TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. JANUARJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 22. do 28. januarja napoveduje prehod Venere v znamenje kozoroga
Tedenski horoskop za obdobje 22. do 28. januarja napoveduje prehod Venere v znamenje kozoroga

Tedenski horoskop za obdobje 22. do 28. januarja napoveduje prehod Venere v znamenje kozoroga

Predviden čas branja 7 minut

Energija, ki jo prinaša vpliv Sonca v vodnarju bo prebudila tudi najbolj ležerne in zaspane. Ugodne situacije se bodo vrstile, na vas pa bo da se odzivate, ko bo to potrebno. Obdobje, ki lahko uravnoteži denarne zadeve in vas usmeri k učinkovitemu razreševanju vseh pravnih zadev. V službi, ljubezni in domačem okolju boste stavili na resnico in pristnost. Ključno bo, da poenostavite vse stvari in odnose, ki so trenutno v slabi poziciji.

Lažje kot v preteklem obdobju se boste zaradi spontanosti izmuznili konfliktom in se znali v kočljivi situaciji nastopiti s humorjem, lahko tudi na svoj račun. Izžarevali boste nagajivost, ki lahko v prijateljskih odnosih preraste v ljubezen. Imeli boste občutek, da vam novosti polepšajo dan, zato boste strmeli tudi k nakupom, ki so lahko malce nepremišljeni, vendar učinkoviti, če se boste želeli spraviti v dobro voljo. Vodila vas bo tudi samozavest, od ljudi pa boste zahtevali spoštovanje.

Tedenski horoskop za obdobje 22. do 28. januarja napoveduje prehod Venere v znamenje kozoroga

Počasen vpliv, ki ceni iskrenost, razkošne vonje, nežne dotike in vas spodbuja, da srečo kujete počasi in premišljeno. Energija vam ponuja tudi priložnost, da se brez posebnega truda dotaknete svojega notranjega otroka in mu prišepnete nekaj lepega. To je pravi čas, da prebudite svojo notranjo boginjo ljubezni in se prepustite skrbi zase, ki bo osredotočena na užitek. Pričakujte močno povečan faktor čutnosti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI VODNARKO? in SONCE SE BO POVEZALO Z NAPREDNO ENERGIJO VODNARJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Soočili se boste z zoprno situacijo in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste bolj zadovoljni. Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih tednih bo potrebno pustiti pri miru in se soočiti z novimi priložnostmi, ki bodo dišale po spontanosti. Želeli boste, da ljubezen potuje po bolj strastni in neobvezujoči poti. V nedeljo prihajajo številna presenečenja na osebnem področju, zato bodite odprti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem področju boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo več zaslužiti. Res je, da nikoli ne pozabite na oliko, dokler niste v to prisiljeni, v četrtek, ko nastopi Polna luna pa lahko če vas bodo razjezili presenetite v negativni smeri. Nedelja bo podarila več simpatičnosti in privlačnosti, zato se posvetite področju ljubezni in uživajte kolikor se le da.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Največje bogastvo v začetku tedna bodo zaradi energije lune v raku sočutni odnosi. Mirni boste in na praktičen način boste sposobni izkoriščali ustvarjalno energijo. Ni dobro, da tudi takrat, ko se pojavi nekaj pomembnega dvomite vase, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način dorečete situacijo. Odnosi bodo dosegli v četrtek, ko nastopi Polna luna vrelišče, zato pazite, kako se boste odzivali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najbolj priporočljivo bi bilo, da namesto da ste slabe volje, prisluhnete nekomu, ki bo izrazil pozitivno mnenje glede pomembne zadeve. Spremljala vas bo energija Sonca v znamenju vodnarja, zato boste bezljali sem ter tja in iskali možnosti, da bi se povsod čim bolj izpostavili. Priznajte si, da se še ne počutite pripravljeni na večji korak, čeprav vas čakajo in sprašujejo. V ljubezni bo v nedeljo potrebno prisluhniti drugi strani, ter se nekako prilagoditi trenutnemu delovanju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poudarjali boste kako ste pogumni in ravnali po svoje, kakor vam bo ustrezalo. Navdušenost vam bo pričarala srečo na ljubezenskem področju, ki bo trajala. V četrtek, ko nastopi Polna luna, boste zaradi notranjega nemira s težavo uskladili vse obveznosti. Najprej razmislite, šele nato naredite korak, saj boste preveč zmedeni, da bi se hitro odločali. Upoštevajte razum, ki vas tudi čez vikend ne bo razočaral.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tisti, ki imate težave v družinskem krogu boste zaradi energije lune v raku v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od sproščenega vzdušja.  Boste pa zelo iznajdljivo znali ravnati z denarjem, razmišljali boste celo o tem, da bi nekaj prihranili za hude čase. Veliko vam bodo v nedeljo pomenile prijateljske vezi, ki se lahko preko spontanega druženja utrdijo. Tokrat boste imeli za vse dovolj časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Neodvisno od statusa ali let uživajte v torek in sredo, ko bo luna v raku v vsemu, kar vas polni z zadovoljstvom. Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki ga niste videli že nekaj časa, zato bodite bolj prilagodljivi in nikar ne sprašujte preveč. Vezani, končno boste nehali komplicirati in se pritoževati. Samski boste še bolj trmasto kot v preteklih dneh usmerjeni svoje odločitve. Razmislite, kaj bi lahko spremenili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dnevi pred vami bodo namenjeni soočanju z situacijo, ki je nastala pred kratkim na čustvenem področju. Opozorili vas bodo, da vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste rahlo izgubljeni, zato se skušajte čim prej notranje umiriti. V četrtek, ko nastopi Polna luna prihaja točno to, kar potrebujete, odmik od kaotičnih situacij in drugačen pogled na ljubezensko življenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku dneh tedna boste zmedeni zaradi vpliva tistih, ki so počasni in ki pri vsaki stvari komplicirajo. Sreda z luno v raku bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem tistim sodelavcem, ki so zelo zahtevni. Tudi pri čustvenih zadevah boste proti koncu tedna razmišljali zelo pozitivno. Točno boste vedeli, kaj si želite, obujali boste tudi preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala dolgo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Glede na to, da razmišljate o nečem, ki predstavlja večji finančni zalogaj je čas, da se čim prej podate v realizacijo. Vstopite v teden bolj previdni, tako v zasebnih kot v poslovnih odnosih, še posebej v četrtek, ko se vas bo energija Polne lune močno dotaknila. Določena oseba bo sicer malce presenečena nad vašo neodločnostjo, vendar se boste, ko boste prišli do pravih odgovorov, primerno oddolžili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere in izobraževanja se boste kljub aktivni energiji Sonca v znamenju vodnarja nekoliko zaustavili in tehtno razmislili, katere spremembe vas peljejo k bolj sproščenemu življenju. Ob zanimivih novicah boste dobili občutek, da se bo samozavest počasi ne glede na stanje v katerem se nahajate okrepila. Na čustvenem področju so konec tedna za samske vodnarje in vodnarke na vidiku poznanstva, ki vam bodo dvignila libido.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V torek in sredo, ko bo luna v raku bo marsikaj povezano z novimi poslovnimi izzivi, ki bi jih bilo dobro preveriti in prespati, saj se lahko nekje v drobnem tisku skriva zanka. Miren kotiček, ter objem in iskren pogovor ljubljene osebe bo v četrtek, ko nastopi Polna luna vaša sprostitev. Poizkusite poiskati ravnovesje, prav tako se kontrolirajte, da vam ne bo ušel stik s samim sabo.