TEDENSKI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNIJA 2024

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 17. do 23. junija napoveduje prehod Sonca, Merkurja in Venere v znamenje raka
Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 17. do 23. junija napoveduje prehod Sonca, Merkurja in Venere v znamenje raka

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 17. do 23. junija napoveduje prehod Sonca, Merkurja in Venere v znamenje raka

Estimated reading time: 7 minut

V prvi polovici tedna boste s Soncem v znamenju dvojčkov hrepeneli po pozornosti in različnih stvareh, v katerih boste hitro našli zadovoljstvo. Še vedno boste naklonjeni izmenjavi mnenj, zato si boste želeli druženja. Nato v četrtek Sonce prehaja v znamenje raka, ki je povezano z valovi čustev in vtisov. Nekateri valovi lahko postanejo razburkani, kar vas vodi do občutkov nejasnosti in nezadovoljstva. Zaljubljeni boste sentimentalni, malce naivni in pripravljeni umakniti se v svoj prostor.

Dodatna občutljivost, ki jo čutite v notranjosti, lahko hitro povzroči slabo voljo. Zato bi bilo pametno ostati doma, če čutite, da se nekje ne boste dobro počutili. Domišljija bo tako zelo intenzivna, da se lahko v njej izgubite, zato se skušajte zadržati na realnih tleh. Ta tranzit vas bo ponesel v sanjarjenje, poudaril bo tudi nežnost. Čutili boste več navdiha in kreativnosti in veseljem se boste osredotočili zlasti na dom in družino.

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 17. do 23. junija napoveduje prehod Sonca, Merkurja in Venere v znamenje raka

