnost, saj se vam počasi podirajo. Nervoza, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek. Ne ignorirajte pomembnih opozoril. Čeprav se samski ne boste počutili razpoloženi za družbo, bi bilo dobro, da se konec tedna vseeno pogovorite z bližnjimi.

Preberite tudi ČAS JE, DA BOŽIČNO ŽITO OSVETLI NAŠA SRCA IN DOMOVE