SONCE SE BO POVEZALO Z NAPREDNO ENERGIJO VODNARJA

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?
Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?

Predviden čas branja 5 minut

Sonce zapušča trdo in hladno energijo kozoroga, ter se 20. januarja ob 14.07 uri seli v znamenje vodnarja. Prihaja občutek, da misli tavajo po zunanjih robovih dovoljenega. Nenavaden ter izviren pogled na življenje vam bo podaril priložnost, da s kreativnim in naprednim pristopom ustvarite nekaj velikega. Vodnarjeva narava je znana kot ekscentrična, saj do skrajnih meja sledi osebni niti navdiha. Iskanje individualnosti se bo prepletalo s potrebo po drugačnosti, zato ne bodite presenečeni, če se odločite za nekaj, kar vas je še pred kratkim plašilo.

Z energijo vodnarja boste inteligentni, ustvarjalni, napredni, idealistični in drugačni od drugih. Prav tako boste humanitarno naravnani poskušali s svojimi prizadevanji vnesti spremembe v družbo. Upali si boste izstopiti iz množice in razmišljati izven okvirjev. Z edinstvenim ter inovativnim pristopom boste počeli kar boste želeli, ničesar ne boste obžalovali, tudi če vam karkoli spodleti.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?

Sonce v vodnarju prinaša veliko mero energije in entuziazma, z elementom zraka v kombinaciji z močjo Sonca se lahko uresničijo stvari, ki so v preteklem obdobju obvisele v zraku. Zaradi nenehnih miselnih procesov boste nekoliko nepredvidljivi. Čustvena navezanost na ideje se bo prepletala z logičnim razmišljanjem, zato vam bodo stvari hitro jasne. Nekaj težav vam lahko povzroči nepripravljenost slediti uhojeni poti, ter sprejemanje sive rutine. Želeli se boste posloviti od zastarelih načinov razmišljanja in delovanja.

Za delovanje boste potrebovali prostor in osebno svobodo. Odnosi bodo sicer nekaj zabavnega, vendar le, če vas ne bodo obremenjevali. To je obdobje, v katerem ne boste želeli razlagati s kom ste, kaj počnete in kdaj pridete. Na področju kariere in izobraževanja boste raziskovalci in organizatorji projektov. Radovedni um bo posegal po statistikah in dejstvih. Prazne besede in obljube ne bodo dovolj, želeli boste preverjena dejstva in dokaze. Težko boste sledili poti drugih, saj boste imeli občutek, da sami razumete vse kar je potrebno.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?

Z energijo vodnarja se povezujeta vladarja Uran in Saturn. Uran ima vedno večji vpliv, še posebej s prehodom v bolj moderno dobo. Saturn skrbi za odgovornost, zato se v obdobju vodnarja ne bojte, da bi se znašli v labilnih energijah, ki vodijo posledično v neodgovornost. Tako Uran kot tudi Saturn simbolizirata racionalnost ter pomanjkanje topline in globokih čustev. Znata pa poskrbeti za bister um in jasne misli.

  • Vodnarji, v vašem obdobju si lahko obetate osebno rast, saj boste znali sprejeti spremembe in opustiti tisto, kar vam ne služi več. Spoznali boste zanimive ljudi in razširili svoj družbeni krog. Sedaj se lahko osvobodite bremen in izrazite svoj pravi jaz. Prisluhnite idejam in mnenjem drugih, saj vam lahko koristi, če na vse skupaj pogledate iz drugačne perspektive.
  • Ovni, levi in strelci, poudarite svoje naravne vodstvene sposobnosti in si prizadevajte premagati vse ovire, ki vam stojijo na poti. Če se osredotočite na to, da ostanete odprti in se učite od drugih, boste morda ugotovili, da ste sposobni doseči še več.
Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju VODNARJA?
  • Biki, raki in ribice, razmišljali boste bolj abstraktno in ustvarjalno, kar vam prinaša pravi preboj na področju kariere in izobraževanja. Tokrat ne bodite preveč prizemljeni in praktični, usmerite se raje k razmišljanju izven okvirjev. Odnosi s prijatelji bodo bolj pestri kot običajno.
  • Dvojčki, tehtnice in škorpijoni ne glede na to, v kakšnih situacijah se nahajate, prihaja z vplivom Sonca v vodnarju val energije in navdušenja. To je obdobje, v katerem lahko uresničite svoje načrte in razrešite situacije na področju čustev. Bodite potrpežljivi, saj boste z budnim umom sčasoma prišli tja, kamor želite.
  • Device in kozorogi, to je pravi čas, da si postavite visoke cilje in se potrudite, da dosežete svoje sanje na bolj lahkoten način. Osredotočite se na to, da ste bolj neodvisni in odprti, le tako ne boste ničesar pomembnega spregledali. Izstopite iz cone udobja in raziskujte tudi neznano.

Znani vodnarji: Jennifer Aniston, Nick Carter, Paris Hilton, Jerry Springer, Justin Timberlake, Oprah Winfrey, Jernej Kuntner, Jožef Repoša, Dejan Kontrec, Vid Valič, Jernej Tozon, Denis Avdič, Peter Poles, Sanja Grohar, Miha Deželak, Alenka Arko, Jana Morelj, Igor Mikić.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL? in PRIHAJA PLUTONOV PREHOD V ZNAMENJE VODNARJA