TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 6. do 19. maja napoveduje prehod Merkurja v bika
Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 6. do 19. maja napoveduje prehod Merkurja v bika

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 6. do 19. maja napoveduje prehod Merkurja v bika

Predviden čas branja 7 minut

Držite se s Soncem, ki se bo v tem tednu še nahajalo v znamenju bika svojih prepričanj, ko bo to potrebno, vendar občasno odprite svoj um tudi novi in ​​drugačni perspektivi. Čeprav boste delovali trmasto, boste v bistvu negovali svojega močnega duha, prepričani v svoje vrednote. Um in telo se bosta tesno povezala z naravo in svetom okoli vas, zelo boste uglašeni s svojimi čutili. Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočasnite in delujete dosledno.

Poskusite z Venero, ki se bo prav tako nahajala v biku delovati s tokom, marsikdo vam bo hvaležen. Dobro vam bo šlo z ljudmi, ki vam dovolijo vzeti si čas, ki ga potrebujete, da v celoti uresničite svoje ideje. Čustva bodo iskala potešitev, vendar ne boste niti vsiljivi niti nepotrpežljivi. Uprite se v prvih dneh tedna, ko bo Merkur še v ovnu želji po pošiljanju nepremišljenega besedila ali hitre elektronske pošte, še posebej, če gre za nekaj pomembnega.

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 6. do 19. maja napoveduje prehod Merkurja v bika

Tokrat ne boste prehitro sklepali, ampak si boste vzeli čas in uredili vse svoje misli, preden jih boste delili z drugimi. Naravnost boste v komunikaciji prešli na bistvo in svoje misli posredovali z namenom, da jih bodo drugi razumeli. Jasni in produktivni pogovori bodo ključ do rešitve. Vzemite si čas za pisno in govorno komunikacijo in poskrbite, da bo pomen tega, kar poskušate povedati, resnično prišel do izraza.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in rib.

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNA ŽENSKA STE V MOŠKIH OČEH? in KAJ ČAS, V KATEREM STA SE POROČILA ALI ZAČELA RAZMERJE GOVORI O VAJINI PRIHODNOSTI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Uranom boste kljub temu da boste presenečali z nenavadnimi idejami želeli, da bi vas sodelavci jemali resno. Najbolj vas bodo zmotili tisti, ki so takoj, ko nekaj ne gre po maslu napadalni in nesramni. Misel, povezana z nerešenimi odnosi na čustvenem področju bo vedno bolj intenzivna, zato boste vikend, ki ga bo polepšala luna v znamenju tehtnice namenili čustvenim situacijam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V torek, ko boste zaradi energije lune v levu zelo pogumni, boste povedali kar mislite, toda določeni posamezniki bodo mnenja, da je odkritost samo oblika egoizma. Že v četrtek, ko vas bo razveselila energija lune v devici boste zelo dobre volje. Veliko vam bo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati tudi delo v domačem okolju, s katerim ste dlje časa samo odlašali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odnosi s sodelavci in somišljeniki bodo sredi tedna na prvem mestu. V pomembnih okoliščinah se boste počutili kot vodja, kar vam bo pisano na kožo, saj se ne marate preveč podrejati. Določena situacija se vam bo proti koncu tedna močno vtisnila v srce, saj vas bo oseba, s katero se sicer ne razumete presenetila z iskrenostjo. V nedeljo boste doma nekoliko zadržani, saj bodo misli zahajale čisto drugam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu, da določeni spodrsljaji in napake ne bodo vaša krivda, se vam lahko v začetku tedna pojavi nekaj notranjega nezadovoljstva. Pomembno bo, da se boste zavedali svojih dolžnosti ter sistematično sledili vsemu, kar prihaja. Vikend vam prinaša osebno razbremenitev na vseh področjih. Dovolite si biti zaljubljeni, saj bodo nežna čustva prednost, ki vam obljublja, da se bo vse lepo razpletlo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvem mestu bo v ponedeljek, ko se s konjunkcijo med Soncem in Uranom prebujajo nenavadne želje nekaj, kar ste načrtovali že nekaj časa, vendar niste bili dovolj pogumni. Če si boste nekaj zaželeli, vam bo sreča naklonjena, le osredotočiti se boste morali, saj bo na vas vplival Mars v ovnu, ki ne želi ničesar prirejati. Malenkosti v soboto in nedeljo ne bodo več pomembne, saj vas bo zanimal širši pogled.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu, da se bo Sonce v tednu pred vami še nahajalo v znamenju bika, boste nesigurni vase ter razpršeni, še posebej ko se boste spomnili na več stvari, ki bi jih morali narediti. Večkrat se boste odločno uprli, vendar to ni najbolj priporočljiv način v dolgoročni smeri. Upanje na boljši jutri bo ponovno prebudila vznemirljiva ljubezenska situacija, ki bo v vas v soboto, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Jupitrom spodbudila napredno razmišljanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V torek, ko bo dogajanje zaradi vpliva lune v levu bolj dramatično, boste intenzivno razmišljali o spremembi, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj o vsem skupaj morda še niste dovolj prepričani. V soboto, ko luna prehaja v vaše znamenje boste prišli do spoznanja, kaj lahko od nekoga, ki je že dlje časa uganka v prihodnosti sploh pričakujete. V nedeljo boste ujeli svoj harmoničen val in občutili nedolžnost lepote, ki vas obdaja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeve, ki jih boste deležni v začetku tedna bodo najprej delovale kot korak nazaj, razjasnile pa se bodo, ko boste vanje začeli bolj zaupati. Če boste razmišljali o novih možnostih zaslužka, boste malce razočarani, saj bo vse o čemer se je še pred kratkim govorilo obtičalo v zraku. V nedeljo se boste želeli umakniti, ter se podati v neznano, pričakovali boste da vas vsi razumejo ter podpirajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Marsa v ovnu, ki vam je običajno naklonjena boste, če se bodo stvari preveč vlekle vedno bolj razdražljivi. Napetost uporabite v pravi smeri in sicer, da naredite korak naprej in prebijete zoprne ovire. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si ga tudi konec tedna ne boste privoščili. Najbolj pomembno vam bo, da rešujete svoje stvari, ter priskočite na pomoč tudi komu od tistih, ki nečesa ne zmorejo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Venere v znamenju bika je prišel pravi čas, da se usmerite k sebi in temu kar si po tihem želi vaše srce. Navdušeni in osvobojeni se ne boste več vračali v spomine, prav tako boste želeli preko analiziranja ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici želite. Nekoliko manj nadzora in vpletanja nad tem, kar se bo v nedeljo dogajalo v okolici, vam ne bo škodovalo. Zdravje bo zelo stabilno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vedno več vam bo pomenil nekdo, ki vas vedno razume, ne glede na to, da so vaše želje in sanje večkrat izven običajnih meja. Uživali boste v obilju, iznajdljivost pa bo tista, ki vas bo prebudila in opomnila, da se radi preizkušate v raznih izzivih. V družinskem krogu boste v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju tehtnice umirjeni ter ne glede na teme, ki bodo silile v ospredje zelo sproščeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti vas lahko v začetku tedna, če se ne boste znali držati nazaj zaradi Merkurja v znamenju ovna močno obremenijo. Veliko boste načrtovali, vendar zaenkrat ne boste še ničesar uresničili. S kreativno energijo, ki jo bo prebudil vpliv lune v tehtnici boste v nedeljo navdušeni nad tem, da v domačem zavetju nekaj spremenite po svojem okusu. Ljubezenske zadeve bodo umirjene.

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA?