TEDENSKI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. februarja 2023 napoveduje intenzivna čustva
Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. februarja 2023 napoveduje intenzivna čustva

Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. februarja 2023 napoveduje intenzivna čustva

Predviden čas branja: 3 minute

S Soncem v znamenju rib, ki deluje umirjeno, se bo fokus v tem tednu premaknil bolj proti družini in bližnjim, ki vam veliko pomenijo. Čeprav marsikaj ne bo najbolj enostavno, se boste znali soočati na nežen način. Odločnosti ne pričakujte, saj je znamenje ribi prispodoba labilnosti in omahljivosti. To je teden, v katerem bi se bilo smiselno ustaviti in prisluhniti svojim mislim ter skritim opozorilom. Prihaja intenzivna želja, da se povežete s sabo, začutite tišino in se skozi hvaležnost usmerite tudi v podzavest.

Obtoževanje ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu skušajte umakniti.

Energija rib vas bo spodbujala k sanjam in vizijam, izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti. Če ste obstali na določeni točki, boste sedaj lažje obrnili list in se počasi stabilizirali. Vpliv vas bo popeljal v zasanjanost, vendar pomembnih zadev kljub temu ne boste spregledali. Morda vas bo na področju čustev zamikalo zbližanje z osebo, ki je vaša preteklost, vendar raje dobro razmislite, ali ima vse skupaj smisel. Ribi je zaključena celota, zato boste v tem tednu svojstveni, nepredvidljivi, a hkrati nežni in sočutni.

Z vplivom Merkurja v znamenju vodnarja, boste morali marsikaj, kar je prej viselo v zraku vzeti zelo resno.

Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. februarja 2023 napoveduje intenzivna čustva

Optimizem vam lahko pomaga, da rešite tudi tiste bolj zapletene  težave. Odrekanja, ki jih morda niti opazili ne boste, lahko pomagajo, da nekaj denarja prihranite za težje obdobje. Razmišljanje bo hitro in z lahkoto se boste znašli z vsakim sogovornikom, pripravljeni poslušati, brez da bi skakali v besedo. Poudarjen bo tudi boj za pravičnost in enakopravnost.

Kreativna moč bo povzdignila domišljijo in intuicijo na višjo raven, tako visoko, da se bo ustvarjanju težko izogniti. S poudarkom na povezanosti boste morda sposobni preseči samega sebe, prisotna bo tudi svetla točka razbremenitve. Zaznavali boste občutek izkušnje pretoka med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami. Največji izziv bo z Venero v znamenju ovna dovoliti, da oba vidika sebe obstajata drug ob drugem in poiskati optimalne načine za usmerjanje teh lastnosti v svoje delovanje. Upoštevajte dejstvo, da je prav, da poskrbite ne samo za druge, ampak tudi za svoje potrebe.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v raku, levu in vodnarju.

Preberite tudi SATURN V ZNAMENJU RIB VODI K POGLABLJANJU in PREHAJAMO V OBDOBJE SOČUTNIH RIB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko stvari se obrača tako, kot ste pred kratkim pravzaprav predvidevali, zato vam bo v tednu pred vami veliko lažje. Uredite pa čim prej vse s financami povezane podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo negativno energijo. Pomagal vam bo nekdo, ki vas popolnoma razume in podpira vaša stališča tudi takrat, ko se odmikate od povprečja. Zatekali se boste v pestra razmišljanja in fantazije. Pred vami je vikend obarvan z romantiko. Če ste sveže zaljubljeni, boste čas doživljali zelo intenzivno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zmotilo vas bo veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas v ponedeljek vznemirjala iz trenutka v trenutek. Nikar se ne trudite, da bi razumeli vse kar se dogaja, boljše bi bilo če bi se obrnili stran od razuma. Nekaj vam bo v četrtek, ko bo luna v ovnu končno uspelo, zato se boste z veseljem tudi izpostavili. Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti so vam tokrat odprte, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskrbite da vam zamude, ki se bodo vrstile v sredo zaradi neugodne energije ne ukradejo priložnosti. Nemirnih posameznikov bo okoli vas tako ali tako dovolj, kar pomeni, da bi bilo precej priporočljivo, če vam ne bi bilo odveč, da se umirite. Konec tedna so pred vami dnevi, na katere ste čakali, z velikim apetitom. Vrata, na katera ste zelo dolgo trkali, se bodo vsaj malo odprla. Priporočljivo je, da vztrajate še naprej. Nežna čustva bodo v nedeljo preplavila vašo notranjost, vendar pod pogojem, če jo boste pripravljeni odpreti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite kljub gori obveznosti tudi o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Vaši možgani bodo delovali zelo hitro, veliko se boste tudi gibali. Nekateri dogodki ne bodo povsem v kontekstu z notranjo držo, lahko, da se vas bodo dotaknili tudi na čustveni ravni. Odmislite nepomembno in si privoščite pot do skrivne želje. Vezani, za vas bo ljubezen samo igra. Po morebitnih težavah naj vas vodi pozitivna energija. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot novi osebni pustolovščini, saj vas bo spremljalo veliko optimizma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ponedeljek boste preveč oklevali pred tem, da bi pokazali, kaj znate in kaj obvladate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto niste pripravljeni začeti nove zgodbe. Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte, ampak počakajte na boljši trenutek. Preložite tudi razne neljuba soočenja, saj bi lahko izgubili nekaj časa ali dragocene energije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se želite zoprni situaciji, ki je boste deležni v ponedeljek izogniti, raje ostanite sami s sabo. Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Izboljšajte nekoliko svojo organizacijo dela. Imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti delovnih obveznosti. V nedeljo vstopate na področju čustev zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začetek tedna bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov. Prebujeni in optimistično usmerjeni boste znali poskrbeti za dobro razpoloženje. Samozavest vam bo tokrat v pomoč pri srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Konec tedna bo minil v znamenju nesoglasij, zato počasi zožite krog zaupanja vrednih ljudi. V nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšen trač, ki ga boste vzeli preveč resno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite v prvih dneh tedna na vse tiste investicije, ki so dvomljive narave. Nakazuje se, da boste precej denarja brezglavo porabili za nekaj, kar ne bo prineslo pravih rezultatov. Zelo boste razočarani, zato pretehtajte vsako dejanje in pazite tudi za volanom. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo, vendar le če si boste dovolili. Kljub vsemu, se vam bodo občasno pojavile priložnosti, ki vas bodo razvedrile in prinesle več možnosti za osebni napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Teden bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nemirni in kritično naravnani. Marsikaj bo šlo narobe, zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume. Tudi s prijatelji ne boste mogli najti skupnega jezika, saj bodo razmišljali čisto drugače. Na področju odnosov se bo konec tedna končno zgodilo nekaj, kar že dolgo načrtujete in pričakujete. Potrudite se, da boste ostali zbrani in optimistični. Že kmalu se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. Naj vas prehodna obremenitev ne utrudi preveč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju dela in denarja boste odlično razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas lahko zmotijo opazke. Nekdo se ne odziva tako, kot bi vi radi, kar boste tudi izpostavili. V drugi polovici tedna se vam obetajo poslovne priložnosti, ki bodo dvignile raven vaše samozavesti in vas popeljale k novim idejam. Vikend bo usmerjen v intenzivno delo na sebi. Vse, kar je trenutno kamen spotike boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Kljub oviram, ki se bodo pojavile, boste neuničljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna bo potrebno veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile na poslovnem področju in vas vznemirjale, saj boste sanjali o počitku. V situaciji, ki je za sodelavce zelo pomembna se igrate z ognjem, zato pazite, da se ne boste opekli. Spremljal vas bo občutek, da ne morete vplivati na dogajanje. Prav tako vas preveč vas moti nekdo, ki vas neprestano kritizira, čeprav brez pravega vzroka. K sreči boste imeli preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi in se ukvarjali z njimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nakazujejo se zapleti z osebo, ki bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost. Pazite tudi na finance, saj bi se lahko zaradi naivnosti zapletli v zgodbo, ki vodi v pogubo. Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Zato boste tudi pri delu manj zbrani, kar bodo občutili sodelavci.  Vsaj ne boste imeli časa za prepir, čeprav boste razloge zanj pogosto iskali, ne da bi vedeli, zakaj jih potrebujete. Nepričakovane spremembe vas lahko v nedeljo na ljubezenskem področju malce vržejo iz tira.