TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. DECEMBRA 2022

Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra napoveduje iskrenost in dobro motivacijo
Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra napoveduje iskrenost in dobro motivacijo

Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra napoveduje iskrenost in dobro motivacijo

Predviden čas branja: 3 minute

S Soncem v znamenju strelca bo vaša osebna plat v tem tednu zelo aktivna, intenzivno razmišljanje bo vključeno v vse, kar boste počeli. Z lahkoto boste storili kakšen spontan korak, želeli si boste optimističnih rešitev in jasnosti v odnosih. Ves čas boste hrepeneli po duševni stimulaciji, ter z veseljem izmenjevali ideje z domačimi in tistimi, ki spadajo v vaš ožji krog. Razmišljanje bo usmerjeno navzgor, proti nebu, poudarjeni bodo tudi cilji na višji ravni.

Če boste iskreno sledili vsemu kar vas obdaja, je lahko to čas razsvetljenja, iskanja njihovega življenjskega namena, ali pa celo trenutek odkritja nove življenjske filozofije.

Navdihnjeni boste v smeri iskanja novega znanja o svetu okoli sebe, ter tudi o sebi. Lastne omejitve boste znali zabrisati, upali si boste preseči tisto, kar je bilo do sedaj nekoliko zakoreninjeno. Prihajajo možnosti nadgradnje znanja, učenja, iskanja, ter razvijanja vaših intelektualnih sposobnosti. Situacije bodo sedaj bolj pregledne, spremenljive in prožne.

Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra napoveduje iskrenost in dobro motivacijo

V negativnem smislu ste lahko v določenih podvigih površni, nezbrani in pozabljivi.

Z Venero v znamenju kozoroga se bodo dogajali različni procesi globokih preobrazb. Misli bodo realne, težko vas bo prepričati v nekaj kar ni oprijemljive narave. S tem vplivom se boste približali novim poslovnimi in finančnimi priložnostmi, ki pa bodo drugačnega značaja, začinjene z energijo trdega dela in osredotočenosti. Težko se boste zadržali, da ne bi preveč razmišljali o finančnem področju ter tkali načrte, kako ga urediti v pravi smeri.

Merkur v kozorogu bo osredotočil na poslovno in finančno plat, kjer boste zelo precizni, previdni in počasni. Na kritike in tuja mnenja boste zelo občutljivi, zato se lahko hitro znajdete v navideznih napetostih še posebej v poslovnih odnosih. Kljub prazničnemu vzdušju, boste pripravljeni dokončati zadeve, ki ste jih odlašali in se osredotočiti na pravo pot, ki vam prinaša boljše pozicije v prihodnosti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v ognjenih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka lahko srečate nekoga simpatičnega?

Nekoga simpatičnega boste srečali biki, levi in vodnarji.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Po uspešnem začetku tedna, ki ga bo še polepšal vpliv lune v levu pokažite vse svoje sposobnosti in nastopite samozavestno. Veliko bo posameznikov, ki si bodo zaradi vašega pogumnega delovanja želeli sodelovanja z vami. S svojo sproščenostjo boste dobrodošli tudi v vsaki v družbi. Optimistično naravnani boste imeli močan vpliv na družinske člane, zato boste razvedrili tudi njih. Pozornost bo v nedeljo razpršena. Zelo bo pogost občutek, da vas partner ne razume in da ne želi izboljšati vajinega odnosa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skok v nov teden boste dočakali zasuti z delom. Zaradi dodatnih delovnih obveznosti bo potrebna bolj učinkovita organizacija, sicer vam bo zmanjkalo časa za konjičke, druženje s prijatelji in družino. Impulzivne akcije lahko privedejo do napak, kritičen bo predvsem petek. Načrte za vikend vam lahko pokvarijo poslovne obveznosti, zato bo treba usmeriti več pogleda vase in jasneje postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo na trenutke spremenljivo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ponedeljek in torek, ko bo luna v levu več časa posvetite prijateljem in družini ter se napolnite z novim zagonom, potrebnim za nadaljnje izzive. Finančna recesija vas je udarila po žepu, okrevanja zaenkrat še ne bo na spregled. Vikend bo zasanjan, družaben in poln ljubezni. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Brezskrbno zabavanje pa bo negativno vplivalo na vašo motivacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskušajte bolj smotrno razdeliti svoj čas. S prijatelji se boste sicer dobro razumeli, vseeno pa več pozornosti namenite družini, ki vas bo potrebovala. Na kariernem področju boste precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svoj prav. Samozavestno boste od petka dalje uresničevali svoje sanje in se podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist. Pravočasno se prebudite, še posebej na finančnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse se bo vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da se ves čas nad nečim pritožujete. Ne presojajte stvari po prvem vtisu, saj bi se le zapletli v nekaj težkega. Pazite tudi, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna in vam veliko pomeni. Od vas bodo zahtevali veliko truda, kar vam ne bo odveč. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo karierno pot. Morda se boste v odpravili na potovanje s prijatelji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali. Vse se spreminja v hipu in ugotovili boste, da nekaj simpatičnega prihaja v vaše življenje naključno. V domačem okolju se od vas pričakuje le najboljše, a tokrat se boste odzvali popolnoma drugače. S financami boste imeli srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na čustvenem področju boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Najprej razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Imeli boste nekaj več opravka z denarjem. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale. Prinesle bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za notranji mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na konkretna vprašanja, ki vam jih bodo postavili. Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Zelo resni boste v soboto, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Prijatelju ali partnerju boste pokazali, da ne nameravate odnehati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prešinila vas bo misel, ki zaenkrat še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje se lahko kmalu tudi udejanji. Čustveni svet se bo dotikal vseh podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj sigurni vase in samozavestni, saj boste le tako uspeli premostiti nakopičen strah. Vse vas bo v nedeljo motilo in ves čas boste iskali dlako v jeziku. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi v domačem okolju ter čakanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nakazuje se vam težava, ki zahteva veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati kaj bi morali narediti. Delo boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. V ljubezni vas bo oviralo močno ljubosumje. V petek se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe ali partnerstva. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pokažite se pred sodelavci z znanjem in trdim delom. Znašli se boste v občutljivem obdobju. Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij. Nekdo vas bo konec tedna navdušil in počasi osvojil vaše srce. Delovali boste počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za napredek.  Bolj ustvarjalni boste črpali navdih in mu sledili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveno ste v določeno situacijo bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte. Poslovno področje bo zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo utrudilo. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite. Konec tedna prihaja občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo da vse skupaj ni tako enostavno. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu vse skupaj.

Preberite tudi KAKO POMEMBNE SO V ODNOSU RAZLIČNE VREDNOTE?