Merkur v ponedeljek prehaja v znamenje raka, zato boste postali občutljivi na kritiko, poleg tega se lahko prehitro odzovete, če vas izzovejo. S prekomernim laskanjem vas ne bo možno preslepiti, saj boste sposobni prebrati pravo resnico, kar izvira iz povečane intuicije. Na trenutke boste preveč subjektivni, zato vam lahko le jasne povratne informacije pomagajo pridobiti perspektivo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ in HOROSKOP: KAKO SE ODZIVATE NA IZGUBE, SPREMEMBE IN ŽALITVE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvi polovici tedna, ko se bo Sonce še nahajalo v znamenj dvojčkov, si boste priznali, da ni vse tako črno, kot se vam je zdelo še pred kratkim. Ljubezen bo zaživela v pravi meri, saj boste z vplivom Venere v raku, ki stavi na pristen pristop priznali, kaj v resnici čutite in kaj je tisto kar vas moti, preplavilo vas bo prijetno olajšanje. Preusmerite v soboto, ko se vas bo dotaknila energija Polne lune energijo v tiste stvari, ki vas lahko razveselijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mnenja glede zadeve, o kateri se boste želeli posvetovati bodo različna, zato se nikar ne izgubite v drugačnih opcijah. Z energijo Merkurja v znamenju raka raje stavite na svojo intuicijo ter prvi občutek, ki se bo izkazal za najboljšo smernico. Po dolgih debatah boste spoznali, da bi morali v prihodnje izpustiti vsaj delček svojega trmastega značaja. Bolj ko boste razmišljali, bolj boste postajali nemirni, zato se raje odklopite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub temu da boste v začetku tedna z energijo Sonca v svojem znamenju sproščeni, bo pomembno, da drugim dovolite njihova stališča. V kolikor boste preveč trmasto vztrajali, se boste zopet prehitro razburili. Veliko bo odvisno od tega, ali boste v pravem trenutku, ko bo vse odvisno od vas na površje potegnili samozavest. Podporo boste v soboto, ki za vas ne bo najboljši dan iskali pri sorodnikih, prijateljih in znancih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tempo bo v tednu pred vami zaradi prehoda Merkurja in Venere v vaše znamenje tih, potrpežljiv, zadržan ter počasen. Ne boste želeli vzbujati pozornosti, odzivali se boste uravnovešeno in natančno. Zamišljeni boste vse kar je trenutno pomembno razumno pretehtali, ter se usmerili v samoto, ki vas bo najbolj pomirjala v soboto, ko nastopi Polna luna. Dobre energije se bodo v nedeljo prebudile na ljubezenskem področju. Samski, povežite se z nekom, ki vas nagajivo opazuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste pošteni in zanesljivi, se boste spretno izogibali površnosti in neučinkovitosti. Na vsakem koraku boste z energijo Merkurja v znamenju raka iskali popolnost in zastavljali visoke zahteve. Samski levi in levinje boste imeli v soboto, ko nastopi Polna luna veliko oboževalcev in oboževalk, kar vas bo ne glede na to kako se boste na drugih področjih počutili razveselilo. Vezani, najsrečnejši boste, ko se boste znašli v prijetnem objemu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zazdelo se vam bo da vas ljudje, ki vas obdajajo ne razumejo. Nadležne misli, ki jih bo prebujala energija Merkurja v znamenju raka vas lahko obremenijo. Da delate nekaj narobe, se boste zavedali šele kasneje, zato se iztrgajte iz preveč strogih meja. Svoje težave boste čez vikend, ko se vas bo dotaknil vpliv Polne lune ohranjali zase, saj boste bolj zaprte narave. Nikar pa z zapiranjem vase ne vztrajajte v nedogled.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skušajte biti z energijo Merkurja v znamenju raka na področju dela ter izobraževanja bolj premišljeni in previdni. Pohvala, ki jo boste prejeli sredi tedna, vas bo spodbudila k boljši organizaciji in večjemu učinku. V soboto, ko nastopi Polna luna, bodo pomembne vse tiste malenkosti, pred katerimi ste bežali in se jim zelo spretno izogibali. Čeprav ste nameravali odnehati, vztrajajte do konca.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poslovnem področju se boste v začetku tedna, ko se bo Sonce še nahajalo v znamenju dvojčkov osredotočili na tisto poglavje, ki vam lahko omogoči hitre in predvsem obilne rezultate. Nekdo vam bo ponudil pomoč, zato je prav, da se odzovete. Na čustvenem področju boste delovali toplih energijah, saj boste pripravljeni na kompromise. V nedeljo se boste prepustili tistim, ki vas bodo želeli razvajati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku tedna kljub temu da Merkur prehaja v znamenje raka nemirni, ker nečesa ne boste sposobni opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Zelo spretni boste, ko bo potrebno stvari obrniti v svojo korist, še posebej na finančnem področju. Prizadevajte si v petek, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju za bolj razigrano dogajanje, saj dejansko potrebujete nekaj novega in razburljivega, da se prebudite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko časa ter energije boste v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu porabili, da dokažete svoj prav, čeprav se dobro zavedate, da je to kar ste se odločili zelo zahtevno. Pritiskom se lahko izognete, če spustite svoj ego ter prisluhnete tudi drugim. Na prvem mestu bo v soboto, ko se boste želeli iztrgati iz negativnega vpliva Polne lune ljubezen, ter vse kar je z njo povezano. Samski, končno se boste sposobni sprostiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poudarite kljub temu da vas bo energija Merkurja, ki prehaja v raka vlekla v osamo svoje zahteve in principe, le tako se bo vse skupaj počasi zavrtelo v bolj ugodno smer. Sprejmite na področju ljubezenskih odnosov bolj svobodno pot, takšno ki vas navdihuje. Notranji nemir bo tisti, zaradi katerega boste v soboto, ko nastopi Polna luna pripravljeni na skok v konflikte ali obrambo. Nekateri boste sarkastično usmerjeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S prehodom Venere v znamenje raka pričakujte nekaj ljubezenskih nesoglasij, ki jih boste reševali premišljeno. Tokrat boste raje popustili in se v določenih kočljivih situacijah obnašali, kot da se strinjate. Pošteni in vestni se boste v petek ko bo luna v strelcu odlično počutili s tistimi,  ki vam bodo dovolili tudi nekaj neodvisnosti. Marljivost bo vaš adut, želeli se boste spuščati tudi v urejanje finančnih zadev, povezanih z nakupi.